- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
Insaallah kuzuuummm mesela on sekizinde:)Bi anda da anne oluverelim inş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insaallah kuzuuummm mesela on sekizinde:)Bi anda da anne oluverelim inş
İyiyiz canım neredeyse mumla belirti arar olduksen napıyosun canım
Bizimde 4. denememiz çok erken ama çok sabırsızız tabi bu da bizim elimizde değil
Bende iyiyim canım çok şükür.kafaya bu kadar takmamak lazım taktıkca insan strese giriyo bizim daha iki denememiz oldu bu aralar çok düşünmeye başladım strese girdim vallahien iyisi düşünmemek ama onuda yapamıyoruz ki
![]()
O gün bayram olur:)Insaallah kuzuuummm mesela on sekizinde![]()
Ben oyle yaptım canım suyunuda ıctım bır ay fakat cok kootu tadı vardı zor ıctım bı arkadas yapmıs hamıle kaldı banada dedı bende bu ay yaptım nasıp hamıle kaldımİnciri suda kaynatmadan kuru kuru mu yiyelim canım? Öylede faydası var mıymış?
Allah dualarını kabul etmiş canım şükür bizde haftaya tatile çıkıcaz eylülde döndüğümde günlük 3 incir 1 havuç yicem inş duayı tekrar paylaşır mısın canım duayıda okumak istiyorum inşBen oyle yaptım canım suyunuda ıctım bır ay fakat cok kootu tadı vardı zor ıctım bı arkadas yapmıs hamıle kaldı banada dedı bende bu ay yaptım nasıp hamıle kaldımanlatmıstım ama gormedın galıba.Arkadas hastayken baslamıs ama ben hastalıgım bıtınce duydugum ıcın ozmaan basladım. hergun 3 kuru ıncır 1 havuc yedım. zaten kuru ıncır yumurta gelısımını havucda catlamasını saglıyo. bazen 3 u bıle gectı yanı yedıgım ıncır 4-5 bıle yedıgım oldu
canım ne kadar ıstedıyse yanı ama 3 u mutlaka yedım. bıde yaptıgım bı dua vardı onuda paylasmıstım
As canım hoşgeldin ben de bu ay ilk defa ovu test kullandım bat 20 ağus hayırlısı hakkımızdakızlar selam;
bende eylülde çift çizgiyi görmek isteyenlerdenim.. pko hastasıyım. ugün adetimin 7 günü ve sogan suyuna basladım az önce ovulasyon testi sipariş ettim. bu ay sıkı çalışcam anlıycagnz. umarım isteyen herkesin bebeği olur![]()
ayy hatırlattın bak maalesef yiyemedi evde kabakyoktu almak için çıkamadımMücverini yiyebildin mi bari kuzum : )
As canım hoşgeldin ben de bu ay ilk defa ovu test kullandım bat 20 ağus hayırlısı hakkımızdakızlar selam;
bende eylülde çift çizgiyi görmek isteyenlerdenim.. pko hastasıyım. ugün adetimin 7 günü ve sogan suyuna basladım az önce ovulasyon testi sipariş ettim. bu ay sıkı çalışcam anlıycagnz. umarım isteyen herkesin bebeği olur![]()
geçmişolsun canım rabbim tez zamanda kucağını doldursun inş. Evet cnm öyle yap ben 10.gün başladım 12.gün kopkoyuyduhoşbuldum cnm,pko oldugu için ne zaman başlıycagmı ilemiorum ama teste,belli değilki ne zman yumurtlama olucagıbende 50 lik aldım
hergün yaparım artık
)
Selam canim hosgeldin sogan suyuna bende basladim 3 gun oldu insallah sifa olur canim bebislerimiz bizi cok bekletmezler umarimkızlar selsene eylülde çift çizgiyi görmek isteyenlerdenim.. pko hastasıyım. ugün adetimin 7 günü ve sogan suyuna basladım az önce ovulasyon testi sipariş ettim. bu ay sıkı çalışcam anlıycagnz. umarım isteyen herkesin bebeği olur![]()
ayy hatırlattın bak maalesef yiyemedi evde kabakyoktu almak için çıkamadım![]()
3 gün yada 7gün akşam namazını kıldıktan sonra 41 defa Fatiha+Allahümme bi cahi sahibil vesileti seyyidina Muhammedin aleyhissalatü vesselamü ve ıkdı haceti bi lutfike ve keramike ya ekremel ekramin” duasını okudum. dua bıttıkten sonra 37 defa Ya Evvel zikri ve 55 defa Ya Mucib zikri çektim.Allah dualarını kabul etmiş canım şükür bizde haftaya tatile çıkıcaz eylülde döndüğümde günlük 3 incir 1 havuç yicem inş duayı tekrar paylaşır mısın canım duayıda okumak istiyorum inş
Ya çok ihtiyacım var bu bebek bana uğur getirecek evliğimde çok şey değiştirecek artık gel bebişim lütfenayy hatırlatmak istemezdim canım kusurabakma üzüldüm heleki hamileysen daha da üzülücem hatırlattığım için gerçi yeterki sen hamile ol ben üzüleyim
Allah razı olsun canım Allah cümlemizin dualarını kabul etsin uzun uzun yazdın zaman ayırdın sağol canım rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sana cümlemize inş3 gün yada 7gün akşam namazını kıldıktan sonra 41 defa Fatiha+Allahümme bi cahi sahibil vesileti seyyidina Muhammedin aleyhissalatü vesselamü ve ıkdı haceti bi lutfike ve keramike ya ekremel ekramin” duasını okudum. dua bıttıkten sonra 37 defa Ya Evvel zikri ve 55 defa Ya Mucib zikri çektim.
..........
Bir diğeri ise gece ortasında yanı saat 2 gıbı sağ ele EL-MÜCİB, sol ele EL-SEMİÜ yazılır ve acık bıyere cıkılarak eller acılarak dua edılır.sonra eller yıkanır. ele yazarken goz kalemı ıle yazılırsa cıkması daha ıyı oluyor. tukenmez kalem alkol ıcerıyo zaten. zaten anlamları duaları ısıten ve duaları kabul eden demek. ( bunu da ben abdest aldım 2 rekat namaz kıldım ve elıme yazıp balkonda dua ettım3 gün yaptım)
.....
Ben bu ay farklı olarak bunları yaptım ve aklıma her geldıgınde dua ederken bu ısımlerı zıkrederek dua ettım. Normaldede zaten Araf Suresi Zekeriyya Suresini Furkan Suresini Meryem suresinide fırsat buldukça okudum.ayetlerının fotosunu koyabılırsem gostereyım. Fırsat buldukca YA EVVEL YA VARİS tesbih çektim.Aslında fırsat buldukca demek sacmabı tesbıhı dolanacak kadar vaktımız yok sankı dusununce komık oluyo burda yada baska bıseye saatlerımı harcıyoruz
Hıc yoktan her namazdan sonra eklıcegım fotodakı duaları bırer kez okuyup Rabbıme dua ettım.
...................................................
Uzun yazdım k.bakma da ınsallah Rabbım dualarımızı kabul eder hepımızınnn.
........................................................
Kimse yokmu kızlar uyudunuzmu
Nerdeee sabah 6:30da uyandım ama uyuyamıyorumKimse yokmu kızlar uyudunuzmu
Gelicek annesi gelicek inş sadece biraz nazlı bizimkiler.. Rabbim hepimiz için zamanını kararlamıştır sabretmek zor ama olucak ben inanıyorumYa çok ihtiyacım var bu bebek bana uğur getirecek evliğimde çok şey değiştirecek artık gel bebişim lütfen![]()