- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
Bilmem bel ağrılarım ilkayın dediği gibi şiddetli, sonra ateş durumuda var aklıma getirmemeye çalışıyorum ama eşim 19 diye hatırladığını söyledi. (Erkekler bu konuda bizden daha hassas) ve hala hasta olmadım. Bekliyorum olmazsa yine tatile çıkmadan kan testi yaptırırım.
erken degilmi yerleşme kanaması için anlam veremedm karnımda agrıyo adetmi başlıyo acaba çok erken daha ama ateşim düşmemiş adet başlayacagı gün ateşim düşerdi hiç anlam veremedim inş yerleşme kanamasıdır ınş bebişim benimledir dualarınızı esirgemeyin
hayırlı lsun canım darısı başımıza dua et inş bebişlerimiz bizimledir
Canım yaaaa çoook sevindim gözün aydın hadi koş kan tahliline
Uzum 34 hayirli olsun cok sevindimmm darisi bize ins :) esra_the_teacher benim de bat 6 haziran arkali onluyuz ins iyi haberler veririz.petty adet olmamana cok sevindim belki bi umut ins hamissindir.
Bi de kizlar haftasonu eşimle istanbula gittik ve o ara bilincli olarak bu sayfaya girmemeye çalıştım ve basardim ama bugun yine girmeden edemedim.diyecegim su ki sanki buraya girince heyecan biraz da ya olmassa stresi sariyor beni o yuzden bu stres de belki olumsuz etkler diyorum.benim gibi boyle gel gitler yasayan var mi acaba? Belki bata kadar girmem ve AKISINA birakirim herseyi.ama girmeyince de sizleri cok merak ediyorum kim mutlu haberler veroyor diye
Kızlar kırmızıları gördümKısmet değilmiş bu ay demek ki ama bu ateş ölçme olayı çok doğruymuş sabah ateşimi ölçtüm 36.1 çıktı öncesinde 36.5 ti hep dedim ki düşmüş bu adet olurum dedim 2 saat sonra oldum Bu ay sürekli takip edicem napalım artık vardır bizimde bir zamanımız Allahıma şükür adetim sekmedi
Aaaa listeyi gördüm inanmıyorum Üzüm hamiş mi? Biri daha var çok sevindim.Sağlıkla alın kucağınıza inş. Şimdi gerilere dönüp üzümün yazısını bulmam lazım. O sevindirici haberi nasıl vermiş bir bakalım.
erken degilmi yerleşme kanaması için anlam veremedm karnımda agrıyo adetmi başlıyo acaba çok erken daha ama ateşim düşmemiş adet başlayacagı gün ateşim düşerdi hiç anlam veremedim inş yerleşme kanamasıdır ınş bebişim benimledir dualarınızı esirgemeyin
ayyy sorma bende senı beklıyodum yaptınmı dıye soracaktım sana bılgısayar bozuldu yapılmasını beklıyodum
ayyy evet ıkıncı cızgımı gordum sabah ama kanda baktırmadım henuz cumartesı dusunuyorum deger bı kac gun daha yukselsın dıye
regl oldum bu sabah
Üzüm çok sevindim bu arada ya darısı diğerlerinin ve zamanı gelince benim başıma inş.
yaaaa ben senden cok umutluydum hatta kendımden cok senden ama olsun hayırlısı allahım en kısa zamanda nasıp etsın hos ben daha kanda baktırmadım bıle
hayırlısı olsun canım benı bu ay denersınız olsun valla bak ben sadece 1 kere beraber oldum ondada akıntımı takıp ettım bu sefer tuttuyanı ınsallah kandadada yuksek cıkacak
canım ınsallah ya allahın ıznıyle allahım sızde nasıp etsın banada kucagım almayı nasıp etsın saglıklı sıhatlı sekılde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?