2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İlk zamanlar takiyodum smdi takmiyorm ama ikilemde kalmak istemiyorum geliceksr gelsin yani bugun 5gun oldu hala tik yok pztsye kadar gelmzse doktora gidicem

okulum cnm benimde tuslar gorunmuyo bi harfe kaç kere basmislifim oluyo :) bu arada geçmis olsun antibiyotikle geçecek bisey dert etme

İlk zamanlar takiyodum smdi takmiyorm ama ikilemde kalmak istemiyorum geliceksr gelsin yani bugun 5gun oldu hala tik yok pztsye kadar gelmzse doktora gidicem

İnşallah içini rahatlatacak haberler alırsın :)

okulum cnm benimde tuslar gorunmuyo bi harfe kaç kere basmislifim oluyo :) bu arada geçmis olsun antibiyotikle geçecek bisey dert etme

..evet bende de b basmıyor zor basıyor : sağolasın canım benim çok şükür sıkıntılı bişey değil..

Anne olmak tarif edilemez bir duygu Rabbim isteyen herkeze nasip etsin ama isteyen

Amin. Bize de tekrar nasip etsin inşallah hayırlısıyla

insallah cnm.bazen çocuk esirgeme kurumlari geliyo aklima anne sevgisine kokusuna muhtaç ne kadar çok çocuk bebek var.Allah yardimcilari olsun çok uzuluyorum onlara

Amin canım aynen. Bir tarafta annesiz çocuklar bir tarafa anne olmak için uğraşanlar. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Burdayim pelin:)son 4ay kaldi derslere agirlik verince pek girmiyorum sayfaya ama arada goz atiyorum konusmalariniza:)

Kpss bitse şöyle güzel puanlar alsak hem de hamile olsak bir de atansak Güzel hayaller

evrem cnm yazmayinca baska topiclere takiliyosunuz sandim ok cnm Allah zihin açikligi versin kpss'den sonra bol bol vaktin olur yazarsin

bakiyorum da çogunluk gece yaziyor tabii çalismalar baslamadi ya sizi sizi :) yaz gelince kimsee gece girmez malum :)

Valla ben eşimi zor tutuyorum. Ben tamam desem şimdi başlıycaz çalışmalara :)

Kızlar gebelik varsa miratech marka 3 tl lik testle adete 2-3 gün kala yapablirsinz
bir de hamile kalmak için neler yaptıgımı söyliyim size
adetin son günlerine doğru 2-3 gün bal çörekotu tarçın yedim çörekotunu dövün ama.fazlası zararlı bikaç gün birkaşık yeseniz yeter.
herhangi bir gün belinize yakı yapın 1 gün kalsın
ayağınızı sıcak tutun
ilişki sırasında önsevişme olmasın
ilişkiden önce eşinizin testisleri soğuk olsun buz koydurun veyas oğuk suyla yıkatın
yumurtlama günlerinde günaşırı birliktelik
eşinize keçiboynuzu pekmezi yedirin cerez yedirin
stres yapmayın hergün yarım saatlik yürüyüş rshatlatır
ilişk sırasında poponuzun altına yastık koyun sonrasında da yarım saat ayakarınızı dikin
Allah ın izniyle hepiniz hamile kalırsınız
İnşallah

miracle cnm sen oyle diyince esin sanki gozumun onune geldi :) ay çok komik :) kaykutcum ben dediklerinin hiçbirini yapmadim bi tek bacaklarimi dik tuttum ilki oyle oldu.ikinciye onu da yapmiycam olursa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…