kızlar ben psıkolojık olarak cok kotuyum...rahım fılmı özellerde epey pahalı geldı bana acıkcası 400 tl vermek akıllıca degıl dıyerekten zeynep kamılde cekıleyım dıe dusundum.bır arkadas aracılıgıyla orda bır hemsıre buldu arkadasım.reglı ılk gunu benı arayım fılm ıcın gun alalım demıs.dunden berı arıyolarmıs kızı ulasamamıslar.bugun öğlen sinirimden kalktım ben gittim.epey uzak evimize yollarda cektıgım ezıyette cabası.pat dıe rahım fılmının cekılemıcenı soledıler.oncelıkle doktor muayene gerekıyormus ardından ıstedıgı tahlıllerı yapılacakmıs.esımdende tahlıl ve doktor muayenesı ıstıyorlarmıs.eger doktor gerek gorurse rahım fılmı ıcın gun verıyormus.anlıcanız aylarca suren bır mevzudan bahsettıler.evıme uzak esım calısıyor.ben z.kamılden nasıl cıktım bahcede nasıl agladım anlatamam

yok kızlar yok ben ne kadar cok delı gibi istesemde bellıkı mevla nasıp etmıce.daha oncede 3 yıl delı gıbı ugrastım olmamıstı.nasıbımde yok demekkı evlat

eşimle telefonda konustum ağladım ben kızdı bana daha yenı evlıyız ayrıca sen ne ıstersen yaparım gerekırse ozelde cektırırz falan deyıp benı tesellı etmeye calıstı..bunları yazarken hala gozlerım doluyor
ben bebek umudumu cabamı istek ve arzumu burda bitiriyorum kızlar.kendılıgınden olursa olur artık,olmazsada olsun dıye bir çaba içine girmicem düşünmücem..yoruldum artık ruhen..
inş mevlam sizlerin yuzunu guldurur evlat verır diyorum.dualarım sizinle...ben artık kendım için dua etmıcem