- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Biz de seni özledik canım sen güzelce dinlen eğlen sonrada gel sayfamızı şenlendir:) iyi tatiller kuzumOyyy kıyamam kuzum umuyorum barışmışsınızdır eşinle ... Kafa dinlemek iyi geldi ama özledim hepinizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz de seni özledik canım sen güzelce dinlen eğlen sonrada gel sayfamızı şenlendir:) iyi tatiller kuzumOyyy kıyamam kuzum umuyorum barışmışsınızdır eşinle ... Kafa dinlemek iyi geldi ama özledim hepinizi
Bendede yok anam gun geciyo belirti belirmiyo bu ay olsun istiyorum bes sene den gun aliyos artik Yasta otuza dayandi hani yani
Evet canım ya karamsarlık oluyo malesef ama umut hep var rabbim hepimize zamanı gelince bebeklerimizi verecek inş.Kızlar umutsuzlanmayın pozitif olun bu ay olmazsa gelecek ay deneriz Allah hayırlısını versin.böyle kafaya takınca kendimizi yıpratıyoruz.
İnciri suda kaynatmadan kuru kuru mu yiyelim canım? Öylede faydası var mıymış?Insallah canım. kuru ıncır ve havucda ye bol bol ınsallah faydası olur
Bende 29a giricemBendede yok anam gun geciyo belirti belirmiyo bu ay olsun istiyorum bes sene den gun aliyos artik Yasta otuza dayandi hani yani
oh ohh gelsin yumuşlar.. Bugece calıs yarın da calış.çalış çalış çalış,,, mevlam çalışanın yüzüne güler.ne demişler işleyen demir ışıldarKızlar çatlamış dimi yumurtam larsson ne diyorsun testime canım bir yorum yap.
Çıtır anne olamazsak olgun anne oluruz bizde ( içimizde büyümeyen bir kız çocugu var zaten sıkıntı yok)Valla 28 e kadar kendimi citir gordum simdi kart goruyom birf senede coktum . Citir anne olydik iidi![]()
1961 insaallah gulum hep berabr insaallah friendly olsun kiz otuzdan oncesi citira giriyo sonra kitir oluyo benim psikom cabuk karta dondu
Alintida yapamadim
Oohh maasallh Allah bagislasin .. kuzum beni surec yordu herhal bende hep cocuk kalmisimdir aslinda ama iste isti esti cevre baskisi derkrn daha dun yirmili yaslardaydim bir anda otuz oldum sankiCanım benim. her yaşın kendi güzelliği var bak mesela ben 31 yaşındayım ama kendimi hala 20 lik gibi hissediyorum ve 2 de prensesim var düşün yani![]()
Hepimiz olalım inş otuza 14ayım var. Bu bizim içimideki çocuk aşkı nası bişey rabbim bunu nası veriyo içimize düşünsenize şu an evimizde minnacık canımızdan bi parça pondik pondik ayaklar Allahım yerim yaaa1961 insaallah gulum hep berabr insaallah friendly olsun kiz otuzdan oncesi citira giriyo sonra kitir oluyo benim psikom cabuk karta dondu
Alintida yapamadim
Genç anne olmuşsun maaşallah sana mevlam bizlerede nasip etsin inşCanım benim. her yaşın kendi güzelliği var bak mesela ben 31 yaşındayım ama kendimi hala 20 lik gibi hissediyorum ve 2 de prensesim var düşün yani![]()
İyiyiz canım neredeyse mumla belirti arar oldukSelam kızlarnasılsınız
Bi anda da anne oluverelim inşOohh maasallh Allah bagislasin .. kuzum beni surec yordu herhal bende hep cocuk kalmisimdir aslinda ama iste isti esti cevre baskisi derkrn daha dun yirmili yaslardaydim bir anda otuz oldum sanki
Bende yerim bende:)Hepimiz olalım inş otuza 14ayım var. Bu bizim içimideki çocuk aşkı nası bişey rabbim bunu nası veriyo içimize düşünsenize şu an evimizde minnacık canımızdan bi parça pondik pondik ayaklar Allahım yerim yaaa
Genç anne olmuşsun maaşallah sana mevlam bizlerede nasip etsin inş
Genç anne olmuşsun maaşallah sana mevlam bizlerede nasip etsin inş
Oohh maasallh Allah bagislasin .. kuzum beni surec yordu herhal bende hep cocuk kalmisimdir aslinda ama iste isti esti cevre baskisi derkrn daha dun yirmili yaslardaydim bir anda otuz oldum sanki