Hoşgeldin başlığımıza :) ayrıca geçmiş olsun, listeye eklemi ister misinmerhaba arkadaşlar:)
bende aranıza yeni katılanlardanım.1.5 yıllık evliyim.eşimle 7aydır korunmuyoruz ve bebeğimiz olsun istiyoruz.ben epilepsi(sara )hastasıyım.ilaçlarımı düzene koyduk nöroloji doktorumla ve hamilelikte zararı olmayacak ilaçla devam ediyorum.yaradan bize ve tüm isteyenlere bu güzelliği nasip eder inşallah.allahım hepimizin gönlüne göre versin inşaallah:)
Hoşgeldin başlığımıza :) ayrıca geçmiş olsun, listeye eklemi ister misin
isterim tabi:)teşekkür ederim bu arada
bat ( beklenen adet tarihi) ni ve deneme sayını yazar mısın
7. deneme 16 temmuz bat tarihim.
Canim cok iyi bir dr buldum folic plus diye bir ilac verdi muyane etti gayet sağlıklı bir anne adayisin dedi))))) ve cok mutluyum
koca bir kağıt hazırladım kızlar
son 1 yılın adet tarihlerimi yazdım
doktora sorulacakları sıraladım
birşey sormamı isteyen var mı
koca bir kağıt hazırladım kızlar
son 1 yılın adet tarihlerimi yazdım
doktora sorulacakları sıraladım
birşey sormamı isteyen var mı
ben bugun 2 çiziğimi gördümmmmmmmmGelıyo ınsallahhh
1 hafta geçsin diyorlar canim bende 4 gün kala yaptirdim adete negatif cikti dun adet olmam gerekyodu hala olmadimki
PETTYCİM inşallah hamişsindir ama geçen ay ben de geciktim. stres yapıyo insan, o da gecikiyor. ve tüm hamilelik belirtilerini yaşadım kasık ağrısı bel ağrısı.... rahat bırak varsa var yoksa yok ama işte insan meraklanmadan da yapamıyor. :)
negatif cıkan bır test sonucu daha sonra pozıtıfleşirmi onu sorarmısın? beklenen reglı tarıhınden 3 gun önce kan testi yaptırdım negatif çıktı ama hala adet olmadım pozitif olarmı yanlışlık varmıdır yanı onu sor anladın işte sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?