- 5 Eylül 2010
- 1.067
- 1.371
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın bayan hamileGUNAYDIN KIZLARRRR
Şişti mi karnın kız maşallahunutuyorum cogu zamankarnımdakı sıskınlıgıde hıssetmez oldum.
![]()
hamıle deghılım sankı.
![]()
Canım benim patoloji sonucun mol gebelik geldi bunda hastanın durumuna göre 6 ay yada1sene şart cnmafrodit post: 36483814 .!.:canım düşükten sonra neden 1 yıl beklediniz sorun neydi
benimde 12.gün böyleydi 13.gün neredeyse tamamen silik gibiydi ben 12 13 15 günler çalıştımEki Görüntüle 1216756 Kizlar bu 13.gunumdeki ovu testim bu kadar koyu beklemiyordum acikcasi herhalde 1 2 gune koyulasir![]()
GUNAYDIN KIZLARRRR
günaydın arkadaşlar ben kk ya telefondan giremiyorum bu topluluk üzerinde tapatalk uygulaması kullanılamaz yazıyo ne yapmalıyım?
sorma alışamadım bu haline nasılsın bakım kız bide sorumun cevabını sen biliyonmu altta yazıyorlarya kaç yıl gün enleneli o nasıl yazılıyo delirecemgünaydın hamişşş :) nasılsınız? siteden sanırım yazıları iki üç kez yazmış geçmiş sayfalarda da yani bi değişiklik yapıyorlar sonra düzenliyorlar önce düzenleyip sonra değiştirsenize ::::![]()
sorma alışamadım bu haline nasılsın bakım kız bide sorumun cevabını sen biliyonmu altta yazıyorlarya kaç yıl gün enleneli o nasıl yazılıyo delirecem
ben yapamadım offfonu elisa söylemişti sanırım isminin ordaki kişisel bilgilerime girip iyice sonlara doğru ilerliyorsun ordandı sanırım ama bak emin değilim sen bi bak istersen :)
Günaydın canım nasılsın ben söylemıstım bak sag ustte isminin oldugu yerden kişisel bilgilerine gir aşagı dogru ın orda hitap şekliniz özel gün türününüz tarıhınız dıyor ve onun hemen altında hangı seklın cıkmasını ıstedıgını gosteren bırsey var tıklıyorsun secıyorun sonra safanın en altından degısıklıklerı kaydet dıyeceksın tamam canım olması lazım ondan sonraben yapamadım offf
canım calısmayı aksatmayarak iyi etmişsin bugun yıne çalış sonra gün aşırı calısırsın inşallah bebişin gelır bu ay ki ben cok uzun sürcegini zannetmıyrum annişini bekletmeyecek![]()
Kuzum benim test dünde koyuydu ama o akşam çıkan kadar değil. Pzts günü yani 14. gün "t" c'den daha koyuydu hemde bayağı bir koyu. Dün yaptığımda c ve t aynı koyulukta çıktı. Herhalde yumurta çatladı ki t'nin rengi açılmaya başladı. Bugünde yapacağım testi bakacağım dünkünden açık çıkacak mı diye.
Pazar, pazartesi, salı üç gündür çalışıyoruz. Hayırlısı bakalım.
yok olmuyo elisa yada oluyo benmi göremiyorum:)neyse ne yapak hevesim kaçtı zaten:)Günaydın canım nasılsın ben söylemıstım bak sag ustte isminin oldugu yerden kişisel bilgilerine gir aşagı dogru ın orda hitap şekliniz özel gün türününüz tarıhınız dıyor ve onun hemen altında hangı seklın cıkmasını ıstedıgını gosteren bırsey var tıklıyorsun secıyorun sonra safanın en altından degısıklıklerı kaydet dıyeceksın tamam canım olması lazım ondan sonra