Iyi gexeler :)İyi geceler fistiklar benim kocis isten gelir simdi
Ortmenim nasilsiniz :)İyi uykular.....
uyu canm yakında arayacaksın bu günleri hem bebiş de dinlenir..Canim sol kasigim agriyor belimde oturmaktan agridi simdi uzandm daha iyiyim bu gecede uyku bana yok herhalde
Canim sanada gecmis olsun dis agrisi cok zor Allah yardimcin olsunuyu canm yakında arayacaksın bu günleri hem bebiş de dinlenir..
Cnm senın kesen buyuyodr kesin raht olyok da cnm içim içimi yıyıyo bıraz vajınam da agrı var korkuyorum dr gıtmek ıstıyorum
şu an neresinden tutayım da yazayım sana bilmiyorum ama çok ayıp ettin ve sayende ben de burda sevdiğim bi arkadasıma ayıp etmiş oldum teşekkürler!!... buradaki kızların hiç biri oyalamak sinir etmek azarlamak için birbirine yorum yapmaz.. aylardır bu topikte bir kişiden dahi imalı bi laf görmedim kimse de görmemiştir ama bravo sen ilksin .. bikaç sefer buraya yazıp da, sonra da burada sana gayet iyi niyetle cevap vermiş bir arkadasımıza sen tutup da bazıları da bilmiş bilmiş konuşup aklınca akıl veriyo diyemezsin!! işine gelene iyi konusup işine gelmeyene de bu tarz cümleler sarf edeceksen bir daha buraya ne danış ne de yorum yap biz burada tüm kızlar kardeşçe dertleşiyoruz sevincimizi üzüntümüzü paylaşıyoruz arada parazit yapacakları da barındırmıyoruz kusura bakma.. bundan sonra sorularını baska topiklere sor onlara terslen!!!ya şu stres yapma kafana takma diyenlere cidden sinir oluyorum.....bilgi amaçlı ya da rahatlatmak amaçlı bi yorum yapacaksanız yapın yoksa azarlama falan sizin haddinize mi düşmüş ........
afrodit26 sana çok teşekkür cevabın için....benim sarı akıntım yok kiii amadaha doğrusu hiç akıntım yok tek belirti kasık ağrısı solda.....bunu sormak istedim aslında ben...yani diğer aylarda bu kasık ağrısı yokken bu ay var..o yüzden umutlanıyorum.....bir gram umudumuz var bazıları da bilmiş bilmiş konuşup aklınca akıl veriyo heyy Allahım yaaa
sağol canm diş ağrısı değil kanal ve dolgu...Canim sanada gecmis olsun dis agrisi cok zor Allah yardimcin olsun
canlarim affiniza siginarak birsey sormak istiyorum iliskiden sonra vajinadan hava cikiyo sanki gaz gibi hava mi giriyo noluyo anlamiyorrm bende mi sorun var acaba sizlerdede oylemi ve spermler hemen cikiyo ilk defa biraz once cikmadi sevindim cok beklemedim dusa girdim hepsi gitti ama misafirim gelecek bir saate sabahtan beri temizlik is canim cikti simdi dinleniyorum yemegi de kocisimlr yapiyoz
Canim gun asiri deniyoruz yumurtlamadan 11 12 gun sonra falan olmus hesabima gore ovulasyon testi kullandim bu ay 3 gundur lavaboda prceteye geliyor cok az bugun bat gunumdu sabaha olurum gibi geliyor hamilelik belirtisi yok 2 gun once test yaptim negatif baska bisey olmasindan korkuyorum
kızlarrrrrrrrrr Allah rızası için cevap gündüzleri intrnetim yokşu an adetime 10 gün var yumurtlama günlerini full geçirdik dikkat ettim herşeye...hem de tatil yapmıştık deniz kum güneş kafam da rahattı....banyoda o yumurtamsı akıntı geldiğini görünce heyecanlandımmmm 3-4 gün ardarda ilişki oldu kaçırmayalım diye..ve o günden beri hani böyle varla yok arası sol kasıkta devamlı bir sızı var...ama benim ne akıntım varrrr ne göğüslerde şişlik.......böyle hamilelik mi olur yaa....incir kürü meryem suresi yaptım daha ne yapim ya tatil bile yaptık sırfff beynimizi boşaltmak için ne olur cevappp
Canım benim neyi kafana takiyorsun anlamadim ki? Ne guzel iste insallah hersey boyle guzel devam eder. Illa belirti aramayin vucudunuzda. O bulanti bas donmesi vs bir cok kiside olmuyor. Ayrica bu belirtilerin ortaya cikmasi 5.5-6 haftayi bulur. Hcg seviyesinin cok cok yukselmesi lazim. Bizim ev hamilelik testlerinde gorulecek seviye bile cok dusuk sayilir. Gecen sene ki dusuk yaptigim hamileligimde bat'i 2 gun gecmesine ragmen hamilelik testi silik cikmisti. Bulanti da ben ogrendikten 2 hafta sonra basladi. Bence yeterince kafani dagitamamissin:)) biraz televizyon izle, ne bileyim muzik falan dinle. Rahat ol canim, onemli olan kafanin rahat olmasi.
Insallah herkes nasibine ulasicak, merak etme:)
canım hayırlı olsun umarım bebeişin seninledir :)Kizlarr Günaydın dun sabah ablam gebelik testi istedi benden aldim gittim yaptik ve pozitif cikti nasil heyecanlandim anlatamam ikinci bebisi tek denemede oldu diyo isin tuhafi da ilki klomenle catltma ignesiyle olmustu allahin isi ilkinde bekletti bunda aklina bile gelmezken ilkinde nasip etti. Diyecegim o ki kan vermeye gideceğiz birazdan bana da israr etti sen de ver diye hem rutin kan hem dr hcg icin vercem 10.gunundeyim bat a 4 varm bakalım ne cikacak belirtim yok umudum da ama allah büyük ☺☺
canim an itibariyla kirmizi karti yedim sabah olurum demistim oldum umutlar ekime kaldi hayirlisi olsun artik ne diyeyim senin batin ne zaman canim insallah sen gormezsin kirmizilariCanim kesin bisey soylemek elbette imkansiz ama yerlesme yeni olduysa, testte cikmasi icin en az 4-5 gun gecmesi gerekiyor. Kendinde belirti arama ayrica. Herseyi biseye yorarsin, kafan yorulur. Hic bir belirti olmama ihtimali daha yuksek.
Canim cok heveslenme ama yine de dikkat et derim. Bekliyorum haberlerini:)
bu sabah yaptım negatifti, bende tekrar gittim yatağa sarıldım kocacığıma şükürler olsun ki hepimizin hayat arkadaşı var 40 lı yaşlarına gelmiş ollup henüz hayat arkadaşı bulamayanlar var şükürler olsun çoookça sarılın kocacıklarınızaaaaumutsuz olur mu hiçççç, inşallah hislerinizde yanılmazsınızda bir bebiş haberi patlatırız ne zamandır durgun çünkü buralar eee lazım bir hamiş haberi :) canınız nasıl istiyorsa öyle yapın. yapın gitsin testi..şu erken gebelik testlerinden mi yapacaksınız
Canim ben kirmizi karti yedim ekim listesi olmayacak sanirim banakistin kestiğini düşünmüyorum sonuçta rahim iç duvarı dökülecek... ama baktın olmuyorsun bi doktora görün derim
8 gün varken koyuydu tekrar yumurtlama var sandım hatta 2 gün sonra tekrar denedim yine koyu çıkınca gebelik testini denedim canım.canım ovülasyon 6 gün varken mi koyu çıkmıştı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?