• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

5 6 ay mi....doktora görünmende fayda var derim... Allah korusun kist olabilir... Evlendikten sonra mi başladı 5 6 ayda bir adet olma durumu...?
yok hayır ya adetim basladı baslayallı bole 3 ay 4 ay 5 ay 1 ay ben hiç bişi yapmıom o ne zaman isterse o zmn oluo hap felan hiç kullanmadım bu adet düzensizliği için

Tatlim o zaman sen bir dr gorun cocuk dusundugunu soyle hormon testi falan yapar muayene eder sonra bir sorun olup olmadigini ogrenirsin gerekeni soyler dr
adet düzensizliği için gitmiştim zamanla düzelir demişti doktor ama düzelme olmadı ewleninince düzelir dedilrde gene yok br gelişme ve cok sancılı oluo en son 27 haziran da oldum bakalm ne kdr bekliçek

adet düzensizliği için gitmiştim zamanla düzelir demişti doktor ama düzelme olmadı ewleninince düzelir dedilrde gene yok br gelişme ve cok sancılı oluo en son 27 haziran da oldum bakalm ne kdr bekliçek
Him anladim canim hormon testi yapti mi dr daha yeni evlenmissin peki kac yasindasin

al benden de bu kadar hem benimki ikiz olacak içime doğdu :) hihihih

Allah gönlümüze göre versin inşallah canım.

sende 14.gün mü piki yakaladın canım:KK49:

Kuzum geçen pzts buraya ekledim testimi t c'nin iki katı koyuluktaydı ve o gün 14. gündü ama yumurtlama 24 saatle 36 saat arasında çatladığı için muhtemelen 15. güne denk geldi bende zaten bir önceki ay tam 30 günde adet olmuştum bu ayda öyle olacaksam eğer test doğru çıktı.

hayır o gün çarşambaydı ve eşin maça gitmişti ama inanki senin çalışmaların yeterde artar ble o günün bir önemi yok için ferah olsun :))

Evet o çarşamba işte inş. yakmaz bizi. Pazar pzts, salı, perşembe oldu ama o çarşamba işte düşündürüyor beni.

İnsaAllah vereceegiz canimm :)
Hadi hayrlisiii :)

Hayırlısı canım inş.

Allah gönlümüze göre versin inşallah canım.

Kuzum geçen pzts buraya ekledim testimi t c'nin iki katı koyuluktaydı ve o gün 14. gündü ama yumurtlama 24 saatle 36 saat arasında çatladığı için muhtemelen 15. güne denk geldi bende zaten bir önceki ay tam 30 günde adet olmuştum bu ayda öyle olacaksam eğer test doğru çıktı.

Evet o çarşamba işte inş. yakmaz bizi. Pazar pzts, salı, perşembe oldu ama o çarşamba işte düşündürüyor beni.

Hayırlısı canım inş.
bak kızıcam aaaa o çarşambadan bi şey olmayacak güven bana :))

sizce erken gebelik testi negatif çıktı artık hiç umudum olmamalı di mi ? yani erken gebelik testinde olsa mutlaka çıkardı diye düşünüyorum?

sizce erken gebelik testi negatif çıktı artık hiç umudum olmamalı di mi ? yani erken gebelik testinde olsa mutlaka çıkardı diye düşünüyorum?
B
Canim ben çok duydum erken gebelik testinin gostermeyip normal ucuz diye nitelendirilen testlerin d pozitif gösterdiğini , istersen birde onu dene hi...?

canım erken gebelik testleri döllenmeden 10 gün sonrası çıkar diye biliyorum ki sen adet gününü geçirdin bence kendine eziyet etmene gerek yok ALLAH hepimiz hakkında hayırlı olanı eylesin...

AĞUSTOS BAT

Deminos --------------------> 1 Ağustos ----------> 4. deneme ------------> :KK43:
Kayraberen ----------------> 2 Ağustos -----------> 6. deneme ------------> HAMİŞ :KK71:
Abcdefcd -------------------> 2 Ağustos ----------> 7. deneme ------------> :KK43:
Anneveoglusu --------------> 2 Ağustos ---------->1. deneme -------------> :KK43:
Golyayla --------------------> 2 Ağustos ----------> 18. deneme -----------> :KK43:
Zzzzynpppp ----------------> 3 Ağustos ----------> 4. deneme -------------> :KK43:
Karabiberim999 ------------> 3 Ağustos ----------> 3. deneme ------------> HAMİŞ :KK71:
Ppure -----------------------> 4 Ağustos ----------> 2. deneme ------------> HAMİŞ :KK71:
April28 ---------------------> 7 Ağustos -----------> 1. deneme ------------> :KK43:
Nazligamzelim --------------> 9 Ağustos -----------> 5. deneme ----------> :KK43:
Yfrks -----------------------> 9 Ağustos -----------> 7. deneme ------------> :KK43:
Sweetamber ---------------> 10 Ağustos ---------> 2. deneme ------------> HAMİŞ :KK71:
Bbsrslmoglu ----------------> 10 Ağustos ---------> 8. deneme ----------> :KK43:
Betiboop --------------------> 10 Ağustos ---------> 3. deneme -----------> :KK43:
Mogami ---------------------> 11 Ağustos ---------> 4. deneme ------------> :KK43:
Rahis -----------------------> 11 Ağustos ---------> 10. deneme -----------> HAMİŞ :KK71:
Esra51 ----------------------> 11 Ağustos ---------> 6. deneme ------------> :KK43:
Wuslt -----------------------> 11 Ağustos ---------> 5. deneme ------------> :KK43:
Kova94 ---------------------> 11 Ağustos ---------> 20. deneme -----------> :KK43:
Kocamlaben ----------------> 12 Ağustos ---------> 2. deneme -----------> :KK43:
Elifbade06 ------------------> 12 Ağustos ---------> 6. deneme -----------> :KK43:
Beginners ------------------> 12 Ağustos ----------> 8. deneme -----------> :KK43:
Leylaaras ------------------> 13 Ağustos ----------> 4. deneme -----------> :KK43:
Balbademlinuga ------------> 13 Ağustos ----------> 7. deneme ------------> :KK43:
Zynpela ---------------------> 14 Ağustos ---------> 12. deneme ------------> :KK43:
Kayra19 --------------------> 14 Ağustos ----------> 1. deneme ------------> :KK43:
Gulbıke ----------------------> 14 Ağustos ---------> 3. deneme ------------> :KK43:
Hiwazere -------------------> 14 Ağustos ----------> 3. deneme ------------> :KK43:
FatmaSA --------------------> 15 Ağustos ---------> 1. deneme ------------> :KK43:
Beautiful86 -----------------> 15 Ağustos ---------> 2. deneme ------------> HAMİŞ :KK71:
Tatildee --------------------> 17 Ağustos ----------> 4. deneme -------------> :KK43:
Elisa ------------------------> 18 Ağustos ----------> 2. deneme
Aslihan1451azra -----------> 18 Ağustos ----------> 1. deneme
Savrukzeynep --------------> 18 Ağustos ----------> 2. deneme
Oceanshine -----------------> 18 Ağustos ----------> 11. deneme ------------> :KK43:
PaytiPo ---------------------> 18 Ağustos ----------> 11. deneme ------------> :KK43:
9661 ------------------------> 18 Ağustos ----------> 2. deneme
Larsson ---------------------> 19 Ağustos ---------> 3. deneme
Burcunaz1 ------------------> 19 Ağustos ---------> 3. deneme
Angelina08 -----------------> 19 Ağustos ----------> 3. deneme
Kaygılı ----------------------> 20 Ağustos ----------> 2. deneme
Egemenhalit ----------------> 20 Ağustos ----------> 4. deneme
Friendly8584 ----------------> 20 Ağustos ---------> 4. deneme -------------> HAMİŞ :KK71:
Meleğim66 ------------------> 21 Ağustos ----------> 2. deneme
Hanfendi25 -----------------> 23 Ağustos ----------> 3. deneme --------------> :KK43:
Asi_m -----------------------> 24 Ağustos ----------> 2. deneme
Hilal1653 --------------------> 24 Ağustos ----------> 3. deneme
Sekme ----------------------> 25 Ağustos ----------> 4. deneme
Mgul ------------------------> 25 Ağustos ----------> 2. deneme
Ysmn1096 ------------------> 25 Ağustos ----------> 11. deneme
Lovely35 -------------------> 26 Ağustos -----------> 2. deneme
Sirrieyvan ------------------> 28 Ağustos ----------> 1. deneme
Golyayla --------------------> 29 Ağustos -----------> 19. deneme
Aysemutlu ------------------> 29 Ağustos ----------> 3. deneme
Deminos --------------------> 29 Ağustos -----------> 5. deneme
Denizyildizi2014 ------------> 29 Ağustos -----------> 3. deneme
2bilinmeyen ----------------> 30 Ağustos -----------> 3. deneme
Elf21 ------------------------> 30 Ağustos -----------> 2. deneme
Anneveoglusu --------------> 30 Ağustos -----------> 2. deneme

EYLÜL BAT

Abcdefcd -------------------> 1 Eylül ----------> 8. deneme
April28 ---------------------> 3 Eylül -----------> 2. deneme
Wuslt -----------------------> 4 Eylül ----------> 5. deneme
Nenu ------------------------> 4 Eylül ----------> 48. deneme
Mogami ---------------------> 4 Eylül -----------> 5. deneme
Yfrks -----------------------> 9 Eylül -----------> 8. deneme
Esra51 ----------------------> 9Eylül -----------> 7. deneme
Balbademlinuga ------------> 9 Eylül -----------> 8. deneme
Elifbade06 ------------------> 12 Eylül ---------> 7. deneme
Kocamlaben ----------------> 13 Eylül ---------> 3. deneme
Gulbıke ---------------------> 14 Eylül ----------> 3. deneme
Kilislielos -------------------> 16 Eylül ----------> 15. deneme
Oceanshine -----------------> 16 Eylül ----------> 12. deneme

Not: Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz.
Gazamız mübarek olsun

NOT: Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
15 eylül bat cnm

ben bu ay bayağı kendimi kaptırmıştım ama şimdi anlıyorum çok takmamak lazımmış sonu hüsranla bitiyor birde kendimizde kusur aramaya başlıyoruz bir süre sonra demem o ki akışına bırak:KK39:

canım erken gebelik testleri döllenmeden 10 gün sonrası çıkar diye biliyorum ki sen adet gününü geçirdin bence kendine eziyet etmene gerek yok ALLAH hepimiz hakkında hayırlı olanı eylesin...

amin inşallah ben erken gebelik testini tam adet günümde ya da bir gün öncesinde yaptım yani bat dün mü bugün mü tam bilemiyorum ama bencede öyle adet yakındır gelsinde vücuduma eziyet etmesin her yanım rahatlamayı bekliyor :(

ben bu ay bayağı kendimi kaptırmıştım ama şimdi anlıyorum çok takmamak lazımmış sonu hüsranla bitiyor birde kendimizde kusur aramaya başlıyoruz bir süre sonra demem o ki akışına bırak:KK39:

sanırım bana dedin ben geçen ay çok kaptırmıştım bide adetim stresten 5 gün gecikti iyice kötü olmuştu o yüzden bu ay zaten sıkıntı stresten batı beklemedim başka yerlerdeydi kafam işte bat günü bi tek test yaptım şimdide bi umut oldu ama olur olmaz adet belirtilerim susturuyo :)))

Back
X