- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
adet olunca bi doktora gidecem bundan 1,5 sene önce hormon testi yaptırmıştım doğ. kont. hapı için hersey yolundaydı ama zamanla değişmiş olabilir ....insallah hayırlı olur cnm
İyilik canm senden ne haberHayırlı akşamlar kızlar nasılsınız
@mogami
inşallah ikimizdede yoktur hep böyle beklemekten oluyo bence ama aslında beklemiyorumda test yapmasam neyse testte negatif cıktı ara ara sancıda oluyo ama gelen giden yokBenimde salı günü için randovum var bakalım bende bir sorun varmı
Kız bak haklı çıktım hayırlı olsun şimdi gördüm
Iyi akşamlar kizlar kayinvalidem yarın çalışmıyorum diye duyunca halilari islatayim dedi ne yapsam bilemedim pazartesi den sonrası doğurgan günler başlıyor sağ yumurtalıgi beyenmedi doktor zarari olurmu bilemedim Of ya yardım
İyilik canm senden ne haber
inşallah ikimizdede yoktur hep böyle beklemekten oluyo bence ama aslında beklemiyorumda test yapmasam neyse testte negatif cıktı ara ara sancıda oluyo ama gelen giden yok
Bende iyiyim canımcım çok sukurdun adet olmam gerekiyordu halen gelen giden yok acaba bebis var mıdır diye düşünmeye başladım gecen ay 6 gün gecikmisti o yüzden bekliycem biraz dayanamayıp test alacaktım bugün sonra vazgeçtım
Ben aptalim ya esimle gezmeye gitcem dedim oyinede islatayim dedi ozaman esim yikar ben zorlanmsk istemiyorum of yacanim bisey uydursana gidicek yerim falan var de uydur bisey yikamayin eyer ayri yasiyosan yok birlikte yasiyosan yarin kendini hstaliga vur halim yok basim agriyo falan de
Canm lütfen bekle pazartesi hep beraber yapalım ben sen sekme olmazmı
su kayin valideleri ne yapsakki bilmiyorumkiBen aptalim ya esimle gezmeye gitcem dedim oyinede islatayim dedi ozaman esim yikar ben zorlanmsk istemiyorum of ya
valla ben yaptığım elime ne sert ne yumuşak böyle ortası bişey geldi ama adet oldum peşine... lakin kızlar yaptı onlarda hissetti ve hamiş çıktılarmogişş şimdi rahim muayenesi yaptım parmagıma sertlik hissettim ilk ama rahim ağzını buldum orası yumuşak şence ?
kuşum yardımcı olmayı çok isterdim ama ben daha önce hiç yaptırmadım smear testi... ama bu yazılanları nette araştırırsan anlaşılır olabilircanım bugün doktora gittik Esim için doktor bisey yok dedi birde benim smear testin vardı sonucu aldım bi baksanKod:@mogami
TANI
Serviks ,sıvı bazlı sitoloji:
intraepitelyal lezyon veya malignite acısından negatif (Bethesda 2001)
Morfolojik olarak Candida ile uyumlu fungal organizma
İnflamasyon
Olur canım ama test yok yarında alamam ancak salı günü yaparım adet olmazsam ama ben yok diye düşünüyorum geç çalışma yaptık çünkü yumosu kaçırmış olabilirim.sende belirti var mi?
Tmm canımkuşum yardımcı olmayı çok isterdim ama ben daha önce hiç yaptırmadım smear testi... ama bu yazılanları nette araştırırsan anlaşılır olabilir
Tatlim yikamaya versin kayinvaliden usutursun yikama olmadi esin yikasinBen aptalim ya esimle gezmeye gitcem dedim oyinede islatayim dedi ozaman esim yikar ben zorlanmsk istemiyorum of ya
Benim bat bügündü ana ben geç yumurtladım geç adet olurum hizbi belirti yok ellerinde ateş oluyor bazen bu kadar
Canm smir kağıdının resmini cekipTmm canım
ayyy allah beni soğan ve soğandan türeyen seyleri yemek zorunda bırakmasın.....canım test yapalım yapmasınada ben biliyosun 1 kez ilişki oldu bu ay ona da o kadar bel bağlamıyorum :))Pazartesi günü test yapalımmı beraber canm bide ben hamile kalrsam tamamen soğan kürüne bağlıcam bu ay onu yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?