- 12 Ocak 2013
- 4.452
- 3.237
- 248
canım sen daha evleneli 4 aycık olmuşya bebek hevesine ne ara kapıldın :))Mogamı tatıle cıktı canım frındlyy hamıle bugun onu ogrendık rahıs hamıle betaıful hamıle durumlar bunlar canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sen daha evleneli 4 aycık olmuşya bebek hevesine ne ara kapıldın :))Mogamı tatıle cıktı canım frındlyy hamıle bugun onu ogrendık rahıs hamıle betaıful hamıle durumlar bunlar canım
kafanı farklı şeyler e yönlendirmeye calış canım gerçi kelin ilacı olsa başına sürer de napalım birbirimize teselli verelim![]()
canım sen daha evleneli 4 aycık olmuşya bebek hevesine ne ara kapıldın :))
:) bu aralar eşimde benden fena hesap eder durumda sorsam benden iyi bilirEvet öyle yapıyorum da gözüm takvimde bi taraftan hala :) Erkekler ne rahat o anlamda da![]()
:) bu aralar eşimde benden fena hesap eder durumda sorsam benden iyi bilir
allah nasip etsin en kısa zaman da cnm sana da bana da bize de isteyen herkese de :)) bizde 6 yıl sevgili durumumuz oldu 1 yılda nışanlılık derken bide farklı şehirlerde olunca işin içinde yorucuydu bayağı bir yıl kafa dinleyelim dedik hani biz sanıyoruz ki korunmayı bırakınca hemen hamile kalıcam gercek acıymışKuzum genç anne baba olmak ıstedık ama ben yazı gecırmeyı dusunuyordum bebek calısmalarına baslamak ıcın ama esım ıstedı esım ısteyınce yok dıyemedım 6 yıllık bırlıktelıgın ardından evlenınce![]()
Amin canım hepımıze nasip olsun bızımde öyle unıvde farklı sehırlerde askerlık bekle derken gectı bızımde hemen olacak zannedıyorduk dedık ne zor ısmıs bu böyle 2 denememız ama umudum yok kırmızıları beklıyorum canım bende dıyorum sımdı ıyıkı kısı beklememısım cunku uzayadabılır hemen kalınmıyor cunkuallah nasip etsin en kısa zaman da cnm sana da bana da bize de isteyen herkese de :)) bizde 6 yıl sevgili durumumuz oldu 1 yılda nışanlılık derken bide farklı şehirlerde olunca işin içinde yorucuydu bayağı bir yıl kafa dinleyelim dedik hani biz sanıyoruz ki korunmayı bırakınca hemen hamile kalıcam gercek acıymış( etrafta olmayanları duyunca bizde denemeye başlayalım dedik 4. denemiz e geldik ii ki 1 yılın tam dolmasını beklememişiz
bat ne zaman cnm benim daha var 25 i ama sanki olcakmışım gibi ağrılarım varAmin canım hepımıze nasip olsun bızımde öyle unıvde farklı sehırlerde askerlık bekle derken gectı bızımde hemen olacak zannedıyorduk dedık ne zor ısmıs bu böyle 2 denememız ama umudum yok kırmızıları beklıyorum canım bende dıyorum sımdı ıyıkı kısı beklememısım cunku uzayadabılır hemen kalınmıyor cunku
pazartesı canım benım 18 ı ama senın adet sancıların ıcın erken canım dahabat ne zaman cnm benim daha var 25 i ama sanki olcakmışım gibi ağrılarım var
canım ben dün öyle gün ortası 1 saatlık bile degıldı idrarım normal bi testle bakayım dedım.negatıftı..benim bat 18i cnm.olmadıgını biliyorum zaten hiçbir belirtim yok vucut ısım hep 36.5 yukselmedıde.üzüntüm büyük aslında cnm.bu benım 2. evliliğim.diğerindede 3 yıllık evliliğimde olmamıştı hiç.gerci onda sperm sorunu vardı öyle demıstı doktor.ama şimdi acaba bendede bi sorun varmı dıe dusunmeden edemıyorum.kan tahlıllerım normal bu ay yaptırdım..regli oluncada rahim filmi için gün alıcam
ben yıllardır hergun bebek hasretıyle yandım tutustum.adaklar adadım patikler ördüm
onları öpüp kokladım sarıldım ağladım.yasadıklarımın cektıklerımın haddi hesabı kalmadı.defalarca aldatıldım....bunca şey içinde yinede sabrettim.2 kez aşılama oldum.kilom 78e kadar cıktı.ilaçlardan butun vucudum ödem olmuştu..ben onca şeye katlanırken bır evlat sahıbı olmak ıcın,o hiç ilaçlarını bıle içmemiş beni aldatmaya devam etmişti..Herkesin sınavı başka bu dünyada..aldatılmayı bile gururumu bir kenara atıp boynuzlarımı hergun bıleyıp yasamaya calısmak cok zordu.mevla sonumuz hayırlı olmayınca evlat vermedı belkıde hakkımda hayırlısı buymus...ama şimdi yeni bir yuvam var ve anne olmayı istiyorum deli gibi hemde.aynı şeyleri yasama korkusu hala ıcımde var.düşünmemeye calısıyorum lakin yaşananlar kolayca silinecek cinsden degıl malesef.insanın bahtı gülmeli,kaderi güzel olmalı... ne demiş;
“ Zamanı gelince olur.
Vâkti tamamlanınca geçer.
Sabredersen değer.
Ama evvela kısmet, evvela kâder. . ”![]()
Kaygılım ıcımden ses senın hanıs oldugunu söyluyor
erken evet ama havalar sıcakya acıkta uyuyoruz belki ondan mı üşüttüm bilemiycem aaa pazartesiye bişi kalmadı var mı belirti falanpazartesı canım benım 18 ı ama senın adet sancıların ıcın erken canım daha
biyerde okumuştum bi bayan yazmış hatta üstüne basa basa idda ediyor.diyorki yumurta catladıktan sonra döllenmenin oldugunu,koyu sarı bir akıntı ve goguslerdekı hafif sancılarla hıssedıleblır demıstı.yumurta catladıktan 3-4 gun sonra bunlar gözlenmeliymiş.eğer varsa hamıleymıs![]()
içindeki sese de ki memişleri acıyo o yolcudur kırmızıları bağlasan durmazmış :):)):) ama o ses eylülde bas bas bağırsınnn :) bari sen söyle gülme smile yapamıyorum nasıl yapıcam :)
gecen hafta bıraz agrılarım olmustu arkadaslar hamılelık dedıler ama benım umudum yok agrılarımda gectı zaten pazartesı adet olmayı beklıyorum gecen ay gecıkmıstı ınsallah bu ay gecıkmezerken evet ama havalar sıcakya acıkta uyuyoruz belki ondan mı üşüttüm bilemiycem aaa pazartesiye bişi kalmadı var mı belirti falan
Kızlar eşim aradı geliyomuş nası sürprizim patikleri bekarken örmüştüm:)
benimde gecen ay 35 güne kadar cıktı ama bu ay ne olur bilemem yine 35 günden hesaben 25 ağustos oluyo bakalım hayırlıısıgecen hafta bıraz agrılarım olmustu arkadaslar hamılelık dedıler ama benım umudum yok agrılarımda gectı zaten pazartesı adet olmayı beklıyorum gecen ay gecıkmıstı ınsallah bu ay gecıkmez
benimde gecen ay 35 güne kadar cıktı ama bu ay ne olur bilemem yine 35 günden hesaben 25 ağustos oluyo bakalım hayırlıısı
Kızlar eşim aradı geliyomuş nası sürprizim patikleri bekarken örmüştüm:)