• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İnşallah canım benım hakkımdakı hısslerın hala aynımı canım :) Evet pazartesıye az kaldı ama negatıfı görecek olmak korkutuyor benı
Vallahi aynıydi sen umutsuz umutsuz konusunca korkuyorum ümitlendirmekten... Ama friendlyde de içime bir his doğmuştu dün... Işte suram ağrıyor ama umutsuzum deyip durdugunda... Senin ağrıların ne alemde tatlim...
Ayrıca yine söylüyorum olur da pazartesi negatifi görürsen sakin bunalimlara girme... Bir kaç gün sonra yeni bir calisma dönemi olacağını unutma sakin :)

canım ben dün öyle gün ortası 1 saatlık bile degıldı idrarım normal bi testle bakayım dedım.negatıftı..benim bat 18i cnm.olmadıgını biliyorum zaten hiçbir belirtim yok vucut ısım hep 36.5 yukselmedıde. :KK61: üzüntüm büyük aslında cnm.bu benım 2. evliliğim.diğerindede 3 yıllık evliliğimde olmamıştı hiç.gerci onda sperm sorunu vardı öyle demıstı doktor.ama şimdi acaba bendede bi sorun varmı dıe dusunmeden edemıyorum.kan tahlıllerım normal bu ay yaptırdım..regli oluncada rahim filmi için gün alıcam :KK42: ben yıllardır hergun bebek hasretıyle yandım tutustum.adaklar adadım patikler ördüm :KK42: onları öpüp kokladım sarıldım ağladım.yasadıklarımın cektıklerımın haddi hesabı kalmadı.defalarca aldatıldım....bunca şey içinde yinede sabrettim.2 kez aşılama oldum.kilom 78e kadar cıktı.ilaçlardan butun vucudum ödem olmuştu..ben onca şeye katlanırken bır evlat sahıbı olmak ıcın,o hiç ilaçlarını bıle içmemiş beni aldatmaya devam etmişti..Herkesin sınavı başka bu dünyada..aldatılmayı bile gururumu bir kenara atıp boynuzlarımı hergun bıleyıp yasamaya calısmak cok zordu.mevla sonumuz hayırlı olmayınca evlat vermedı belkıde hakkımda hayırlısı buymus...ama şimdi yeni bir yuvam var ve anne olmayı istiyorum deli gibi hemde.aynı şeyleri yasama korkusu hala ıcımde var.düşünmemeye calısıyorum lakin yaşananlar kolayca silinecek cinsden degıl malesef.insanın bahtı gülmeli,kaderi güzel olmalı... ne demiş;
“ Zamanı gelince olur.
Vâkti tamamlanınca geçer.
Sabredersen değer.
Ama evvela kısmet, evvela kâder. . ”:KK43:
ayyy canım benim çok zor şeyler yaşamışsın herşeye rağmen çabalamışsın ama malesefki o çaba tak taraflı olunca sonuç olumlu olmamış belkide hakkında bu hayırlıydı çünki eski eşinden çoçuun olsaydı senin için daha güç olurdu herşey belkide bebeğim var diye ketlanacaktıl aldatılmaya ki bu çok zor eskiye sayfa çekelim inşallah şimdiki evliliğinde mutlu olursun bana sorarsan eğer yumurtalıklarında rahmin herhangi bir sorun göçrünmüyorsa rahim filmi olayını biraz ertele eme senin kararın sadece fikrim belkide bir kaç aya beğin gelir zaten çok yeni evlisin çok sabretmişsin az daha sabret

Arkadaşım mesaj atmış şimdi... Kız yeni evlendi evlendiğinin 2. Haftasi kazara hamile kaldı :) bulantılarim çok fazla acilden geldik diye... Ah dedim hamilelik de kolay değil... Rabbim sağlıkli sıhhatli hamilelik ve bebis nasip etsin herkese...:)

Vallahi aynıydi sen umutsuz umutsuz konusunca korkuyorum ümitlendirmekten... Ama friendlyde de içime bir his doğmuştu dün... Işte suram ağrıyor ama umutsuzum deyip durdugunda... Senin ağrıların ne alemde tatlim...
Ayrıca yine söylüyorum olur da pazartesi negatifi görürsen sakin bunalimlara girme... Bir kaç gün sonra yeni bir calisma dönemi olacağını unutma sakin :)

Benım sıkıntım negatıfı gorene kadar canım gordukten sonra rahatlıyorum gecıyor belırsızlık yoruyor :-) bacak agrılarım gectı canım ama ara ara belım agrıyor gecıyor yenıden agrıyor suandada agrıyor belım hafıf hafıf hanı bu ara ara agrıması normalmı yoksa sureklı agrımasımı lazım bılmıyorum hanfendı ve sen ıkınızde olumlu dusunuyorsunuz umarım bebısım teyzelerını uzmezde gelır pazartesı gosterır kendını:-)

Arkadaşım mesaj atmış şimdi... Kız yeni evlendi evlendiğinin 2. Haftasi kazara hamile kaldı :) bulantılarim çok fazla acilden geldik diye... Ah dedim hamilelik de kolay değil... Rabbim sağlıkli sıhhatli hamilelik ve bebis nasip etsin herkese...:)

Amın canım ahh bu kazara hamılelık bızler ugrasıyoruz kalamıyoruz Allah sağ salım kucagına almayı nasıp etsın

ay kızlar sormayın ben ogrendım bı hafta rahattım sadece, sonra bulantılar kusmalar, oyle fena bısey kı

aglıyordum ben boyle oldugunu bılmıyordum dıye, hersey kokuyor, ev, kıyafetler, mutfak banyo heryer herseyy....

mutfagın kapısı kapalı duruyordu gormek bıle mıdemı bulandıyordu. 10 gunde bır falan yıkanabılıyrdum nefesımı tutup

elımı bıle sabunlayamıyrdum sabun kokusundan

ısyerınde herkesın parfumuu...

sokakta yanımdan gecen ınsanlar,, elınde sıgara olanlar

tam bı felakettııı sormayınn

ıns. yasamazsınız bu sıkıntıları

tam 4.5 ay surdu

yemek yıyemedım

Benım sıkıntım negatıfı gorene kadar canım gordukten sonra rahatlıyorum gecıyor belırsızlık yoruyor :-) bacak agrılarım gectı canım ama ara ara belım agrıyor gecıyor yenıden agrıyor suandada agrıyor belım hafıf hafıf hanı bu ara ara agrıması normalmı yoksa sureklı agrımasımı lazım bılmıyorum hanfendı ve sen ıkınızde olumlu dusunuyorsunuz umarım bebısım teyzelerını uzmezde gelır pazartesı gosterır kendını:-)
İnsaAllah canim insaAllah yaa :) ara ara agirmasi lazım diye biliyorum ben ama seni daha çok ümitlendirmekten korkuyorum :)
İyi o zaman sevindim pazartesi karalari hiç bir şekilde bağlamayacaginaaa ;)

İnsaAllah canim insaAllah yaa :) ara ara agirmasi lazım diye biliyorum ben ama seni daha çok ümitlendirmekten korkuyorum :)
İyi o zaman sevindim pazartesi karalari hiç bir şekilde bağlamayacaginaaa ;)

İyi o zaman sevindim pazartesi karalari hiç bir şekilde bağlamayacaginaaa :KK66:

Hım valla ınan canım bugun gun ıcındede dedım hanı sımdı test yapsam pozıtıfı gorsm ınananamam suprız olur o kadar umutsuzum ama ınsallah sızın dedıgınız cıkar yok canım pazartesı yogun olacagım buyuk ıhtımal atlatırım hemen :-)

ay kızlar sormayın ben ogrendım bı hafta rahattım sadece, sonra bulantılar kusmalar, oyle fena bısey kı

aglıyordum ben boyle oldugunu bılmıyordum dıye, hersey kokuyor, ev, kıyafetler, mutfak banyo heryer herseyy....

mutfagın kapısı kapalı duruyordu gormek bıle mıdemı bulandıyordu. 10 gunde bır falan yıkanabılıyrdum nefesımı tutup

elımı bıle sabunlayamıyrdum sabun kokusundan

ısyerınde herkesın parfumuu...

sokakta yanımdan gecen ınsanlar,, elınde sıgara olanlar

tam bı felakettııı sormayınn

ıns. yasamazsınız bu sıkıntıları

tam 4.5 ay surdu

yemek yıyemedım

Ayy iyi atlatmıssın canım zor gecmıs senın

Hım valla ınan canım bugun gun ıcındede dedım hanı sımdı test yapsam pozıtıfı gorsm ınananamam suprız olur o kadar umutsuzum ama ınsallah sızın dedıgınız cıkar yok canım pazartesı yogun olacagım buyuk ıhtımal atlatırım hemen :-)
Canim yaa :)
O zaman sıkıntı yok... Her şeyin en hayırlısı olsun canım :) benim de yum günüm geçti gibi görünüyor... İlişkiye ara vermedik... İnsaAllah olmuştur... Ah ah :)

elisa acaba kazra hamilelik diya bişi varmı ben artık şüpheliyim bizi kandırıyorlar yapıp yapıp kazara diyorlar ne olurdu o kazaralar bizide bulsa:-):-)
:-):-):-) Aynen canım ya belkıde adını öyle koyuyorlar ayyy canım ya bız ıstemedıkte kazara oluvermıs ıste nasıl oldu bızde anlamadık falan :-):-)

Canim yaa :)
O zaman sıkıntı yok... Her şeyin en hayırlısı olsun canım :) benim de yum günüm geçti gibi görünüyor... İlişkiye ara vermedik... İnsaAllah olmuştur... Ah ah :)

Durmak yok calısmalara devam canım :-)İnşallah canım inşalalh yanlıs hatırlamıyorsam gecen ay 9 tane hamılemız vardır ınsallah bu ay 2katına cıkar bu sayı

Durmak yok calısmalara devam canım :-)İnşallah canım inşalalh yanlıs hatırlamıyorsam gecen ay 9 tane hamılemız vardır ınsallah bu ay 2katına cıkar bu sayı
testim yolda ama elisa sol yumurtalığıma bıçak saplanır gibi sancı oluyor şu an acaba geliyormu kızmızılar

Haha :)
Merak ettmmee her daim devam çalışmalara...Hadi yaaa insaAllah cçıkarırız 2 katına :)
Bu arada kız hakikaten kazara kaldı... Sanki yanlarinda miyim hayır ama istemiyorlardı..korunmaya çalışıyorlardi ama beceremediler :):)

kızlar dr eşime klomen vermiş 2 ay kullan demiş sayının artışı için eşimin sayısınn düşük çıktığı günden beri hep kötü olumsuz rüyalar görüyorm ALLAH hayır etsn ama öncesinde de hep olumlu rüyalar görürdm sonuç hep negatif o yüzden buara bnm moralim yerlerde eşime de bişi belli edemiyorm :KK42:

Back
X