Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben olmadım ucuz testlerde hayalet çizgiler görmeye başladım![]()
Hakikaten yaaa bende çok merak ediyorum...:Ben meraktan ölücem kaygılıııııı![]()
Galiba negatif aksi olsa coktan yazardıHakikaten yaaa bende çok merak ediyorum...:![]()
Pek imkanı da yok sanirim...iş yerinden yazıyor ya... Of ümitsiz olmak istemiyorum... Hayırlısı olsun onun hakkında... Keşke yazabilse bu gece pozitif diye...Galiba negatif aksi olsa coktan yazardı![]()
Tesekkur ederim kizlar aklima takildi ama simdi daha rahatimCanim sen icini ferah tut rabbim ol dedikten sonra olur insallah hayirlisiyla olsun gelsin bebisin
bence cnm senınkı gec dollenme benımde hamılelıgımde oyle olmustu adetımden 9 gun gectı kan testım 70 cıkmıstı gec döllenme olasıgı cok yuksek
Çatlatacak biziKiiiz ne oldu...
Ay anlamadım ki ne yapıyorÇatlatacak bizi![]()
Yada bizi daha da çatlatmaya calısıyordurYazamıyordur belki de başka yerden girmeye çalışıyorsa... Ne bileyim![]()
Eğer öyleyse kaygılıciimmm, yeter kuzucum varsa var deeeYada bizi daha da çatlatmaya calısıyordur![]()
Nasıl yapılarkadaşlar maydanoz suyu buharına oturmanızı öneririm yeni aklıma geldi ben yumurtlama zamanı değilde 5 gün öncesi buharına oturmuştum aslında yum zamanındada yapmam lazımdı ama o gün yapamadım ilk çocuğumdada hamile kaldığım ay bunu denemiştim mutlaka deneyin derim
CNasıl yapıl