2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

hoşbuldum canım:)inşallah uğurlu gelir ve bebeklerimizi alırız kucağımıza:)

sakinleştirme beniiiii DDDDDDDD

Keşke sakinlessen ama zor dmi kendimden biliyorum kimseyle konuşamıyorum amnemle konussam bile üzülmesin diye fazla anlatamıyorum ailem yanomda diil ben napayım eşimde yeter artık kafana takma olmazsa olmaz diyo oda üzülüyo offff bende kist var onun geçmesi lazım yoksa doğum kontrol hapı kullancan dedi dr deli olcam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya ben konusuyorum ama iknalardan ve üzülme olur olur zaman vardır yada iyi düşün iyi olsun gibi tesellilerden bıktım

Mogami hayırlısı olsun canım çalışmalara devam senin bu ilk denemen daha...ilk denemede korunmayı bırakınca sanki hemen hamile kalırım zannediyor insan ama her zaman öyle olmuyo seni çok iyi anlıyorum moralleri bozmak yok hayata gülümsuyoruuz bebiş geliyooo Allah in izniyle :))
Asimmm..acini en iyi anlayanlardan biri benim. .3 ay önce Hamileydim 7 haftalikken gittiğim kontrolde yavrumun gelişimi durmuştu beynimden vuruldum ama takdiri ilahi..hayat devam ediyo canım bak benim 3 ay oldu hayat bi sekilde akıp geçiyo ben bi hafta on gün içinde toparlanmaya çalıştım hem Allah a isyan etmeyim hem de üzüntüden bi daha bebeğim olmaz diye ilk üç ayda bebek kayıpları çok oluyo canım döllenme sırasında kromozomlarda bi problem oluşuyo bu problem bebekte ciddi hastalık ya da sakatlıklara sebep oluyo genellikle ilk gebelikte görülüyo bu hadise..Allah'in mucizesi bu tür ölümler yoksa problemli bireyler olurdu hep toplumda bebek için de zor yaşamak bakan anne babaya da zor... bu da toplumsal çöküş demek
2-3 ay korun rahmin toparlansin sonra tekrar başlarsın çalışmalara..bak ben başladım tekrar 3 ay doldu bizim...Rabbim beterinden korusun cok zor ama güçlü olmaya çalış canım benimmm

İnş oledirde kan tahlilinde cikmamasi beni endiselendiriyo bende yarin sabah tekrarlicam canım test beklediginden mi oldu yoksa varmi anlasilcak

ayyy evet ıkıncı cızgımı gordum sabah ama kanda baktırmadım henuz cumartesı dusunuyorum deger bı kac gun daha yukselsın dıye

Üzümmmmm çok sevindim canım :) hayırlı olsun Rabbim sağlıklı ve hayırlı bi sekilde kucağına almayı nasip etsin :) bi de bence netlestir kan tahliliyle için rahatlasin

Allah razı olsun canım benim üzülmüyorum hatta şükürler olsun adetim düzenli diyorum elbet rabbim bana da kısmet eder demek ki daha vakti var ama dediğin doğru sanki hemen hamile kalacakmışsın gibi hissediyorsun kendini :) ben sadece olumlu şeylere şükretmem Allahtan gelen herşeye kabulüm

Bugün yine moralim bozuldu.. İşyerim çok stresli tam hamile olduğumu öğrendiğim günlerde acayip gergindim. Teste gideceğim gün yarım saate çıkıyor sonuç hemen gel diye baskılarla gittim halbuki kendisi de kadın yarım saate sonuç alıbamayacağını biliyor ama işte. Sözde bide çok yakındık dil ucuyla tebrik etmişti sonrada tüm gün kendi gebeliğini anlatmıştı. Ağlayarak çıkıp giytim teste. Sonra da değerlerimin düştüğünü öğrendim. O günden beri de kadın tripli. Bugün yine canımı sıktı. Aklıma düşüyor işte stresli olmasaydım devam eder miydi diye..

Saçma biliyorum her şey Allah'tan ama yazmak istedim yoksa kafamda kuracağım..

Canım benim daha yolun başındayız. Yeni yeni öğreniyoruz ne yumurtlama bilirdim ne döngü hesaplama. Daha emin adımlarla yürüyeceğiz. Rabbim tez zamanda hayırlısını versin inşallah

Mayıs Ayı BAT Tarihlerimiz

Ofaskmiacaba -------------> 3 Mayıs -----------> 2. deneme
Garf26 ---------------------> 13 Mayıs -----------> 1. deneme --------> HAMİŞ
Peterpan87 ---------------> 17 Mayıs ------------> ???
Sebebiumut ---------------> 19 Mayıs ----------> 2. deneme
Pettyy ----------------------> 20 Mayıs ----------> 1. deneme --------- > :44:
Esra51 ---------------------> 20 Mayıs ----------> 3. deneme --------->
Gldnglnck ------------------> 20 Mayıs ----------> 1. deneme
İsimsizcisim ---------------> 20 Mayıs ----------> 1. deneme
Kilislielos ------------------> 20 Mayıs ---------> 12. deneme----------->
Uzum34 -------------------> 22 Mayıs ----------> 2. deneme -----------> HAMİŞ
Mrv0640 -------------------> 22 Mayıs ----------> 7. deneme
Mogami --------------------> 23 Mayıs ----------> 1. deneme ----------->
Emilinarzusu --------------> 25 Mayıs -----------> 1. deneme
Sadenur222 ---------------> 26 Mayıs -----------> 2. deneme
Elif5541 --------------------> 26 Mayıs -----------> 2. deneme
Mltmgunes ----------------> 26 Mayıs -----------> 5. deneme
İdeal -----------------------> 26 Mayıs -----------> 4. deneme
Burcak44 ------------------->27 Mayıs -----------> 7. deneme
Blummmm -----------------> 28 Mayıs -----------> 2. deneme
Bahar111-------------------> 29 Mayıs -----------> 2. deneme
Kovboy ---------------------> 30 Mayıs ----------> 12. deneme
Melcan20-------------------> 30 Mayıs ----------> 13. deneme

HAZİRAN BAT

Esra_the_teacher----------> 3 Haziran ----------> 2. deneme
Abcdefcd -------------------> 5 Haziran ----------> 5. deneme
Misslaydbird ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Kardeleeeen ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Tazegelin2323 --------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Ezma001 --------------------> 9 Haziran ---------> 5. deneme
Azee13 ----------------------> 9 Haziran ---------> 2. deneme
Secido -----------------------> 9 Haziran ---------> 9. deneme
26May -----------------------> 10 Haziran --------> 2. deneme
Melin54 ---------------------> 12 Haziran ---------> 1. deneme
Esra51 ----------------------> 16 Haziran ---------> 4. deneme
Nazligamzelim -------------> 16 Haziran ---------> 3. deneme
Mogami --------------------> 17 Haziran ----------> 2. deneme
Waysofmom ----------------> 18 Haziran ---------> 2. deneme

Not: Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz sayfaya yazabilirsiniz.
Gazamız mübarek olsun

Hiç düşünme böyle şeyleri sadece bu tarz kişilerden uzak dur kafan rahat olur

mogamı bu ay su akıntını takıp etsene gordugun an gecıktırme beraber ol hemen olmazmı

canım bu ay akıntıya da ateşe de dikkat edeceğim gerçi bu ay başında da takip ettim akıntımı ama erken oldu akıntım ve yumurtlama günlerinde olmadı ateşe odaklanıcam

Hiç düşünme böyle şeyleri sadece bu tarz kişilerden uzak dur kafan rahat olur

Müdürüm arayıp arayıp emir yağdırıyor. Insafı yok kanamamın geldiği gün çom ağrım var dedim. Beni sürekli bir yerlere yolladı arayıp arayıp

canım bu ay akıntıya da ateşe de dikkat edeceğim gerçi bu ay başında da takip ettim akıntımı ama erken oldu akıntım ve yumurtlama günlerinde olmadı ateşe odaklanıcam

Canım akıntıyı da es geçme derim ben. Onu da değerlendir

Canım akıntıyı da es geçme derim ben. Onu da değerlendir

Ya acaba bu ay yumurtlamam olmadı mı diye de düşünmüyor değilim malum doğum kontrol hapını bıraktım ya belki diyorum yumurtlamam başlamamıştım yine de dediğin gibi kontrol edeceğim

Allah böylelerini bildiği gibi etsin ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…