2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ayrica rahat bi gebelik geçirip sag salim bebegini kucagina alirsin insallah.bize de testlerin bebegin cinsiyetle ilgili falan bilgi ver ok cnm

Pelincim evet canım bence de çok komik. Her seferinde bu sefer korunmasak mı diye bir diyalog geçiyor aramızda :) Sonra ikna ediyorum tabi :) gerçi en son temmuz ağustos gibi çalışmalara başlamaya karar verdik. Bakalım hayırlısı

gezmekten takip edemedim diyodum ama ayni sayfada çakili kalmisiz zaten :)

Evet. Şimdi çoğunluk ders çalışmakla meşgul. Ben de dahil

Yatiyorum ders kalkiyorum ders ..bebek olsa o da bu strese maruz kalirdi:)miracle bölumun nedir?

Bu yıl bu kpss yi hallettik hallettik halledemezsek sonraki sınavda işimiz daha zor bebekler yüzünden pööffff

Ben aslında biraz hobi olsun diye okuyorum :) ama sonuçta okuyorum. Açıköğretim ilahiyat. Tek dersim kaldı geçemiyorum boşu boşuna tek ders için harç yatırıyorum. O yüzden bu dersi bu dönem muhakkak vermem lazım. Allah hepimize zihin açıklığı versin :) sizler hangi bölüm?

Açık öğretim bende de var sosyoloji 2 ve 3 ü bir arada okuyorum erken bitireceğim inşallah, ayrıca hacettepe tarih mezunuyu :) Bütün bu çaba memuriyet için

Kızlar bu ay sonu gebelik öncesi kontrollerimi olmaya gideceğim veeeeee Nisan 17 itibariyle başlasın çalışmalar diyeceğim Bana eşlik edecek yok mu???

biz hiç dr a falan gitmeden ayın 1 inden itibaren başladık.. nekadar hevesli olduğumu yazılarımı okuyanlar bilir.. ama bu süre zarfında eşimle problem yaşadığımızdan mıdır nedir öyle çok heyecan, sevinç falan hissedemedim.. neyse bakalım 6sında ovulasyon tarihim son zaten, hayırlısı inş...
buarada kızlar aranızda sağlıkçı var mı? sağlık bakanlığı alımları var kpss ye hazırlananlar bilginize

Hadi hayırlısı diyelim inşallah tez zamanda güzel haberlerini alırız eşinle ilgili sıkıntıların yüzünden tadını çıkarmamazlık etme her şey zamanla düzelir ama bugünler bir daha ele geçmez, bebeğin gelmesine çabalamak bile ayrı güzellik keyfini çıkar kısa sürede gebe kalırsın umarım haberlerini bekliyoruz

çok haklısın mogami, düzelmeyecek hiçbir şey yok bi şekilde düzeliyor hepsi..
inş hemencecik hamiş olurum da güzel hbrler veririm size
dua edelim birbirimize

Gunaydin guzellikler:)ben de moda tasarim ogretmenligi bitirdim.bir tarafta genel kultur yetenek.bir taraftan egitim bilimleri.dersler birbirine girdi artik:)puanlar yuksek kontenjanimiz az bakalim ne olcak.bu yil cocuk yokken dershaneye gideyim hazirlanayim dedik.calismalara baslayan arkadaslari tebrik ediyorum guzel haberlerinizi alalim ins.ben sinavdan sonra dusundugum icin nisan mayis gibi kontole gitmeyi dusunuyorum.ayrica dis problemim var onu halletcem oncesinde.hastane doktor arayisi vs)gittigim jinekologlardan memnun kalmadim hic.hayirlisi:)

Canım bende başlarda kpss yi taktığım için haziranda başlamayı düşünüyordum çalışmalara ama hemen gebe kalamayacağımı düşündüğüm içib nisana çektim Sabırsızlık işte, inşallah bebeklerimiz kısmetiyle gelir bize güzel puanlar hediye eder Bu arada hastane arıyorum diyorsun hangi şehirdesin?

Kızlar bu ay sonu gebelik öncesi kontrollerimi olmaya gideceğim veeeeee Nisan 17 itibariyle başlasın çalışmalar diyeceğim Bana eşlik edecek yok mu???

Aslında biz de nisan mayıs gibi çalışmalara başlamayı düşünüyorduk ama bazı nedenlerden dolayı temmuza erteledik. Bakalım hayırlısı. Sizin için çok sevindim valla. Bayağı az kalmış :)

Teşekkürler, gün sayıyorum desem yeridir Darısı başınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…