• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

evet canım bayadır yoktu o da belki ümitsizdi ama sevindim onun adına....bu mol gebelik yaşamış olan ya da yaşayanlar olan sayfasından mj atmış cnm...haberini bekliyorum dedim bakcez artık...sen nasıl hissediyorsun kendini
ayy inşallah güzel haberlerle döner ben çok iyiyim şükür bayada umutluyum bu ay gün aşırı ilşkiye girdik o yüzden umutluyum

Kızlar ben çıkıyorum akşama yola çıkçaz hiçbişey yok ortada eşya hazırlıyım duşumu alayım duamı edeyim kocamı karşılayım içim kıpır kıpır Allahım sizlerede yaşatsın bana dua edin değerim yükselsin çok kendimi kaptırmak istemiyorum:( Sizlerede dua edicem
kendini fazla yorma canım düalarımız seninle öptüm:KK15:

Kızlar ben çıkıyorum akşama yola çıkçaz hiçbişey yok ortada eşya hazırlıyım duşumu alayım duamı edeyim kocamı karşılayım içim kıpır kıpır Allahım sizlerede yaşatsın bana dua edin değerim yükselsin çok kendimi kaptırmak istemiyorum:( Sizlerede dua edicem

Kolay gelsın canım ıcını ferah tut hersey cok guzel olacak kendıne ve bebısıne dıkkat et canım Allah'a emanetsınız Allah korusun canım mutlulugunu yasa

Bılmıyorum canım ama koruyamadm zaten sen benım adıma daha olumlusun ınsallah senın dedıgın cıkar ve mutlu haberı verırım ama bence sende hamıs cıkacaksın :KK66:
bilmiyorum ya ama bende kendimden baya umutluyum gün aşırı ilişki oldu bu ay olmaması için bi neden yok allahın izniyle:KK48:bu arada mücveri halen yiyemedim ve halen canım çekiyor hamile olduğu öğrendiğimde ilk mücver yaparım herhalde:-):-)

bilmiyorum ya ama bende kendimden baya umutluyum gün aşırı ilişki oldu bu ay olmaması için bi neden yok allahın izniyle:KK48:bu arada mücveri halen yiyemedim ve halen canım çekiyor hamile olduğu öğrendiğimde ilk mücver yaparım herhalde:-):-)

Hadı bugun ögrende aksam yemegı menusude bellı olmus olur :-) :-) bende senden umutluyum canım bızım gun asırı ılıskı olmadı kacırmıs olabılırız

Çok güzel o zaman senin şansın bana göre daha yüksek canım bat ne zaman? Test yapıp denedin mi hiç?

İnşallah canım bende bu ay kendimden çok umutluyum geçtiğimiz ay ufacık bir şey yoktu içimde ama bu ay olmaması için bir neden yok inşallah alah ol demiştir olur. Test yapmadım çünkü yumurtlama günlerim hala devam ediyor. 26'sı bat.

Kuzum 7.8. 12.13.15 ve 22.

Kuzum benimde 13-14-15-17. Benim içinde dua et nolur.

Canım bende ovu test kullandığım iilk ay inş kanda da çıkar

Bende geçtiğimiz ay hiç bir şey yapmadan denedim olmadı bu ay testle ilk denemem inş. senin gibi tuttururum.

Aynı günler çalıştık bence ihtimal yüksek canım sen içini ferah tut

Benim için dua eder misin kuzum benimde hayırlısıysa gelsin.

biri bana nasıl gülme işareti yapıldığını söyleyebilir mi kaldım tek göz kırpıyo benim smile lar ::))

Ay kaygılı yicem seni. :)

Kızlar 39.27 çok mu düşük?

Hayır bata 5 gün varken yaptın o değer katlanarak artacak şimdi. Daha 3 haftalık bebeğin.

Canım ben rüyamı sabaha karşı gördüm gözümü açtım test yapcam dedim sonra aklım başıma geldi hyr yapmıcam dedim ve yapmamak içinde hemen idrarımı yaptım eşimi uğurladım uzandım ama yook aklımda test kalktım yaptım ve 1 dk geçmeden 2.çizgi oluştu
bu gece bende rüyamda test yapmısım pozıtıf cıkmıs :) ne hissettiğimi hatırlamıyorum ama.sadece test yaparken gördüm.benim rüyalarım tersınedır ama :( ben hamile oldugumu öğrensem alırım minik bebek patıklerınden koyarım aksama dogru kapının önüne.biz kapı önünde ayakkabı bırakmayız hiç sadece patıkler olurdu eşim eve geldiginde görürdü patıklerı :) haneye bir kişi daha geldi buda ayakkabıları :KK68:

Back
X