- 17 Mart 2014
- 12.405
- 10.694
- 228
- 35
1uKiiiz ne oldu...
Sonuç 18.66
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1uKiiiz ne oldu...
Eveeeet hamilesin.... 5 ve 10 arası hatta 19 den yukarısı hamileliğe işaret. Doktora gostermedin mi. Zaten daha çok yeniKızlar sonuç 18.66 hamile miyim ona göre kocama diyeceğim
Evet hamilesin 0 5 arasi yok diye biliyorum 5 ten yukarisi hamilelik canim ayy cok sevindim yaaKızlar sonuç 18.66 hamile miyim ona göre kocama diyeceğim
bildiğim kadarıyla 10 ve üstü hamilelik kabul ediliyor hayırlı olsun inşallah darısı başıma :)Kızlar sonuç 18.66 hamile miyim ona göre kocama diyeceğim
Canım korktum şimdi kimyasal gebelik falan olabilirmi diye.eşine soyle tabıkı 2 gün sonra yıne yaptır testı artıs olursa bayram olur size :) cok sevindim cnm inş tutunmuştur bebişinKızlar sonuç 18.66 hamile miyim ona göre kocama diyeceğim
O saatte doktor yoktu kimyasal mıdırEveeeet hamilesin.... 5 ve 10 arası hatta 19 den yukarısı hamileliğe işaret. Doktora gostermedin mi. Zaten daha çok yeni
Kaygılı iki defa hamilelik geçirmiş biri olarak söylüyorum 10 ve yukarısı hamile olduğunu gösterir. Koçani söyle ama temkinli olun doktordan da duyun hamile olduğunu. Adetine daha var mı.Kızlar sonuç 18.66 hamile miyim ona göre kocama diyeceğim
ayyyyyy çok sevindimKızlar sonuç 18.66 hamile miyim ona göre kocama diyeceğim
kaygiliii hamilesin sennnn yuppppiiiiiii :) cok sevindim canim yaaaa :) dualarin kabul oldu rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin :)Kızlar sonuç 18.66 hamile miyim ona göre kocama diyeceğim
Yok geçti yani bugün ya da dündüKaygılı iki defa hamilelik geçirmiş biri olarak söylüyorum 10 ve yukarısı hamile olduğunu gösterir. Koçani söyle ama temkinli olun doktordan da duyun hamile olduğunu. Adetine daha var mı.
Kimyasal mi diye düşünme sakin. Hem öyle bile olsa yine sperm le yumurta buluşuyormuş doktora sordum ben. Yani hamile kalabiliyirsun bu çok iyi birsey. Geç döllenmedir merak etme içini ferah tut. Yarın inşallah güzel haberlerle gel yine.O saatte doktor yoktu kimyasal mıdır
adetinin kaçıncı günü bugün canımŞimdi eşime söylemeye gidiyorum Allah hepinizden bin kere razı olsun desteğiniz için yarın girerim yine ini kimyasal değil geç döllenmesine çünkü 35günde bir oluyor sevinmedim bile daha yarın sizinleyim sağolun siz
Ya sen şu anda hamilesin değerin düşük çıktı diye üzme kendini. Kocana anlat doktora görünen kadar sakince bekleyin biraz temkinli olun ama bu güzel haberi de aklına kötü şeyler getirerek karartma içiniYok geçti yani bugün ya da dündüinşallah kötü değildir
inş öyledir cnm saol bugün kesildi zaten kanamam sence bi test alıp yapsam çıkarmıyerleşme kanaması diye düşündüm ama hakkına hayırlısı olsun
Tatlim düzenli artması gerekiyor...2 gün sonra tekrar kan aldir..ama yarın doktora gitmekte de fayda var canim...1u
Sonuç 18.66