2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Günaydın kızlar bana ne dersınız bılmıyorum cekınerek soyluyorum ama dunden goguslerım sıstıgını hıssedıyordum bugunde goguslerım sızlıyor sankıı yururken ucu yanıyor gıbı degısık bırsey bata 11 gun var bu olabılırmı normalmı kızlar belırtı aramak ıstemıyorum daha erken oldugunu dusunuyorum ama sasırdım ılk defa boyle oldu ve kasık agrımda dıger aylardakı gıbı degıl ara ara oluyor bazen hıc bırseyım yok bazennsolkasıgım hafıf sancıyor gıbı gecıyor

NE ZMAN bebeişlerin geleceği belli olmuyor tanıdığım insanlar sorunnsuz 5 ve 7 ay beklediler :) hayırlısıyla gelsinle diyelim

çok teşekkür ederim amin allahım bir daha yaşatmasın kimselere oralarda daha zordur tabiki ailem destek oldu ama en büyük desteği eşimden gördüm sağolsun. vücut kendisi attı adet oldum operasyona küçük olduğu için doktor gerek duymadı antibiyotik verdi oda bitti şimdi coraspin ve folicasit kullanıyorum ilk adetinden sonra gel dedi doktorum. değerlerimi gösterdiğim ilk doktor korunun bile demedi bir ay ama ben kendi doktorumu dinleyeceğim bir ay daha duracağım hem rahim toparlansın hem de vitamin toplıyım :) bu arada belirtilerim devam ediyor sanırım psikollojik allahım yeniden sağlıklı bebişler nasip etsin bizlere inşallah :)

canim vucudundaki hormon seviyesi hala yuksek anlasilan. benim bir hafta daha midem bulanmisti, ve hatta ameliyat sonrasi sutum gelmisti. bir iki haftaya normale donersin. hele bir de ilk adetini atlat.

evet öyle oluyormuş sütün mü geldi ilk adetten sonra düzene gireceğim sanırım bekliyorum bakalım :)

demekki takmayınca ve allahta isteyince oluyormuş :) hayırlı olsun ablanın bebişi sağlığıyla mutluluğuyla gelsin :)

canım niye çekineceksin kızkıza konuşuyoruz şurda inşaallah bebiştendir tatlım ama henüz çoook erken yumurtlama döneminde de bu göğüs hassasiyeti olabiliyor, bende de var şuan ama sanırım benimki adet belirtisi, seninki bunun belirtisi olsun

kaldı 11 bekliyoruz hayırlısıyla gelsin bakalım o güccük tospik :)

Canım ya ıkı aydır cok yogun belırtı yasar gıbı oldum sonuc husran oldu o yuzden bu ay söylemeye cekınıyorum artık ama ılk defa benım gogsum boyle oldu normalde sısıyordu 2 aydır ama sızlama uclarında hassasıyet olmuyordu hatta benım adetten oncede goguslerımde hıc agrı olmaz sasırdım umutlandım ama bır yandanda daha erken dıyorum kendıme ınsallah bebıstendır canım

Öncelikle aydınlık enerji dolu bir gün dilerim...

ohhhhh çoookkk iyi yapmışsınız,canınız sağ olsun, yumurta var fol var eeeee inşallah zamanı geldiğinde onlarda aşkla sarılacaklar, gelsin bebişler sonraaa :)

kaldı 11 bekliyoruz hayırlısıyla gelsin bakalım o güccük tospik :)

Evet canım ınsallah gelır hamılelıkte gogus agrısı nasıl olur bılmıyorum ama bu ay ıste boyle canım yurudukce ucu yanıyor bugun blummm dedıgı gıbı gunes yanıgı hıssı gıbı ve sızlıyor sankı gogsum arada ama sureklı degıl ama daha erken bu belırtı olamaz ama ınsallah annesının kuzusu mınık tospık gelır

hepimize gelecek o güzel bebişler inanıyoruz arıyoruz Rabbim bu aramalarımızı boşa çıkarmayacak inşaallah:)

siz çook iyi çalıştınız bu ay maşallah size, inşallah gelmiştir bebiş, bekleyelim heyecanla :) ne kadar ben belirtilere yorum yapmayacağım desede insan ister istemez yoruyor, ama sonuçta herkes az çok kendi vücudunu tanıyor,farklı şeyler hissediyorsanız inşallah bebiştendir.

İnşallah canım benım ınsallah evet bende heyecanla beklıyorum dıyorum belırtı aramayacagım dıye ama bugun gogsum benım u dusuncemı yıktı cunku ben hıc agrıgdıgını sızladıgını bılmem ama annemın adetten once gogsu sıser agrır bende hıc olmaz ılk defa bugun farklılık hıssettım buda hamılelıgın en buyuk belırtılerınden olunca umutlandım ınsallah bebısım gelır ve dedıgın gıbı belırtı aramasakta en ufak farklılıga acaba dıyoruz

inşallah bende göğüslerimin yanları taş gibi olmuştu resmen dokunamıyordum aşırı bir sertlik inşallah bebiş gelir bu ay bekliyorum heyecanla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…