pettyy hamişsin sanırım canım! bende adetime 1 gün kala yapmıştım ve çok silikti, iyice yaklaşmam gerekiyodu çizgiyi görmek için. ertesi gün sabah ilk idrarımla yeniledim testi ve yine aynı şekilde. 2 gün sonra da kan vermiştim.. sen de hamişsin hissediyoruumm
hoşgeldin canım, Rabbim gönlüne göre versin inş.. topik uğurlu gelsin
sakinleştirme beniiiiiDDDDDDDD
Keşke sakinlessen ama zor dmi kendimden biliyorum kimseyle konuşamıyorum amnemle konussam bile üzülmesin diye fazla anlatamıyorum ailem yanomda diil ben napayım eşimde yeter artık kafana takma olmazsa olmaz diyo oda üzülüyo offff bende kist var onun geçmesi lazım yoksa doğum kontrol hapı kullancan dedi dr deli olcam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hoşgeldininş. bu ay göbüşler bebişle dolar
Kızlar kırmızıları gördümKısmet değilmiş bu ay demek ki ama bu ateş ölçme olayı çok doğruymuş sabah ateşimi ölçtüm 36.1 çıktı öncesinde 36.5 ti hep dedim ki düşmüş bu adet olurum dedim 2 saat sonra oldum Bu ay sürekli takip edicem napalım artık vardır bizimde bir zamanımız Allahıma şükür adetim sekmedi
Uzun bır sure gırmeyı düşünmüyorum sayfaya hamile olan arkaslar allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp tsın dılerım benım yasadıklarım kımsenın basına gelmez kendınıze ıyı bakın hoscakalın
pettyy hamişsin sanırım canım! bende adetime 1 gün kala yapmıştım ve çok silikti, iyice yaklaşmam gerekiyodu çizgiyi görmek için. ertesi gün sabah ilk idrarımla yeniledim testi ve yine aynı şekilde. 2 gün sonra da kan vermiştim.. sen de hamişsin hissediyoruumm
hoşgeldin canım, Rabbim gönlüne göre versin inş.. topik uğurlu gelsin
ayyy evet ıkıncı cızgımı gordum sabah ama kanda baktırmadım henuz cumartesı dusunuyorum deger bı kac gun daha yukselsın dıye
Allah razı olsun canım benim üzülmüyorum hatta şükürler olsun adetim düzenli diyorum elbet rabbim bana da kısmet eder demek ki daha vakti var ama dediğin doğru sanki hemen hamile kalacakmışsın gibi hissediyorsun kendini :) ben sadece olumlu şeylere şükretmem Allahtan gelen herşeye kabulümMogami hayırlısı olsun canım çalışmalara devam senin bu ilk denemen daha...ilk denemede korunmayı bırakınca sanki hemen hamile kalırım zannediyor insan ama her zaman öyle olmuyo seni çok iyi anlıyorum moralleri bozmak yok hayata gülümsuyoruuz bebiş geliyooo Allah in izniyle :))
Asimmm..acini en iyi anlayanlardan biri benim. .3 ay önce Hamileydim 7 haftalikken gittiğim kontrolde yavrumun gelişimi durmuştu beynimden vuruldum ama takdiri ilahi..hayat devam ediyo canım bak benim 3 ay oldu hayat bi sekilde akıp geçiyo ben bi hafta on gün içinde toparlanmaya çalıştım hem Allah a isyan etmeyim hem de üzüntüden bi daha bebeğim olmaz diyeilk üç ayda bebek kayıpları çok oluyo canım döllenme sırasında kromozomlarda bi problem oluşuyo bu problem bebekte ciddi hastalık ya da sakatlıklara sebep oluyo genellikle ilk gebelikte görülüyo bu hadise..Allah'in mucizesi bu tür ölümler yoksa problemli bireyler olurdu hep toplumda bebek için de zor yaşamak bakan anne babaya da zor... bu da toplumsal çöküş demek
2-3 ay korun rahmin toparlansin sonra tekrar başlarsın çalışmalara..bak ben başladım tekrar 3 ay doldu bizim...Rabbim beterinden korusun cok zor ama güçlü olmaya çalış canım benimmm
Allah razı olsun canım benim üzülmüyorum hatta şükürler olsun adetim düzenli diyorum elbet rabbim bana da kısmet eder demek ki daha vakti var ama dediğin doğru sanki hemen hamile kalacakmışsın gibi hissediyorsun kendini :) ben sadece olumlu şeylere şükretmem Allahtan gelen herşeye kabulüm
Bugün yine moralim bozuldu.. İşyerim çok stresli tam hamile olduğumu öğrendiğim günlerde acayip gergindim. Teste gideceğim gün yarım saate çıkıyor sonuç hemen gel diye baskılarla gittim halbuki kendisi de kadın yarım saate sonuç alıbamayacağını biliyor ama işte. Sözde bide çok yakındık dil ucuyla tebrik etmişti sonrada tüm gün kendi gebeliğini anlatmıştı. Ağlayarak çıkıp giytim teste. Sonra da değerlerimin düştüğünü öğrendim. O günden beri de kadın tripli. Bugün yine canımı sıktı. Aklıma düşüyor işte stresli olmasaydım devam eder miydi diye..
Saçma biliyorum her şey Allah'tan ama yazmak istedim yoksa kafamda kuracağım..
mogamı bu ay su akıntını takıp etsene gordugun an gecıktırme beraber ol hemen olmazmı
Hiç düşünme böyle şeyleri sadece bu tarz kişilerden uzak dur kafan rahat olur
canım bu ay akıntıya da ateşe de dikkat edeceğim gerçi bu ay başında da takip ettim akıntımı ama erken oldu akıntım ve yumurtlama günlerinde olmadı ateşe odaklanıcam
Canım akıntıyı da es geçme derim ben. Onu da değerlendir
Müdürümarayıp arayıp emir yağdırıyor. Insafı yok kanamamın geldiği gün çom ağrım var dedim. Beni sürekli bir yerlere yolladı arayıp arayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?