• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kızlar ilk iki foto pazartesi günkü test sonucum, diğer kahverengi üzerinde duran yani sonuncu foto ise düne ait. İnşallah yükleyebilmişimdir bu yeni uygulamada. Larsson ve blummm yorumlarınızı bekliyorum.
canım pazartesı yumurrta en yuksek sevıyeye cıkmıs..yumurtanın catmalası 24-36 saat sonra gerceklesır derler.dun de catlamaya baslamıs sankı yavastan ama yınede dunkude sankı t bolgesı bırazcık daha koyu gıbı geldı bana c bolgesınden.bu aksamkı testın sonucu sılıklesmıs olması lazım epey.ama bırden bıre sılınmez.tamamen sılınmesıde 2 gunu bulur bence..bugun ve yarında calısma olsa guzel olur gıbı gorunuyor.bıraz yorucu gececek sızın ıcın 4 gun boyunca ama düşünüp stres yapmadan sankı gunlerdır calısma yokmus gıbı yakınlasın artık :)ilişki anında kadınında tatmın olması cok onemlıymıs cnm duyduguma gore.salınan vajinal salgılar ve rahımın kasılması spremnın rahım ıcındekı hareketını kolaylastırıyormus.hayırlı olsun hakkında calım.Allah bahtınızı acık senın rahminide bereketli kılsın inşallah :KK68:

İyi akşamlar kızlar bu ay herkes erkenden öğrenince ve bekledıgım kadarda agrım olmayınca bende sabah test yaptım ve sılık cızgıyı gordum. hemen kostum doktora kan verdım degerım 80.5 adetıme 1 gun var. salı gunu tekrar gıdıcem ınsallah deger katlanıyormu ona bakıcaz hayırlısı artık :D
Ayyyyy çoooook sevindim bebeğim gözün Aydın eve döner dönmez ekliyorum

acaba niye öyle oluyor ki geçen ayda olmuştu di mi bi doktora sorsan mı normalde hep oluyorsa sıkıntı olmaz da :(

Bazen adetımden önce bacaklarım agrırdı ama alt bacaklarım baldırlarm agrırdı ama bu defa ust bacaklarım agrıyor adet olursam önumuzdekı a dr gıtmeyı dusunuyorum agrılarım devam ederse ama bu defa kadın doguma gıtmeyı dusunuyorum

merhaba kızlar ben dün sabah hastaneye yattım ve bu sabah da düşük yaptım çok kötüyüm bebeğim avucclarımın arasından kaydı gitti daha varlığına alışamamışken şimdi yokluğuna nasıl alışcam bilmiyorum
Allah sabır versin canım benim umarım yakın zamanda sağlıklı bir evladın olur

canım pazartesı yumurrta en yuksek sevıyeye cıkmıs..yumurtanın catmalası 24-36 saat sonra gerceklesır derler.dun de catlamaya baslamıs sankı yavastan ama yınede dunkude sankı t bolgesı bırazcık daha koyu gıbı geldı bana c bolgesınden.bu aksamkı testın sonucu sılıklesmıs olması lazım epey.ama bırden bıre sılınmez.tamamen sılınmesıde 2 gunu bulur bence..bugun ve yarında calısma olsa guzel olur gıbı gorunuyor.bıraz yorucu gececek sızın ıcın 4 gun boyunca ama düşünüp stres yapmadan sankı gunlerdır calısma yokmus gıbı yakınlasın artık :)ilişki anında kadınında tatmın olması cok onemlıymıs cnm duyduguma gore.salınan vajinal salgılar ve rahımın kasılması spremnın rahım ıcındekı hareketını kolaylastırıyormus.hayırlı olsun hakkında calım.Allah bahtınızı acık senın rahminide bereketli kılsın inşallah :KK68:

Larsson aynen canım senin gibi yorumlama yaptım bende testime. Pazartesi kadar koyu değil çizgim sanki yumurta çatlamaya başlamış bugün daha da silik çıkarsa şansım var inş. çünkü çatlamadan önce follop tüplerinde sperm bulunması şansı arttırıyormuş. Biz pazar iki kere çalıştık. Pazartesi çalıştık dünde oldu bugünde olur muhtemelen çünkü eşim çok istekli. Bu arada biz tatmin olma konusunda zaten önce ben sonra eşim geliyor. O nedenle de bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum sadece sperm kalitesi azalmış olabilir çünkü 3 gündür üst üste ilişkiye giriyoruz ama hadi bebek yapalım değilde bu ara ikimizde birbirimize karşı çok istekliyiz o nedenle hemen yatakta buluyoruz kendimizi. :)

Larsson aynen canım senin gibi yorumlama yaptım bende testime. Pazartesi kadar koyu değil çizgim sanki yumurta çatlamaya başlamış bugün daha da silik çıkarsa şansım var inş. çünkü çatlamadan önce follop tüplerinde sperm bulunması şansı arttırıyormuş. Biz pazar iki kere çalıştık. Pazartesi çalıştık dünde oldu bugünde olur muhtemelen çünkü eşim çok istekli. Bu arada biz tatmin olma konusunda zaten önce ben sonra eşim geliyor. O nedenle de bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum sadece sperm kalitesi azalmış olabilir çünkü 3 gündür üst üste ilişkiye giriyoruz ama hadi bebek yapalım değilde bu ara ikimizde birbirimize karşı çok istekliyiz o nedenle hemen yatakta buluyoruz kendimizi. :)
keşke paazar günü dinlenseydiniz cnm :) ama istek varsa sperm kalıtesındede sorun olmaz dıe dusunuyorum...kolay gelsın size :D bol şanslar

arkadaşlarr dünde yazmıştım günüm geçmişti bugün kan testi yaptırdım değerim 113.10 çıktı 2 gün sonra tekrarlayacağız dr gebe gibi görünüyorsun dedi inşallah çok heyecanlıyım yerimde duramıyorum
Tebrik ederim canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

kuzum benim regl de basladi malesef.. yeni bat 13 eylul. insallah rabbim bu ay nasip eder bize.

Bir sure ates olcum test falan yapimiycam buralarda dolasmiycam strese giriyorum galiba. Bat zamanina kadar sabredersem haber veririm. Herkese hayirli haberler
Hayırlısı kuzum eve dönünce eklerim

arkadaşlarr dünde yazmıştım günüm geçmişti bugün kan testi yaptırdım değerim 113.10 çıktı 2 gün sonra tekrarlayacağız dr gebe gibi görünüyorsun dedi inşallah çok heyecanlıyım yerimde duramıyorum
gözün aydın saglıklı bır gebelık olur inş

Amin canım inşallah varmıydı belirtilerin canım
göğüslerde hassasiyet çok fazlaydı karnımda sürekli hafif hafif sancılar oluyor ama aldırış etmedim dr söyledim ilk zamanlar olur dedi ve belim müthiş ağrıyor en belirgin olanda 2 sabahtır kuru bir miğde bulantısı

Sormayın günler geçmiyor, düşünmekten uykularim kaçıyor. Hem heyecan var hem de içimde olmayacak korkusu. Köy gibi bir ilçede öğretmenim burada kan testine gidip merakli velilerime malzeme vermek istemiyorum. Cuma günü il merkezine gideceğim hala gelmezse. Bana da dua edin olur mu? :KK17:

Back
X