bakiyorum da çogunluk gece yaziyor tabii çalismalar baslamadi ya sizi sizi :) yaz gelince kimsee gece girmez malum :)
gezmekten takip edemedim diyodum ama ayni sayfada çakili kalmisiz zaten :)
Ben aslında biraz hobi olsun diye okuyorum :) ama sonuçta okuyorum. Açıköğretim ilahiyat. Tek dersim kaldı geçemiyorum boşu boşuna tek ders için harç yatırıyorum. O yüzden bu dersi bu dönem muhakkak vermem lazım. Allah hepimize zihin açıklığı versin :) sizler hangi bölüm?
biz hiç dr a falan gitmeden ayın 1 inden itibaren başladık.. nekadar hevesli olduğumu yazılarımı okuyanlar bilir.. ama bu süre zarfında eşimle problem yaşadığımızdan mıdır nedir öyle çok heyecan, sevinç falan hissedemedim.. neyse bakalım 6sında ovulasyon tarihim son zaten, hayırlısı inş...
buarada kızlar aranızda sağlıkçı var mı? sağlık bakanlığı alımları var kpss ye hazırlananlar bilginize
Hadi hayırlısı diyelim inşallah tez zamanda güzel haberlerini alırız eşinle ilgili sıkıntıların yüzünden tadını çıkarmamazlık etme her şey zamanla düzelir ama bugünler bir daha ele geçmez, bebeğin gelmesine çabalamak bile ayrı güzellik keyfini çıkar kısa sürede gebe kalırsın umarım haberlerini bekliyoruz
Gunaydin guzellikler:)ben de moda tasarim ogretmenligi bitirdim.bir tarafta genel kultur yetenek.bir taraftan egitim bilimleri.dersler birbirine girdi artik:)puanlar yuksek kontenjanimiz az bakalim ne olcak.bu yil cocuk yokken dershaneye gideyim hazirlanayim dedik.calismalara baslayan arkadaslari tebrik ediyorum guzel haberlerinizi alalim ins.ben sinavdan sonra dusundugum icin nisan mayis gibi kontole gitmeyi dusunuyorum.ayrica dis problemim var onu halletcem oncesinde.hastane doktor arayisi vs)gittigim jinekologlardan memnun kalmadim hic.hayirlisi:)
kızlar bir tek biz mi başladık çalışmalara? başka yok mu
Kızlar bu ay sonu gebelik öncesi kontrollerimi olmaya gideceğim veeeeee Nisan 17 itibariyle başlasın çalışmalar diyeceğimBana eşlik edecek yok mu???
Aslında biz de nisan mayıs gibi çalışmalara başlamayı düşünüyorduk ama bazı nedenlerden dolayı temmuza erteledik. Bakalım hayırlısı. Sizin için çok sevindim valla. Bayağı az kalmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?