• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

hahahhaha kızlar bakın ne okudum....bilinmeyen gerçekler neymiş??? Çocuk sahibi olmak kadınları daha akıllı yapıyor.:KK58:

Bu eşleri ne yapıp edip bi gün araylaya ikna etmemiz gerek elisa ne yapsak afrodit gibi babydolları alıp fantezi ayı olsun bu ay deyip iki günde bir eğlence mi düzenlesek bilemedim artık :))))
kız deli seviyorum seniiii :):KK15::KK48::KK48: yapın tabi tatlım o stresten uzak oluyolar o zaman :)

İçime su serpiyosunuz canım sağol darısı isteyenlere inş

Canim ya yeni gordum. Allahim cok şükür cok tebrik ediyorum nasıl umut oldun bilemezsin. Degerin cok normal daha 5 gun var. Cook guzel ya:D. Kendine cok dikkat et tatilde. Ne guzel denk geldi. Allahim saglikla sihhatle kucagina almayi da nasip etsin insallah. Hamisin duasi kabul olur bizi de unutma emi dualarinda

kızlar iyi akşamlar

giremedim kaç gündür.umutlar bir dahaki aya kaldı bende de.dün test günümdü maalesef negatif.regl günüme 2-3 gün var daha.bu ay da sonuç alamadık.bu sebepsizlik insanı daha da kötü yapıyor.yumurta büyüyor,çatlıyor,spermler iyi durumda ama gebelik yok.kaçıncı oldu bu.allahım ne olur bizim de dualarımızı kabul eyle

kızlar iyi akşamlar

giremedim kaç gündür.umutlar bir dahaki aya kaldı bende de.dün test günümdü maalesef negatif.regl günüme 2-3 gün var daha.bu ay da sonuç alamadık.bu sebepsizlik insanı daha da kötü yapıyor.yumurta büyüyor,çatlıyor,spermler iyi durumda ama gebelik yok.kaçıncı oldu bu.allahım ne olur bizim de dualarımızı kabul eyle
rahim filmi çektirdinmi hiç?

evet.geçen sene bu ayda çekildim
yaratılıs itibari ile yumurtanın ve spermin birbirini mıknatıs gibi çekme özellikleri var.lakin bazı kişilerdeki bu hücreler birbirini itebiliyormuşta.mıknatısın aynı kutuplarını bırbırıne yaklastırdıgımızda bırbırını itmesi gibi yani.bu şekilde bir sorunmu var acaba? aşılama denemesi yapmadıysanız yaptırın derım..eşlerde saglık sorunu yoksa ilk denemelerde aşılama olumlu sonuc verıyor.tahmin bile edemeyeceğimiz cok basıt saglık sorunlarından dolayı bıle gebelık olmayabılıyor.belki rahim bebeği yabancı bir cisim olarak algılayıp regliden önce yada regli döneminde atabiliyorda olabilir.3 yıllık evlisiniz cıddı olarak bir araştırmadan gecılmesı lazım.ne gibi tedavılerden gectın bilmiyorum canım,lakin tüp bebek bile düşün derim..sebepsiz bir şekilde gebelik oluşmuyorsa kendini yıllarca yıpratmana degmez.

yaratılıs itibari ile yumurtanın ve spermin birbirini mıknatıs gibi çekme özellikleri var.lakin bazı kişilerdeki bu hücreler birbirini itebiliyormuşta.mıknatısın aynı kutuplarını bırbırıne yaklastırdıgımızda bırbırını itmesi gibi yani.bu şekilde bir sorunmu var acaba? aşılama denemesi yapmadıysanız yaptırın derım..eşlerde saglık sorunu yoksa ilk denemelerde aşılama olumlu sonuc verıyor.tahmin bile edemeyeceğimiz cok basıt saglık sorunlarından dolayı bıle gebelık olmayabılıyor.belki rahim bebeği yabancı bir cisim olarak algılayıp regliden önce yada regli döneminde atabiliyorda olabilir.3 yıllık evlisiniz cıddı olarak bir araştırmadan gecılmesı lazım.ne gibi tedavılerden gectın bilmiyorum canım,lakin tüp bebek bile düşün derim..sebepsiz bir şekilde gebelik oluşmuyorsa kendini yıllarca yıpratmana degmez.

1 negatif aşılamam var.yumurtam ilaçla ve iğneyle büyüyor.2 senedir tedavi sürecindeyim.olumlu sonuç aldığımız 10 ay falan var.diğer aylar ya ara verdik ya ilaçların dozu yetersiz kaldı.tüp bebeği kışa düşünüyorum.

1 negatif aşılamam var.yumurtam ilaçla ve iğneyle büyüyor.2 senedir tedavi sürecindeyim.olumlu sonuç aldığımız 10 ay falan var.diğer aylar ya ara verdik ya ilaçların dozu yetersiz kaldı.tüp bebeği kışa düşünüyorum.
ilaçsız yumurta oluşmuyormu ?

ilaçsız yumurta oluşmuyormu ?

yumurtam oluşuyor ilaçla büyüyor kendiliğinden pek büyümüyor.
Sorun bu sanırım :KK43: İncir kürü kullanıp kendiğinden yumurtlayan cok kişi var uygula istersen birkaç ay şifanın nerden gelecegi belli olmaz derler.kışa kadar birkaç ay uygula bakalım belki işe yarar

Normal testte hemen cıkmayabilir canım birde sabah idrarı bıle degıldı.umudunu kaybetme
benim bu ayki totemim sensin senden gebelik bekliyorum ben içime öyle doğuyordu

Ya ben de kendimden cok umutluyum ama insanda hic bi belirti olmaz mi yaaa. Boyle olunca da kendi umudumu yitirmeye basladim. 18i olsun da artik belli olsun yawww. Bu arada 18i yapacak olanlardan erken yapanlar mi oldu ben kacirmisim. Friendly hamile mi

Ya ben de kendimden cok umutluyum ama insanda hic bi belirti olmaz mi yaaa. Boyle olunca da kendi umudumu yitirmeye basladim. 18i olsun da artik belli olsun yawww. Bu arada 18i yapacak olanlardan erken yapanlar mi oldu ben kacirmisim. Friendly hamile mi
Evet hamile.ondan gaz alıp yapanlar oldu :) herkes 18i bekliyor

Benim BAT da 18-19, ben yaptım silik bile değil ikinci çizgi :( Bakalım umudumuz 3-4 gün daha devam ediyo, yakında büyüteçle bakıcam idrar testlerine :D

Ayyy frendly hamileymiş tebrik ederm inşallah güzel ve saglıklı bi hamilelik geçirirsin frendly :) haydi kızlar haberler coğalsın :D

Kızlar bata kaldı birkaç gün, benim beyaz süt gibi sıvı şekilde akıntım oluyor neden acaba ? Bilen varmı?

Back
X