• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

19 ne haberlerde görmüyor musun 15inde doğuruyorlar hadi şimdi bunu da duy iyice karamsar ol akıllım çatlayan yumurtalar civcive dönüşecekken niye moralimi min düzeyde tutuyorsun acaba senin kendine garezin mi var hemen çevreyi bırakta yumurtan civciv olsun diye dua et moralini max seviyede tut hadi hadi seninde olacak kısmetse herkesin olacak :KK66:

inş cnm yaa ne güzel pozitif enerji veriyosn:KK49:eşime de ürolog gecen ay kullandığın ilaçlardan sayının düşme ihtimali cok yüksek demiş yrn tekrarlasn bakalm biz de gecen gün eşimle aynı gece rüyalarımızda fındık görmüşüz baktık nalmaına murat evlat nasip diyo inşalllaaaaahhh:KK71:

arkadaşlarr dünde yazmıştım günüm geçmişti bugün kan testi yaptırdım değerim 113.10 çıktı 2 gün sonra tekrarlayacağız dr gebe gibi görünüyorsun dedi inşallah çok heyecanlıyım yerimde duramıyorum
İnanmıyorum ne guzel bir haber
Rabbim hayırlı bir hamilelik nasip etsiin... Sağlıkla kucağına al insaAllah canim :)

anladım ama kısmet olur bebek olursa doğumdan sonra ameliyat olman ilaç kullanman mümkün olmayacak ayrıca bebeğin bir sene emerse seni bu polip tedavini 2 sene ertelemek olur bence en az 3 bildiğin güvendiğin duyduğun doktora gidip içine ençok sinen doktorun dediğini yapmak polipler doğum sonrasına bırakılacak kadar önemsizler belli ki . hakkında hayırlısı hangisi olacaksa o olsun

Amin. Şöyle ki; ameliyat zaten çok basit bi şey. Aynı gün eve gidiliyo. Sonrasında da ilaç vs kullanılmıyo. Aslında kürtaj gibi bi şeymiş, ama ben hiç kürtaj da olmadığım için tırsıyorum. Normalde aynı gün işe bile gidebilirsin demişti bana doktor. Benim annemde de bu tarz bi şeyler varmış evlendiğinde, ona da doktor kalamazsın gebe demiş. Çat diye kalmış ama :) Biraz da annemden gelen genetiğime güvenip sallamıyorum açıkçası. Bi de normal doğumda temizlenebiliyomuş. Kısmet olur da gebe kalır normal doğum yaparsam poliplerden de kurtulabilirim belki.

inş cnm yaa ne güzel pozitif enerji veriyosn:KK49:eşime de ürolog gecen ay kullandığın ilaçlardan sayının düşme ihtimali cok yüksek demiş yrn tekrarlasn bakalm biz de gecen gün eşimle aynı gece rüyalarımızda fındık görmüşüz baktık nalmaına murat evlat nasip diyo inşalllaaaaahhh:KK71:

fındık yiyin ceviz kırın diyo demek rüya :):):) evet ilaçların hepsinin etkisi var sen eşine iyi bak sizin sağlığınız olsun bebiş hoplaya zıplaya gelir :) ya da oynaya oynaya artık bilemem o kadarını ama gelir :)

Amin. Şöyle ki; ameliyat zaten çok basit bi şey. Aynı gün eve gidiliyo. Sonrasında da ilaç vs kullanılmıyo. Aslında kürtaj gibi bi şeymiş, ama ben hiç kürtaj da olmadığım için tırsıyorum. Normalde aynı gün işe bile gidebilirsin demişti bana doktor. Benim annemde de bu tarz bi şeyler varmış evlendiğinde, ona da doktor kalamazsın gebe demiş. Çat diye kalmış ama :) Biraz da annemden gelen genetiğime güvenip sallamıyorum açıkçası. Bi de normal doğumda temizlenebiliyomuş. Kısmet olur da gebe kalır normal doğum yaparsam poliplerden de kurtulabilirim belki.

bebek işi tamamen mucize diyorum ben ne olmazlara oldu allah bilir hepimiz için ne zaman olacağını ...demekki genetik öyleyse süper belki doğumda temzilenir giderler dediğin gibi o zaman çalışlamalara tam gaz devam kolay gelsin :):)

arkadaşlarr dünde yazmıştım günüm geçmişti bugün kan testi yaptırdım değerim 113.10 çıktı 2 gün sonra tekrarlayacağız dr gebe gibi görünüyorsun dedi inşallah çok heyecanlıyım yerimde duramıyorum
İnanmıyorum ne guzel bir haber
Rabbim hayırlı bir hamilelik nasip etsiin... Sağlıkla kucağına al insaAllah canim :KK66:

19 ne haberlerde görmüyor musun 15inde doğuruyorlar hadi şimdi bunu da duy iyice karamsar ol akıllım çatlayan yumurtalar civcive dönüşecekken niye moralimi min düzeyde tutuyorsun acaba senin kendine garezin mi var hemen çevreyi bırakta yumurtan civciv olsun diye dua et moralini max seviyede tut hadi hadi seninde olacak kısmetse herkesin olacak :KK66:

fındık yiyin ceviz kırın diyo demek rüya :KK66::KK66::KK66: evet ilaçların hepsinin etkisi var sen eşine iyi bak sizin sağlığınız olsun bebiş hoplaya zıplaya gelir :KK66: ya da oynaya oynaya artık bilemem o kadarını ama gelir :KK66:

Bugun enerjıne hayranım tatlım bın masallah :KK9:bugun yarısı keske bende de olsa bugun hıc halım yok :(

Kızlar bu ağrımın sebebı ne olabılır ayaga kalktıkca daha cok agrıyor ılk defa böyle birşey yaşıyorum sızlıyorlar ve sanki bacakla bölgemın bırlestıgı yerde ayaga kalktıgımda birşeykasılıyor gerılıyor sızlıyor tuhaf bırsey bunların sonuncunca kotu bırsey cıkmaz dımı korkmaya başladım bu yaşta bacaklarda anıden bu kadar sızının olması o_O:KK17::KK64:

elisa ben seni ne yapayım geçen ayda böyle yaptın ya kötü bi şeyse ya da hamileysen yok öyle kötü ihtimali gençsin fitsin hemen kötü hastalık çıkmaz öyle allah korusun . hamileysende bunu pazartesi görücez kısmet olursa :) ama kötü bi şey olmaz sen gönlünü ferah tut en kötü adetten sonra ki inşallahhhh olmaz doktora sorar danışırsın şimcik hiççç düşünme

Kızlar bu ağrımın sebebı ne olabılır ayaga kalktıkca daha cok agrıyor ılk defa böyle birşey yaşıyorum sızlıyorlar ve sanki bacakla bölgemın bırlestıgı yerde ayaga kalktıgımda birşeykasılıyor gerılıyor sızlıyor tuhaf bırsey bunların sonuncunca kotu bırsey cıkmaz dımı korkmaya başladım bu yaşta bacaklarda anıden bu kadar sızının olması o_O:KK17::KK64:

elisa ben seni ne yapayım geçen ayda böyle yaptın ya kötü bi şeyse ya da hamileysen yok öyle kötü ihtimali gençsin fitsin hemen kötü hastalık çıkmaz öyle allah korusun . hamileysende bunu pazartesi görücez kısmet olursa :) ama kötü bi şey olmaz sen gönlünü ferah tut en kötü adetten sonra ki inşallahhhh olmaz doktora sorar danışırsın şimcik hiççç düşünme

Bugun enerjıne hayranım tatlım bın masallah :KK9:bugun yarısı keske bende de olsa bugun hıc halım yok :(

canım sayenizde :) tam 3 gün gözlerim yarı kapalı dolaştım bulduğum koltuğa atladım ve hiç bir şeyi hızlı yapmadım günlük enerjimin yüzde 70ini kaybetmiştim bugün toparlanmasaydım h sonu psikologtan randevu alacaktım ki çok şükür moralim iyi enerjimde yüzde 60larda diyelim :)

elisa ben seni ne yapayım geçen ayda böyle yaptın ya kötü bi şeyse ya da hamileysen yok öyle kötü ihtimali gençsin fitsin hemen kötü hastalık çıkmaz öyle allah korusun . hamileysende bunu pazartesi görücez kısmet olursa :KK66: ama kötü bi şey olmaz sen gönlünü ferah tut en kötü adetten sonra ki inşallahhhh olmaz doktora sorar danışırsın şimcik hiççç düşünme
ayyy canım agrı benı yokladıkca aklıma hersey gelıyor inşalallah senin dediğin gibi kötü birşey yoktur üzülmek yok bundan sonra hersey güzel olacak

canım sayenizde :KK66: tam 3 gün gözlerim yarı kapalı dolaştım bulduğum koltuğa atladım ve hiç bir şeyi hızlı yapmadım günlük enerjimin yüzde 70ini kaybetmiştim bugün toparlanmasaydım h sonu psikologtan randevu alacaktım ki çok şükür moralim iyi enerjimde yüzde 60larda diyelim :KK66:
cidden bügünki enerjine bende hayran kaldım :KK52:

canım sayenizde :KK66: tam 3 gün gözlerim yarı kapalı dolaştım bulduğum koltuğa atladım ve hiç bir şeyi hızlı yapmadım günlük enerjimin yüzde 70ini kaybetmiştim bugün toparlanmasaydım h sonu psikologtan randevu alacaktım ki çok şükür moralim iyi enerjimde yüzde 60larda diyelim :KK66:

Ohhh ne güzel canım sevindim darısı bana

ayyy canım agrı benı yokladıkca aklıma hersey gelıyor inşalallah senin dediğin gibi kötü birşey yoktur üzülmek yok bundan sonra hersey güzel olacak
MaasAllah kaygılı canim nasıl topladı hemen karamsar olanları :):) maaşAllah :)
Canim aferin düşünme düşünme...bir kaç gün sonra belli olacak çok az kaldı ;)

bebek işi tamamen mucize diyorum ben ne olmazlara oldu allah bilir hepimiz için ne zaman olacağını ...demekki genetik öyleyse süper belki doğumda temzilenir giderler dediğin gibi o zaman çalışlamalara tam gaz devam kolay gelsin :KK66::KK66:

Ben de biraz kaderciyim o konuda evet, olacağı varsa olur diyorum ben de. Teşekkürlerrrr :*

Back
X