• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

göğüslerde hassasiyet çok fazlaydı karnımda sürekli hafif hafif sancılar oluyor ama aldırış etmedim dr söyledim ilk zamanlar olur dedi ve belim müthiş ağrıyor en belirgin olanda 2 sabahtır kuru bir miğde bulantısı

Hım anladım canım tesekkur ederım gözun aydın canım

arkadaşlarr dünde yazmıştım günüm geçmişti bugün kan testi yaptırdım değerim 113.10 çıktı 2 gün sonra tekrarlayacağız dr gebe gibi görünüyorsun dedi inşallah çok heyecanlıyım yerimde duramıyorum
ayyyy çok sevindim canım tebrik ederim rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizede dua et canım

Bazen adetımden önce bacaklarım agrırdı ama alt bacaklarım baldırlarm agrırdı ama bu defa ust bacaklarım agrıyor adet olursam önumuzdekı a dr gıtmeyı dusunuyorum agrılarım devam ederse ama bu defa kadın doguma gıtmeyı dusunuyorum

bencede kadın doğuma gitsen daha iyi olur zaten gerekirse o seni yönlendirir :)

arkadaşlarr dünde yazmıştım günüm geçmişti bugün kan testi yaptırdım değerim 113.10 çıktı 2 gün sonra tekrarlayacağız dr gebe gibi görünüyorsun dedi inşallah çok heyecanlıyım yerimde duramıyorum
Tebrik ederim seval inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini. Rabbim bize de göstersin bu sevinçleri. :KK68:

Sormayın günler geçmiyor, düşünmekten uykularim kaçıyor. Hem heyecan var hem de içimde olmayacak korkusu. Köy gibi bir ilçede öğretmenim burada kan testine gidip merakli velilerime malzeme vermek istemiyorum. Cuma günü il merkezine gideceğim hala gelmezse. Bana da dua edin olur mu? :KK17:
kime ne canım senin testınden.ayrıca ogretmende olsan sende bır kadınsın.en fazla konusurlar acaba hamılemı dıye.hem konussunlarda boyle bırseyın konusulmasının sana bır zararı yokkıreglim gecıktı ilaç içecektim garanti olsun dıye test yaptırayım dedım dersın olur bıter :) yalanmı yok

Canım zaten öyle uyudum ben gece sabah duşumu aldım hep hiç kalkmadan yattım yani. Uykuya geçtim.
bie iki gün daha calıs sonra hepbirlikte bat zamanını hayırlı haberlerini bekleyelim cnm.gönlündekikini hayırlı etsin hakkında mevlam..

çok dikkat et canım nolur hiç unutma ben cok rahat davrandım coğu zaman ben de unuttum belki de ondan kaybettim bebeğimi nolur kendine bebeğine cok dikkat et :KK42:
eger bebk rahim girişine yakın yere yerleşmişse düşük riski fazla oluyormuş.seninde alçaktı dımı bıraz canım? öyl durumlarda doktor ilaç veriyor ve bırkac hafta kalkmadan yatmasını istiyorlar.zamanla bebek kendını yukarı cekermıs boylelıkle riskli dönem bitermiş.

Ben de istiyorum artık, yaşım geçiyo :(( Yeni yeni istemeye başladım, hayırlısı bakalım. Beni de yazın listeye kızlar...

eger bebk rahim girişine yakın yere yerleşmişse düşük riski fazla oluyormuş.seninde alçaktı dımı bıraz canım? öyl durumlarda doktor ilaç veriyor ve bırkac hafta kalkmadan yatmasını istiyorlar.zamanla bebek kendını yukarı cekermıs boylelıkle riskli dönem bitermiş.
evet canım rahimde ortalardaymış kese düşük riski var demişti ertesi gün de kanama basladı zaten yatsam da faydası olmadı bende :( bundan sonrakinde ilk üç ay en azından eşimden baskasına sölemicem ve cok cok dikkat edicem kaynanam sağolsun dağıttı nazar da değirdi bana

Kızlar üst bacaklarım hamlamışım gibi ağrıyor ayaga kalkınca daha çok ağrıyor neden acaba merak etmeye başladım o_O
tatlım umut olarak algılama sonunda üzülmemek için ama temizlikten sonra benm de dizlerimden yukarı bacaklarım cok ağrımıştı yazmıştım hatırlarsan ..

Ben de istiyorum artık, yaşım geçiyo :(( Yeni yeni istemeye başladım, hayırlısı bakalım. Beni de yazın listeye kızlar...

MERHABA yaş kaç? listeyle mogami ilgileniyor ama şu an şehir dışında dönünce yazacaktır bi kaç sayfa öncesinde yazısı var alıntıyla cevaplarsan beklediğin adet gününü ve kaç aydır deniyorsun belirtirsn dönünce ekleyecektir :)

tatlım umut olarak algılama sonunda üzülmemek için ama temizlikten sonra benm de dizlerimden yukarı bacaklarım cok ağrımıştı yazmıştım hatırlarsan ..
Evet canım hatırlıyorum tatlım benım umudum yok zaten ben bunu adet belırtısı olarak göruyorum ama benı rahatsız edıyor bolgemle bacagımın bırlestıgı yere agrı kasılma gırıyor bırden ve üst bacaklarım o kadar sızlıyorkı bır adet olsam rahatlasam ama hıc adet oncesınde bu kadar olmadım ve hıc bu kadar 1 hafta oncedende baslamamıstı ve canım bende kalp atısını duyana kadar kayınvalıdeme bıle söylemıyı dusunmuyorum tabı esım durursa ama uyaracagım esımıde

evet canım rahimde ortalardaymış kese düşük riski var demişti ertesi gün de kanama basladı zaten yatsam da faydası olmadı bende :( bundan sonrakinde ilk üç ay en azından eşimden baskasına sölemicem ve cok cok dikkat edicem kaynanam sağolsun dağıttı nazar da değirdi bana
keşke temizlik falan yapıpda cok yormasaydın kendını.hamıle oldugunu öğrendiğinden beri en az bır hafta yatıp dınlendırseydın kendını.

Back
X