• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

günaydın kolay gelsin kolay gelsin hayırlı işler bol bebişler :):) şimdi sen bi on15 gün sonra hamişim de kısmetse sonra bende bu testlerden alacağım :)

İnşallah derim kuzucum. Kısmetimizde varsa olur. En önemlisi 7/24 düşünmemekti ben onu becerebildiğimi gördüm bu ay. Nasip kısmet diyorum artık geçtiğimiz ay kafayı yemiş gibiydim bu ay çok rahatım.

kızlar bn eşimin sperm testi sonucunu kaan aydos diye bi dr a göndermiştim o da kanda bi kaç tahlile bakılması gerektiğini snr ister gelin ister onları yaptırıp tekrr msj atın dediydi eşim sağlık ocağına yaptırcaktı bn adamı zorla ürologa gönderdim belki vitamin ilaç verir diye eşim de dr a eşimin dr u bu testleri de yaptırın ona göre aşılamaya bakıcaz dedi demiş dr da birden celallenmiş o dr kendi hastanesinde yapsaydı o testleri madem onlarla ilgisi yok bn o testleri yapmm sperm testini bnm hastanemde tekrar edersn istersen filan diye bişiler sölemiş snr dr ile tekrar görüşmeye gircktı hbr yok adamdan

Canım bende göndermiştim kaan aydos a. Bize de tek başına sperm testi tanı için kullanılmaz test isimleri ve bazı hormon testlerini yaptırın ona göre gelin yada başka doktora gidin demişti

Canım bende göndermiştim kaan aydos a. Bize de tek başına sperm testi tanı için kullanılmaz test isimleri ve bazı hormon testlerini yaptırın ona göre gelin yada başka doktora gidin demişti
cnm işte o testleri yaptıralım diye gittik ürologa o da ters bişi çıktı sanırım bu hormon testlerine gerek yok yapmm deyivermiş yrn tekrar sperm testi yaptırck kanı da sağlık ocağında yaptırlm dedim işten sürekli izin alamam dedi blmiyorm ne oluck
buarada ikimizin düğünü arasında 1 gün var:)

Kızlar üst bacaklarım hamlamışım gibi ağrıyor ayaga kalkınca daha çok ağrıyor neden acaba merak etmeye başladım o_O

kızlarr bat 11iydi ama ben her ihtimale karşı 12 yazdırdım ama hala kırmızılar gelmedi idrar yolu enfeksiyonuda olmusum kasık ağrılarımda var ama ondan diye düşünüyorum :(

İnşallah derim kuzucum. Kısmetimizde varsa olur. En önemlisi 7/24 düşünmemekti ben onu becerebildiğimi gördüm bu ay. Nasip kısmet diyorum artık geçtiğimiz ay kafayı yemiş gibiydim bu ay çok rahatım.
bencede çok önemli ve iyi yaptın ben bu ay burdaydım ama kafam bebeğe hiç gitmedi hatta çalışma yapmadık günlerinde hep başka şeylerde oldu aklım kısmet canım iyi haberlerini bekliyoruz :)

Maşallah sübhanallah. Hep böyle güzel haberler alırsın insALLAH. Benim de bu ay hamilelik vardı düşükle sonuçlandı.bu ikinci düşük. Araştırması yapılacak. Doktor ara verin dedi. Bizde durumlar bu canim

haberım yoku canım geçmiş olsun inşallah bebişin bi daha senı hiç bırakmaz

Kuzum benim test dünde koyuydu ama o akşam çıkan kadar değil. Pzts günü yani 14. gün "t" c'den daha koyuydu hemde bayağı bir koyu. Dün yaptığımda c ve t aynı koyulukta çıktı. Herhalde yumurta çatladı ki t'nin rengi açılmaya başladı. Bugünde yapacağım testi bakacağım dünkünden açık çıkacak mı diye.

Pazar, pazartesi, salı üç gündür çalışıyoruz. Hayırlısı bakalım.

bugun ara verın yarın yıne devam calısmalara :D bugun ne kadar silikleştigi de öenmli bugunku test göstercek bence catlayıp catlamadıgını

Elisa da belirtiler devam şükür...:)
Elifbade sende var mi belirtiler... Test yap olmadı için rahat eder :)

haberım yoku canım geçmiş olsun inşallah bebişin bi daha senı hiç bırakmaz

blummm bebeğinin kolları bugün palete benziyormuş bir de üreme organları oluşuyo kızsa pıtış erkekse pipiş :)))) çok güzel maşallah allahım her evresini özene bezene yaratsın sağlıklı sıhhatli evlat olsun annesine :)

kızlarr bat 11iydi ama ben her ihtimale karşı 12 yazdırdım ama hala kırmızılar gelmedi idrar yolu enfeksiyonuda olmusum kasık ağrılarımda var ama ondan diye düşünüyorum :(

nşallah başka nedeni vardır :) bende kızım olursa aklımdaki isimlerden biri bade :)

Elisa da belirtiler devam şükür...:)
Elifbade sende var mi belirtiler... Test yap olmadı için rahat eder :)
Güzelim sen bunlara gercekten belırtımı dıyorsun canım ya benım hıc ınansım gelmıyor sen bana demesen töbe benım bu bacak agrımın belırtı olacagı aklıma gelmezdı birkaç güne adet olacagayım derdim aya kalktıgımda daha cok agrıyor yol yurudugumde hemen bacaklarım agrıyor çok merak etmeye başladım :KK64:

Back
X