2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kızlar benim bu ay ki üçüncü lanet adetim sonunda bugün bitti ama bu seferde kocayı bulamıcaz galiba eşim işlerinin yoğunluğundan dolayı gece birden sonra gelecek bu bi kaç hafta pofffffffffffffff

Seninki gece birden sonra da olsa gelecekmis benimki tam yumurtlama günü şehir dışında olcak iki gün yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Seninki gece birden sonra da olsa gelecekmis benimki tam yumurtlama günü şehir dışında olcak iki gün yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gitmeden önce hemen yap spermler yaşıyo uzun zaman zatlarsa da hallolur

ya ben konusuyorum ama iknalardan ve üzülme olur olur zaman vardır yada iyi düşün iyi olsun gibi tesellilerden bıktım

ne istiyosun arkadaşım kimsenin elinde sihirli deynek yok. herşeyi istedigimiz anda olsun istiyoruz rabbimizin istediklerini biz ne kadar yapıyoruz

Gercekten cok iyi bir dr buldum sonunda ates takibi nedir nasil yapmaliyim ki

Canım ateş takibi şu, adet itibariyle her sabah 6:30 gibi yataktan çıkmadan mümkünse çok az kımıldayarak dil altından dijital bi termometre ile ateşini ölç ve not et bu ateş ovulasyona kadar örn 36.4 36.5 gittiyse ovulasyona olduğu gün kür diye düşer örn 36.1ve ertesi gün birden yükselir örn 36.6 anla ki yumurtladın ve adete kadar hergüm yüksek gider eğer adet Ilıcak'dan ateş düşer yine ama düşmezse bil ki hamilesin (enfeksiyon yoksa) benim bugün başıma geldi iyice emin oldum sabah bi baktım ateşim düşmüş ve 2 saate Regl oldum artık not edicem. Çok uzun oldu bee

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Telefon yanlış yazabiliyor canım adet olacaksan demek istedim ılıcak dan yazmış

Acaba folic plus kullanipta 1 ay sonra yada hemen hamile kalan var mi? Neden hamilelik Öncesi baslanir?

Folik asit alımının önemi şu bebekte nöral tüp dedektife anomalisinin görülmesini önlemek için yeterli alımı sağlamak

Ilgin icin cok tesekkur ederim regl mi oldun bugun ; (( bana bugun kan tahlili bile yapmadi ultrason ile bakti kistin felan yok gayet degerlerin iyi dedi..

ya ben konusuyorum ama iknalardan ve üzülme olur olur zaman vardır yada iyi düşün iyi olsun gibi tesellilerden bıktım

Elimizden bu kadarı geliyor arkadaşım bıktırmak için değil umut vermek için bu sözler, sende umudunu yitirme çünkü aksini yaparsan kendine zarar verirsin şükret bence sağlıklısın elbet olur bu acele bu sinir niye? Burda bebeğini kaybeden insanlar var kimse isyan etmiyor, lütfen laflarımı yanlış anlama senin iyiliğin için konuşuyorum dilerim anlatabilmişimdir silkelen ve kendine gel

Selam kizlar is guc tatiller aile ziyaretleri derken uzak kaldim. Ama adimi listelerde gormekten cok mutlu oldum ayy hepimizi insallah allah hayirlisiyla bebisler nasipe der sağlıklı bi sekilde. Isbasi onca evde oldugum zamandan sonra acaip zor geldi:18:
ve hala adetim baslamadi ya ne gicik biseymis bu bekleme adet olmadan yumurtlama falanda hesaplanmiyor bisiy yapamiyoruz iliskiye girsem bisiy olmaz gibi geliyor ooffff varmi boyle bisey yasayn sona adet 3 nisandi ustunden 48 gunu gecti . ? ? Neyse umarim bisiy yoktur ama iki kan iki de idrar testi yaptridim farkli gunlerde hepsi negatif acaba sikinti ne ola ki

Ilgin icin cok tesekkur ederim regl mi oldun bugun ; (( bana bugun kan tahlili bile yapmadi ultrason ile bakti kistin felan yok gayet degerlerin iyi dedi..

Evet canım Regl oldum bugünden itibaren ateşe başladım bal tarçın çörek otu karışımı mı ne varmış onu da yapıcam gün aşırı ilişki ile de umarım sonuç alırım bu ay

Ultrasonda baktır Allah korusun kist olmasın da ben 3 ay olmadım çikolata kisti çıktı

Ultrasonda baktır Allah korusun kist olmasın da ben 3 ay olmadım çikolata kisti çıktı

Hamile kalma calismalarina baslamadan once doktora gittim bi kizim var o gayet beklenmedik olmustu bu planli duzgun bir hamilelik olsun istedik. 31 ocak ta doktora gittim smir testi dahil birsusur seye bakti hersey super dedi doktorum subatta dogum kontrol hapini bitirip biraktim 19 subat adet oldum sonra 3 nisan gerisi de beklemede doktorumla da maillestim ilk ay gecikme normal ilac sonrasi normal dedi ambu ayki cozuttu resmen bu kadar kisa surede cikolata kisti olabilir mi .

Kist olabilir inş.yoktur da tabi bende de 3 ay içinde kist oluşmuş ama çikolata kisti bilmiyorum

Aman amannnn uc ay icinde olabiliyormuymus vay anasini o vakit bende boyle bisiy var galiba

İnş.yoktur canım bunun tek ilacı doğum kntrol hapıymış onuda kullanmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…