2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

şu an neresinden tutayım da yazayım sana bilmiyorum ama çok ayıp ettin ve sayende ben de burda sevdiğim bi arkadasıma ayıp etmiş oldum teşekkürler!!... buradaki kızların hiç biri oyalamak sinir etmek azarlamak için birbirine yorum yapmaz.. aylardır bu topikte bir kişiden dahi imalı bi laf görmedim kimse de görmemiştir ama bravo sen ilksin .. bikaç sefer buraya yazıp da, sonra da burada sana gayet iyi niyetle cevap vermiş bir arkadasımıza sen tutup da bazıları da bilmiş bilmiş konuşup aklınca akıl veriyo diyemezsin!! işine gelene iyi konusup işine gelmeyene de bu tarz cümleler sarf edeceksen bir daha buraya ne danış ne de yorum yap biz burada tüm kızlar kardeşçe dertleşiyoruz sevincimizi üzüntümüzü paylaşıyoruz arada parazit yapacakları da barındırmıyoruz kusura bakma.. bundan sonra sorularını baska topiklere sor onlara terslen!!!

Son düzenleme:

Hahahha canm benmde oluyo hatta ilk olduugnda esım gaz cıkardıgımı sandı yok be walla gaz cıkarmadm hava doldu heralde içime o cıkıyo dedım ilk utandm ama ondan snra esprı oldu aramızda :) ayyyy hiiç utanmıyorum artık kocacıgımdan

yaaa uykum gelmiyo benim aslinda cok yorgunum tum gun temizlik aksama misafir ...neredesin uykum gel..sabah dr. randevum var erkenden bakalim kist ve yumurtalar ne alemde

kizlar inofolic kullanan var mi aramizda kullananlar hep ilk ay hamis kaldik yazmis yarin doktora sorayim bir bakalim

Canim kesin bisey soylemek elbette imkansiz ama yerlesme yeni olduysa, testte cikmasi icin en az 4-5 gun gecmesi gerekiyor. Kendinde belirti arama ayrica. Herseyi biseye yorarsin, kafan yorulur. Hic bir belirti olmama ihtimali daha yuksek.

Canim cok heveslenme ama yine de dikkat et derim. Bekliyorum haberlerini:)

Kizlarr Günaydın dun sabah ablam gebelik testi istedi benden aldim gittim yaptik ve pozitif cikti nasil heyecanlandim anlatamam ikinci bebisi tek denemede oldu diyo isin tuhafi da ilki klomenle catltma ignesiyle olmustu allahin isi ilkinde bekletti bunda aklina bile gelmezken ilkinde nasip etti. Diyecegim o ki kan vermeye gideceğiz birazdan bana da israr etti sen de ver diye hem rutin kan hem dr hcg icin vercem 10.gunundeyim bat a 4 varm bakalım ne cikacak belirtim yok umudum da ama allah büyük ☺☺

Canım benim neyi kafana takiyorsun anlamadim ki? Ne guzel iste insallah hersey boyle guzel devam eder. Illa belirti aramayin vucudunuzda. O bulanti bas donmesi vs bir cok kiside olmuyor. Ayrica bu belirtilerin ortaya cikmasi 5.5-6 haftayi bulur. Hcg seviyesinin cok cok yukselmesi lazim. Bizim ev hamilelik testlerinde gorulecek seviye bile cok dusuk sayilir. Gecen sene ki dusuk yaptigim hamileligimde bat'i 2 gun gecmesine ragmen hamilelik testi silik cikmisti. Bulanti da ben ogrendikten 2 hafta sonra basladi. Bence yeterince kafani dagitamamissin:)) biraz televizyon izle, ne bileyim muzik falan dinle. Rahat ol canim, onemli olan kafanin rahat olmasi.

Insallah herkes nasibine ulasicak, merak etme:)

Mesajlarin hepsini okumadan gerginligin icinde kalmisim. Hadin hepimiz barisalim:)))

canım hayırlı olsun umarım bebeişin seninledir :)

canim an itibariyla kirmizi karti yedim sabah olurum demistim oldum umutlar ekime kaldi hayirlisi olsun artik ne diyeyim senin batin ne zaman canim insallah sen gormezsin kirmizilari

bu sabah yaptım negatifti, bende tekrar gittim yatağa sarıldım kocacığıma şükürler olsun ki hepimizin hayat arkadaşı var 40 lı yaşlarına gelmiş ollup henüz hayat arkadaşı bulamayanlar var şükürler olsun çoookça sarılın kocacıklarınızaaaa

kızlaaarrr günaydınlarrr yarın bat günüm bu sabah test yaptım negatifti inanın gölge de olsa bir çizgi görebilmek için o bembeyaz yere o kadar uzun baktım ki göremedim ama üzülmedim mutluyum ve umutluyum zamanını bekleyeceğim en güzel en hayırlı zamanı verdiğiniz moral ve güç için hepinize teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…