Uzum 34 hayirli olsun cok sevindimmm darisi bize ins :) esra_the_teacher benim de bat 6 haziran arkali onluyuz ins iyi haberler veririz.petty adet olmamana cok sevindim belki bi umut ins hamissindir.
Bi de kizlar haftasonu eşimle istanbula gittik ve o ara bilincli olarak bu sayfaya girmemeye çalıştım ve basardim ama bugun yine girmeden edemedim.diyecegim su ki sanki buraya girince heyecan biraz da ya olmassa stresi sariyor beni o yuzden bu stres de belki olumsuz etkler diyorum.benim gibi boyle gel gitler yasayan var mi acaba? Belki bata kadar girmem ve AKISINA birakirim herseyi.ama girmeyince de sizleri cok merak ediyorum kim mutlu haberler veroyor diye
değilim yaaa en son korunmasız 29 nisan da oldu sonra korunduk ramazandan sonra istediğim için kan testi yok 2 kez idrar yaptım yok
kızlar bugun gebelık testı yaptım gene ılk önce cıkmyan sonradan silik belirgenleşen ikinci çizgi var önceden beklediğimde de cıkmazdı bu nedır kı bu
kızlar bugun gebelık testı yaptım gene ılk önce cıkmyan sonradan silik belirgenleşen ikinci çizgi var önceden beklediğimde de cıkmazdı bu nedır kı bu
bi kaç tane daha yap bakayım inş gebelik var
hımm tabi yaptır olmazsan canım 2 gün geçmiş 10. gün olduğunda yaptır bence...
tatile nereye gidiyosunuz
eşime söleyımde gelince alsın hepsini harcadım testlerin yahu :) sonradan pozıtıf cıkarmı kı kanda bıle negatıfken
benımkıde ole benımkıde ınce sılık cızgı varrrrrr bebek varrrrrrrr pettyyyyy
ama senın ki 5 dk içindemi cıktı bide kan testım negatıf ti testte mi sorun varki
Pelin kaybolduBen geleyim bari :) Mogami sen de adet olmuşsun. Hayırlısı olsun. Ben ikinci adetimden bir hafta sonra tekrar adet oldum :S Yani birer hafta arayla bu üçüncü adetim. Bakalım ne kadar böyle devam edecek. Bu arada bütün arkadaşlara hayırlı çalışmalar diliyorum :) Güzel haberler alırsınız inşallah..
canım yaptım bıse gorunmedı hemen sonra cebıme atıp yola cıktım servısı yakalıcam dıye dedım bıdaha bakım suna bı baktımkı ıkıncı cızgı orda cok net degıl yanındakı gıbı ama belırgın emın olamadım benmı goruyorum dedım esıme resmını cektım gonderdım oda gordu evet var arkadasımada gonderdım sende goruyomusun ıdye oda evet ıkıncı cızgı var dedı yaptırdıgın zaman bebek yenı yerlesıyor olabılır ondan cıkmamıstır ama yerlestıyse sımdık cıkar zaten 20-50 ml olunca kanda ıdrardada ole cıkıyomus o degere ulasmadan cıkamıyomus
şimdi bi arkadaştan haber aldım 38. haftası bebek kordona dolanmış kızı acil sezeryana aldılar dua edin kızlar
bebek rahme yerlesınce cıkıyo ve benımkı ayın 17 de18 basladı bılıyorum senınkıde ole oldu sanırım ceksene resmını bı koysana bakıyım ınce sılık bı cızgı dımı
Çokta ince değil yahu
yanındakı kadar net degıl hadı gonder de bakıyımheycan yaptım
Adet oldum evet ama şükür ki adetim düzenli inş seninkide yakın zamanda düzelir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?