2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Benimde salı günü için randovum var bakalım bende bir sorun varmı
adet olunca bi doktora gidecem bundan 1,5 sene önce hormon testi yaptırmıştım doğ. kont. hapı için hersey yolundaydı ama zamanla değişmiş olabilir ....insallah hayırlı olur cnm

Kod:
@mogami
canım bugün doktora gittik Esim için doktor bisey yok dedi birde benim smear testin vardı sonucu aldım bi baksan

TANI

Serviks ,sıvı bazlı sitoloji:
intraepitelyal lezyon veya malignite acısından negatif (Bethesda 2001)
Morfolojik olarak Candida ile uyumlu fungal organizma
İnflamasyon

Hastayım yapamam de benimkide gecen gün dedi ben oğlun yıkamaya versin yapamam hastayım dedim yani yardım etse neyse benimki yardımda etmiyor

Pazartesi günü test yapalımmı beraber canm bide ben hamile kalrsam tamamen soğan kürüne bağlıcam bu ay onu yapmıştım
inşallah ikimizdede yoktur hep böyle beklemekten oluyo bence ama aslında beklemiyorumda test yapmasam neyse testte negatif cıktı ara ara sancıda oluyo ama gelen giden yok

Canm lütfen bekle pazartesi hep beraber yapalım ben sen sekme olmazmı

canim bisey uydursana gidicek yerim falan var de uydur bisey yikamayin eyer ayri yasiyosan yok birlikte yasiyosan yarin kendini hstaliga vur halim yok basim agriyo falan de
Ben aptalim ya esimle gezmeye gitcem dedim oyinede islatayim dedi ozaman esim yikar ben zorlanmsk istemiyorum of ya

mogişş şimdi rahim muayenesi yaptım parmagıma sertlik hissettim ilk ama rahim ağzını buldum orası yumuşak şence ?
valla ben yaptığım elime ne sert ne yumuşak böyle ortası bişey geldi ama adet oldum peşine... lakin kızlar yaptı onlarda hissetti ve hamiş çıktılar

kuşum yardımcı olmayı çok isterdim ama ben daha önce hiç yaptırmadım smear testi... ama bu yazılanları nette araştırırsan anlaşılır olabilir

Benim bat bügündü ana ben geç yumurtladım geç adet olurum hizbi belirti yok ellerinde ateş oluyor bazen bu kadar
Olur canım ama test yok yarında alamam ancak salı günü yaparım adet olmazsam ama ben yok diye düşünüyorum geç çalışma yaptık çünkü yumosu kaçırmış olabilirim.sende belirti var mi?

Pazartesi günü test yapalımmı beraber canm bide ben hamile kalrsam tamamen soğan kürüne bağlıcam bu ay onu yapmıştım
ayyy allah beni soğan ve soğandan türeyen seyleri yemek zorunda bırakmasın.....canım test yapalım yapmasınada ben biliyosun 1 kez ilişki oldu bu ay ona da o kadar bel bağlamıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…