• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bende merak ediyorum kaygılı hadi güzel haberler ver inşALLAH.

3haftaya kadar normal yükselmesi lazım sizden okey almadan eşime demedim şimdi diyorum ve tam bi sanattır size yazmaya çalıştım olmadı allahım inanamıyorum var mı çok küçük ini kötü değildir

Kızlar sonuç 18.66 hamile miyim ona göre kocama diyeceğim
Kaygılı iki defa hamilelik geçirmiş biri olarak söylüyorum 10 ve yukarısı hamile olduğunu gösterir. Koçani söyle ama temkinli olun doktordan da duyun hamile olduğunu. Adetine daha var mı.

Kaygılı iki defa hamilelik geçirmiş biri olarak söylüyorum 10 ve yukarısı hamile olduğunu gösterir. Koçani söyle ama temkinli olun doktordan da duyun hamile olduğunu. Adetine daha var mı.
Yok geçti yani bugün ya da dündü :( inşallah kötü değildir

O saatte doktor yoktu kimyasal mıdır
Kimyasal mi diye düşünme sakin. Hem öyle bile olsa yine sperm le yumurta buluşuyormuş doktora sordum ben. Yani hamile kalabiliyirsun bu çok iyi birsey. Geç döllenmedir merak etme içini ferah tut. Yarın inşallah güzel haberlerle gel yine.

Şimdi eşime söylemeye gidiyorum Allah hepinizden bin kere razı olsun desteğiniz için yarın girerim yine ini kimyasal değil geç döllenmesine çünkü 35günde bir oluyor sevinmedim bile daha yarın sizinleyim sağolun siz

Şimdi eşime söylemeye gidiyorum Allah hepinizden bin kere razı olsun desteğiniz için yarın girerim yine ini kimyasal değil geç döllenmesine çünkü 35günde bir oluyor sevinmedim bile daha yarın sizinleyim sağolun siz
adetinin kaçıncı günü bugün canım

Yok geçti yani bugün ya da dündü :KK43: inşallah kötü değildir
Ya sen şu anda hamilesin değerin düşük çıktı diye üzme kendini. Kocana anlat doktora görünen kadar sakince bekleyin biraz temkinli olun ama bu güzel haberi de aklına kötü şeyler getirerek karartma içini

ay inanmıyorum cok sevindim kaygılıcım.. henüz bebiş çok küçük sanırım sen kötü ihtimalleri aklından at şimdi ve sevinmene bak.. inşallah sorunsuz sıkıntısız olur herşey senin için canım.. çok mutlu edici bi sonuç bence.. darısı bizlerin de başınaa :))

Back
X