- 16 Nisan 2013
- 343
- 21
- 68
Şimdilik öyle görünüyor 1 ay sonra sana destek vereceğim
oleeyy
ama belki de o zamana ben hamiş olurumay inş yaaa yine heyecanlandım
Canım bende başlarda kpss yi taktığım için haziranda başlamayı düşünüyordum çalışmalara ama hemen gebe kalamayacağımı düşündüğüm içib nisana çektimSabırsızlık işte, inşallah bebeklerimiz kısmetiyle gelir bize güzel puanlar hediye eder Bu arada hastane arıyorum diyorsun hangi şehirdesin?
Teşekkürler, gün sayıyorum desem yeridirDarısı başınıza
Sorma ya ben internetten ovulasyon testi gebelik testi falan bile aldım daha şimdiden :) heyecan işte :)
İstanbul avrupa yakasindayim canm.burda ailelerimiz yok.yalniz basimada hem sinav stresi hem bebek malum evin isleri vs derken kaldiramam diye dusundum.sinav sonrasina allah buyuk bakalim..:)sen hangi sehirdesin.insallah kismetiyle gelir:)
merhaba kızlar:)bizde yeni başladık çalışmalara inş. en kısa zamanda hamiş oluruz:=)
merhaba kızlar:)bizde yeni başladık çalışmalara inş. en kısa zamanda hamiş oluruz:=)
candy bizde bu ay başladık, yanıma arkadaş arıyodum iyi oldu geldiğin, haberleşelim
Hayırlı olsun umarım kısa sürede gebe kalır bebeğine kavuşursun
Çok sagol inşş en kısa sürede herkes sonuç alırbu zamana kadar dogum kontrol hapı kullandım inşş bi sorun teşkil etmez.
Bekleyip görücez :44:gerçi bu bekleyiş biraz stresli olucak ama kafaya takmamak lazımmış.ilk aylar oluruna bırakcam sonra ovulasyon ile sogan kürünü denemeyi düşünüyorum.seninde aklında bulunsun hamile kalmayı kolaylaştırdıgı söyleniyorgelişmeleri haberdar edelim
İlk 3 ay gebelik olmazsa bende deneyeceğim hem hapı kist için kullanıyordum aslında soğan kürü kist oluşumunu engeller yine. Lakin midemde hafif bir gastrit var onu da artık bir süre idare edeceğim bebek yüzünden, ha bir de bu soğan kürü ile ilgili annemin alt komşusu 23 yaşında evlendi ve yaklaşık 2 yıl gebelik için uğraştı hem tiroidi vardı hem pko su ve kız en son artık soğan kürü yaptı ertesi aydı sanırım hamile kaldı ordan da biliyorum ne kadar işe yaradığını :) Ama önce bir 3 ay normal deneyeceğim.
Süper oldu bu gerçekten kelebekne kadar süredir evlisin ve nerde yaşıyosun?ben istanbuldan:))
candy bizde bu ay başladık, yanıma arkadaş arıyodum iyi oldu geldiğin, haberleşelim
Süper oldu bu gerçekten kelebekne kadar süredir evlisin ve nerde yaşıyosun?ben istanbuldan:))
slm bende varım hamile kalmaya çalışan :))
oohh süper, gülşah hoşgeldin
sen nerden?
1,5 yıl olmak üzere, niğde de yaşıyorum..
eşim bu zamana kadar pek istemiyodu,şimdi ikimizde istiyoruz. bu ay bıraktık korunmayı..inş en hayırlı zamanda çok uğraşmadan hamile kalırız..
aslında benim kpss durumum falan da var ama bebek ağır basıyo ertelemek istemiyorum sınav için..
buarada bu ay sürekli kasık ağrısı yaşıyorum kızlar nerdeyse kesintisiz diyebilirim.. dayanılmaz bi ağrı değil ama rahatsız edici.. daha önce yaşamamıştım hiç.. şimdi aklım hep gebelikte olunca onunla ilgisi var mı acaba diye aklıma takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?