canım ben dün öyle gün ortası 1 saatlık bile degıldı idrarım normal bi testle bakayım dedım.negatıftı..benim bat 18i cnm.olmadıgını biliyorum zaten hiçbir belirtim yok vucut ısım hep 36.5 yukselmedıde.

üzüntüm büyük aslında cnm.bu benım 2. evliliğim.diğerindede 3 yıllık evliliğimde olmamıştı hiç.gerci onda sperm sorunu vardı öyle demıstı doktor.ama şimdi acaba bendede bi sorun varmı dıe dusunmeden edemıyorum.kan tahlıllerım normal bu ay yaptırdım..regli oluncada rahim filmi için gün alıcam

ben yıllardır hergun bebek hasretıyle yandım tutustum.adaklar adadım patikler ördüm

onları öpüp kokladım sarıldım ağladım.yasadıklarımın cektıklerımın haddi hesabı kalmadı.defalarca aldatıldım....bunca şey içinde yinede sabrettim.2 kez aşılama oldum.kilom 78e kadar cıktı.ilaçlardan butun vucudum ödem olmuştu..ben onca şeye katlanırken bır evlat sahıbı olmak ıcın,o hiç ilaçlarını bıle içmemiş beni aldatmaya devam etmişti..Herkesin sınavı başka bu dünyada..aldatılmayı bile gururumu bir kenara atıp boynuzlarımı hergun bıleyıp yasamaya calısmak cok zordu.mevla sonumuz hayırlı olmayınca evlat vermedı belkıde hakkımda hayırlısı buymus...ama şimdi yeni bir yuvam var ve anne olmayı istiyorum deli gibi hemde.aynı şeyleri yasama korkusu hala ıcımde var.düşünmemeye calısıyorum lakin yaşananlar kolayca silinecek cinsden degıl malesef.insanın bahtı gülmeli,kaderi güzel olmalı... ne demiş;
“ Zamanı gelince olur.
Vâkti tamamlanınca geçer.
Sabredersen değer.
Ama evvela kısmet, evvela kâder. . ”