NE ZMAN bebeişlerin geleceği belli olmuyor tanıdığım insanlar sorunnsuz 5 ve 7 ay beklediler :) hayırlısıyla gelsinle diyelimkızlaaarrr günaydınlarrr yarın bat günüm bu sabah test yaptım negatifti inanın gölge de olsa bir çizgi görebilmek için o bembeyaz yere o kadar uzun baktım ki göremedimama üzülmedim mutluyum ve umutluyum zamanını bekleyeceğim en güzel en hayırlı zamanı verdiğiniz moral ve güç için hepinize teşekkürler
öyleyse çok şanslısın kıymatini bilya benim bi gün bile gecikmiyor regl 1 gün geçse heyecandan deliririm artık oldu mu diye
kaygili, canim yeni gordum gecmis olsun. yeni mi oldu? vucut kendisi atabildi mi yoksa operasyonla mi aldilar? benim bebek oldukten 3 hafta sonra operasyonla almislardi. operasyondan da 30 gun sonra ilk adetim olmustu. normalde dongum 28 gundur. bence de en az bir ay dinlen. doktor bana en az 2 adet dongusu korunun demisti. zaten adetim de 3. de duzene girmisti tekrar. eger doktoruna guveniyorsan sen yine onu dinle derim.
canim tekrar gecmis olsun. yasadigin cok zor bir sey. en azindan turkiye'desin ve ailene yakinsin. ben uzak oldugumdan ancak 1 senede etkisini uzerimden atabildim. gidip annemle konusunca rahatladim. Allah'im sabrini versin, hemen sagligina tekrar kavus insallah:))
Amiiiin hepimize gelsin bebişler evlerimiz bebek koksun bebek sesiyle dolsunnnnnnNE ZMAN bebeişlerin geleceği belli olmuyor tanıdığım insanlar sorunnsuz 5 ve 7 ay beklediler :) hayırlısıyla gelsinle diyelim
canim vucudundaki hormon seviyesi hala yuksek anlasilan. benim bir hafta daha midem bulanmisti, ve hatta ameliyat sonrasi sutum gelmisti. bir iki haftaya normale donersin. hele bir de ilk adetini atlat.
Kizlarr Günaydın dun sabah ablam gebelik testi istedi benden aldim gittim yaptik ve pozitif cikti nasil heyecanlandim anlatamam ikinci bebisi tek denemede oldu diyo isin tuhafi da ilki klomenle catltma ignesiyle olmustu allahin isi ilkinde bekletti bunda aklina bile gelmezken ilkinde nasip etti. Diyecegim o ki kan vermeye gideceğiz birazdan bana da israr etti sen de ver diye hem rutin kan hem dr hcg icin vercem 10.gunundeyim bat a 4 varm bakalım ne cikacak belirtim yok umudum da ama allah büyük ☺☺
canım niye çekineceksin kızkıza konuşuyoruz şurdaGünaydın kızlar bana ne dersınız bılmıyorum cekınerek soyluyorum ama dunden goguslerım sıstıgını hıssedıyordum bugunde goguslerım sızlıyor sankıı yururken ucu yanıyor gıbı degısık bırsey bata 11 gun var bu olabılırmı normalmı kızlar belırtı aramak ıstemıyorum daha erken oldugunu dusunuyorum ama sasırdım ılk defa boyle oldu ve kasık agrımda dıger aylardakı gıbı degıl ara ara oluyor bazen hıc bırseyım yok bazennsolkasıgım hafıf sancıyor gıbı gecıyor
Canim ben kirmizi karti yedim ekim listesi olmayacak sanirim banaisareti koyabilirsin
Günaydın kızlar bana ne dersınız bılmıyorum cekınerek soyluyorum ama dunden goguslerım sıstıgını hıssedıyordum bugunde goguslerım sızlıyor sankıı yururken ucu yanıyor gıbı degısık bırsey bata 11 gun var bu olabılırmı normalmı kızlar belırtı aramak ıstemıyorum daha erken oldugunu dusunuyorum ama sasırdım ılk defa boyle oldu ve kasık agrımda dıger aylardakı gıbı degıl ara ara oluyor bazen hıc bırseyım yok bazennsolkasıgım hafıf sancıyor gıbı gecıyor
canım niye çekineceksin kızkıza konuşuyoruz şurdainşaallah bebiştendir tatlım ama henüz çoook erken yumurtlama döneminde de bu göğüs hassasiyeti olabiliyor, bende de var şuan ama sanırım benimki adet belirtisi, seninki bunun belirtisi olsun
Öncelikle aydınlık enerji dolu bir gün dilerim...bu sabah yaptım negatifti, bende tekrar gittim yatağa sarıldım kocacığıma şükürler olsun ki hepimizin hayat arkadaşı var 40 lı yaşlarına gelmiş ollup henüz hayat arkadaşı bulamayanlar var şükürler olsun çoookça sarılın kocacıklarınızaaaa
wuslt canım benim ikimizde yemişiz kırmızı kartı, dr. a gidecektin gidecekmisin yine de, ne yapmayı düşünüyorsun?Canim ben kirmizi karti yedim ekim listesi olmayacak sanirim banaisareti koyabilirsin
kaldı 11 bekliyoruz hayırlısıyla gelsin bakalım o güccük tospik :)
hepimize gelecek o güzel bebişler inanıyoruz arıyoruz Rabbim bu aramalarımızı boşa çıkarmayacak inşaallah:)Öncelikle aydınlık enerji dolu bir gün dilerim...
ohhhhh çoookkk iyi yapmışsınız,canınız sağ olsun, yumurta var fol var eeeee inşallah zamanı geldiğinde onlarda aşkla sarılacaklar, gelsin bebişler sonraaa :)
siz çook iyi çalıştınız bu ay maşallah size, inşallah gelmiştir bebiş, bekleyelim heyecanla :) ne kadar ben belirtilere yorum yapmayacağım desede insan ister istemez yoruyor, ama sonuçta herkes az çok kendi vücudunu tanıyor,farklı şeyler hissediyorsanız inşallah bebiştendir.Evet canım ınsallah gelır hamılelıkte gogus agrısı nasıl olur bılmıyorum ama bu ay ıste boyle canım yurudukce ucu yanıyor bugun blummm dedıgı gıbı gunes yanıgı hıssı gıbı ve sızlıyor sankı gogsum arada ama sureklı degıl ama daha erken bu belırtı olamaz ama ınsallah annesının kuzusu mınık tospık gelır
aminnn inşallah sabah sabah dua ile güzel temennilerle başlamak o kadar güzel oluyor ki :)hepimize gelecek o güzel bebişler inanıyoruz arıyoruz Rabbim bu aramalarımızı boşa çıkarmayacak inşaallah:)
siz çook iyi çalıştınız bu ay maşallah size, inşallah gelmiştir bebiş, bekleyelim heyecanla :) ne kadar ben belirtilere yorum yapmayacağım desede insan ister istemez yoruyor, ama sonuçta herkes az çok kendi vücudunu tanıyor,farklı şeyler hissediyorsanız inşallah bebiştendir.
Evet canım ınsallah gelır hamılelıkte gogus agrısı nasıl olur bılmıyorum ama bu ay ıste boyle canım yurudukce ucu yanıyor bugun blummm dedıgı gıbı gunes yanıgı hıssı gıbı ve sızlıyor sankı gogsum arada ama sureklı degıl ama daha erken bu belırtı olamaz ama ınsallah annesının kuzusu mınık tospık gelır
Evet canim calismalara devam yilmak yoksistematik çalışmaya başlıyorsun öyleyse bu ay :) hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?