- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
ilk hamileliğimde bat günü bile yaptım çıkmamıştı battan sonraki gün çıkmıştı o yüzden umudumu koruyorumNasibine pazartesiyu beklemek var canim... Dur bakalim iyice yaklassin adetin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk hamileliğimde bat günü bile yaptım çıkmamıştı battan sonraki gün çıkmıştı o yüzden umudumu koruyorumNasibine pazartesiyu beklemek var canim... Dur bakalim iyice yaklassin adetin...
Bak evliliklerimize yakınmış, sen ne zamandır istiyorsun ve hangi yolları denedin?Canim bende senin gibi dusunuyorum artik benimde umidim umudum kalmadi cok yoruldum bu ay cok umutlanmistim ama yine geldi kirmizilar
yaa peki doğal yolla mı deniyorsun şimdi?Ben e Canim ben evlendigimizden beri istiyorum bende prolaktin yuksek cikmisti onun tedavisini oldum simdi duzelmis artij
cnm hwyirlisi olsun tabi ama seninde dedigin gibi kendini taniyosun belki gec dollenme vardir moral bozmsk umudu kaymetmek yok ins hersey gonlunce olurilk hamileliğimde bat günü bile yaptım çıkmamıştı battan sonraki gün çıkmıştı o yüzden umudumu koruyorum
inşallah canım ben inanıyorum anne olacağım gün yakıncnm hwyirlisi olsun tabi ama seninde dedigin gibi kendini taniyosun belki gec dollenme vardir moral bozmsk umudu kaymetmek yok ins hersey gonlunce olur
Hih öyle yap tabii ki canim... Demek ki geç yumurtluyorsun :)ilk hamileliğimde bat günü bile yaptım çıkmamıştı battan sonraki gün çıkmıştı o yüzden umudumu koruyorum
Cansiin :) Rabbim en yakın zamanda yüzünü güldürsuun :)inşallah canım ben inanıyorum anne olacağım gün yakın
hiç ov testi kullanmadım bu ay adet olursam kullanacam ve ne zaman yumurtladığımı öğrencem inşallahHih öyle yap tabii ki canim... Demek ki geç yumurtluyorsun :)
inşallah canım cümlemizinCansiin :) Rabbim en yakın zamanda yüzünü güldürsuun :)
Amin canim... Amin... :)inşallah canım cümlemizin
Akıntı durumun nasıl cnm, vucut sıcaklıgın düşükmü?amin allahta hayat boyu hata yapmana engel olmuş bak şanslısın çok ama çok mutluyum senin adına gerçekten :)rabbim hayırlı zamanda versin bebişlerimizi acaba ben adetten önce mi yumurtluyorum tahminlerime göre bata 5 gün var
hayırlısı olsun hakkımızda artık.senin test erken gebelik testımıydı normalmıydı cnm?ayyy canım benim çok zor şeyler yaşamışsın herşeye rağmen çabalamışsın ama malesefki o çaba tak taraflı olunca sonuç olumlu olmamış belkide hakkında bu hayırlıydı çünki eski eşinden çoçuun olsaydı senin için daha güç olurdu herşey belkide bebeğim var diye ketlanacaktıl aldatılmaya ki bu çok zor eskiye sayfa çekelim inşallah şimdiki evliliğinde mutlu olursun bana sorarsan eğer yumurtalıklarında rahmin herhangi bir sorun göçrünmüyorsa rahim filmi olayını biraz ertele eme senin kararın sadece fikrim belkide bir kaç aya beğin gelir zaten çok yeni evlisin çok sabretmişsin az daha sabret
normaldi canımAkıntı durumun nasıl cnm, vucut sıcaklıgın düşükmü?
hayırlısı olsun hakkımızda artık.senin test erken gebelik testımıydı normalmıydı cnm?
adet olayım da ben de alıcam canım yinesüperr gözümüzaydııııı :))) çalışmalar başlasın bakalım benmde battan sonra testimi alıcam kısmet olursa :))
Daha yeni canim tekrardan hayirli olsun insaAllahKızlar 39.27 çok mu düşük?
canım gözün aydın düşüğün ayağı için mi derler öyle bi söz var inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursunadet olayım da ben de alıcam canım yine
Normal testte hemen cıkmayabilir canım birde sabah idrarı bıle degıldı.umudunu kaybetmenormaldi canım
benim bu ayki totemim sensin senden gebelik bekliyorum ben içime öyle doğuyordukızlarrrr ne durumdasınızzz... ya bende hala hiç ama hiç bir belirti yok... acaba değilmiyim diye baya baya düşünmeye başladım. dün idrarıma baktım beyaz beyaz tortular vardı. enfeksiyondan mı acaba... offf 18i olsun artıııkkkk
Benim bat 20 ağustos 14 gün geriye gelince 6ağustos mu oluyo? Demem o ki ayın 20 sinide sayıyomuyuz? Eğer sayıyosak 7 ağus oluyo sanırım?
evet canım sağol inşallahcanım gözün aydın düşüğün ayağı için mi derler öyle bi söz var inşallah tez zamanda bebeğine kavuşursun