Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız deli seviyorum seniiii :)Bu eşleri ne yapıp edip bi gün araylaya ikna etmemiz gerek elisa ne yapsak afrodit gibi babydolları alıp fantezi ayı olsun bu ay deyip iki günde bir eğlence mi düzenlesek bilemedim artık :))))
İçime su serpiyosunuz canım sağol darısı isteyenlere inş
akıllancaz desenehahahhaha kızlar bakın ne okudum....bilinmeyen gerçekler neymiş??? Çocuk sahibi olmak kadınları daha akıllı yapıyor.![]()
rahim filmi çektirdinmi hiç?kızlar iyi akşamlar
giremedim kaç gündür.umutlar bir dahaki aya kaldı bende de.dün test günümdü maalesef negatif.regl günüme 2-3 gün var daha.bu ay da sonuç alamadık.bu sebepsizlik insanı daha da kötü yapıyor.yumurta büyüyor,çatlıyor,spermler iyi durumda ama gebelik yok.kaçıncı oldu bu.allahım ne olur bizim de dualarımızı kabul eyle
rahim filmi çektirdinmi hiç?
yaratılıs itibari ile yumurtanın ve spermin birbirini mıknatıs gibi çekme özellikleri var.lakin bazı kişilerdeki bu hücreler birbirini itebiliyormuşta.mıknatısın aynı kutuplarını bırbırıne yaklastırdıgımızda bırbırını itmesi gibi yani.bu şekilde bir sorunmu var acaba? aşılama denemesi yapmadıysanız yaptırın derım..eşlerde saglık sorunu yoksa ilk denemelerde aşılama olumlu sonuc verıyor.tahmin bile edemeyeceğimiz cok basıt saglık sorunlarından dolayı bıle gebelık olmayabılıyor.belki rahim bebeği yabancı bir cisim olarak algılayıp regliden önce yada regli döneminde atabiliyorda olabilir.3 yıllık evlisiniz cıddı olarak bir araştırmadan gecılmesı lazım.ne gibi tedavılerden gectın bilmiyorum canım,lakin tüp bebek bile düşün derim..sebepsiz bir şekilde gebelik oluşmuyorsa kendini yıllarca yıpratmana degmez.evet.geçen sene bu ayda çekildim
yaratılıs itibari ile yumurtanın ve spermin birbirini mıknatıs gibi çekme özellikleri var.lakin bazı kişilerdeki bu hücreler birbirini itebiliyormuşta.mıknatısın aynı kutuplarını bırbırıne yaklastırdıgımızda bırbırını itmesi gibi yani.bu şekilde bir sorunmu var acaba? aşılama denemesi yapmadıysanız yaptırın derım..eşlerde saglık sorunu yoksa ilk denemelerde aşılama olumlu sonuc verıyor.tahmin bile edemeyeceğimiz cok basıt saglık sorunlarından dolayı bıle gebelık olmayabılıyor.belki rahim bebeği yabancı bir cisim olarak algılayıp regliden önce yada regli döneminde atabiliyorda olabilir.3 yıllık evlisiniz cıddı olarak bir araştırmadan gecılmesı lazım.ne gibi tedavılerden gectın bilmiyorum canım,lakin tüp bebek bile düşün derim..sebepsiz bir şekilde gebelik oluşmuyorsa kendini yıllarca yıpratmana degmez.
ilaçsız yumurta oluşmuyormu ?1 negatif aşılamam var.yumurtam ilaçla ve iğneyle büyüyor.2 senedir tedavi sürecindeyim.olumlu sonuç aldığımız 10 ay falan var.diğer aylar ya ara verdik ya ilaçların dozu yetersiz kaldı.tüp bebeği kışa düşünüyorum.
ilaçsız yumurta oluşmuyormu ?1 negatif aşılamam var.yumurtam ilaçla ve iğneyle büyüyor.2 senedir tedavi sürecindeyim.olumlu sonuç aldığımız 10 ay falan var.diğer aylar ya ara verdik ya ilaçların dozu yetersiz kaldı.tüp bebeği kışa düşünüyorum.
Sorun bu sanırımyumurtam oluşuyor ilaçla büyüyor kendiliğinden pek büyümüyor.
Normal testte hemen cıkmayabilir canım birde sabah idrarı bıle degıldı.umudunu kaybetme
benim bu ayki totemim sensin senden gebelik bekliyorum ben içime öyle doğuyordu
Evet hamile.ondan gaz alıp yapanlar oldu :) herkes 18i bekliyorYa ben de kendimden cok umutluyum ama insanda hic bi belirti olmaz mi yaaa. Boyle olunca da kendi umudumu yitirmeye basladim. 18i olsun da artik belli olsun yawww. Bu arada 18i yapacak olanlardan erken yapanlar mi oldu ben kacirmisim. Friendly hamile mi