evet canım hemen silinirdi lakin bu ay poz. ten sonraki iki günde böyle oldu... hala tam silikleşmedi... ben ateşte ölçüyorum ya o yüzden eminim şimdiye kadar çatlamadığınaTam koyu değil sanki biraz silikleşmiş diğerlerinde hemen silinirmiydi
ikisi de kavuşsa spermlere ne güzel olurdu aaahhh ahhh hayaller hayallerOlabilir cnm siz calismanizi yapin yumurtalar spermciklerine kavussun
bacım sabrın sonu selamettir... ben eşime sürpriz yapmayacağım direkt onunla birlikte öğrenmek istiyorumDayanmaya çalışıyorum mogiş ne hayeller kurdum bi bilsen eşime nasıl söyliceğimi ne hediye alacağımı daha neler neler yani bu ay hamiß değilsem çoook üzülürüm
Onemli degil tatlim bende unuruyorum bazenBiliyormusun benim aklım bu ara havada her defasında seni benim gibi adet bekliyordum sanıyorum kusura bakma ya
bencede... ama bilemezsin ki canım bende dün doktora gitmesem bugün çalışma yapmaz rahata alırdım...ki bugüne kadar hep öyle yaptım... sen yumoş dönemi başlayınca bi 10 gün ilişkiye gir aralıklarlaYa ben ağustos yanlış çalışma yaptim galiba sadece dogurgan gunlerde üç defa gün asiri calistik zaten son calismada ogece küs uyudum. Sonrasında hep korunduk
Vaaay supermis iyi fikirkızlar bi gün hamile olursam göbeğime babacımm ben geliyorumm yazıcam eşim eve geldiğinde yatıyor olucam adet oldum karnım çok ağrıyo masaj yaparmısın dicem ki çok yapar sağolsun göbişimi açtığında yazıyı görcekk :)
bacım sabrın sonu selamettir... ben eşime sürpriz yapmayacağım direkt onunla birlikte öğrenmek istiyorum
kızlar bi gün hamile olursam göbeğime babacımm ben geliyorumm yazıcam eşim eve geldiğinde yatıyor olucam adet oldum karnım çok ağrıyo masaj yaparmısın dicem ki çok yapar sağolsun göbişimi açtığında yazıyı görcekk :)
rabbim nasip ederse yapmayı çok istiyorum rabbim hayalini kurduğumuz duasını ettiğimiz seyleri kabul eder inşallahVay ne romantik
bugün kan testimi yaptım. Elhamdülillah hamileyim... Mevlam isteyen herkese tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin
rabbim nasip ederse yapmayı çok istiyorum rabbim hayalini kurduğumuz duasını ettiğimiz seyleri kabul eder inşallah
inşallah canmm inşallahRabbim yaşatmayacak şeyi hayal ettirmezmiş inşallah hayallerimiz gerçek olur
ama aşkolsun eşin sana aynını yapsaydı nasıl hissederdin kuzum... o geçericeği bikaç saat bile ona bir ömür gelir...yapma sakın öyle bişey... dünyası yıkılır adamınEşimde öyle istiyor ama ben onu şaşrtmak istiyorum doktorla anlaşıp bebek zor olur dedirtip sonra akşam morali bozukken yemeğe götürmek ve orda çok farklı bir şekilde söylemekNe hayalperesmişim be
ama aşkolsun eşin sana aynını yapsaydı nasıl hissederdin kuzum... o geçericeği bikaç saat bile ona bir ömür gelir...yapma sakın öyle bişey... dünyası yıkılır adamın
sen bilirsin kuzum ben yapamazdım o yüzden dedimAma mogiş o alışık daha önceki hamileliğimde doktor neler demişti eşin8 bile kaybedebilirsin demişti tabi o gerçekti ama bu sefer şaka ve sadece bebeğimiz biraz zor olur dedirtecem sonrasında eşime gerçeği söylediğinde sevinci mutluluğu kat kat artar
sen bilirsin kuzum ben yapamazdım o yüzden dedim
umutsuz olmuyoruz bebeğim... hayaller gerçek olsun da varsın nasıl öğrenirlerse öğrensinlerBiz hayal kuruyoruzda hele bi o gün gelsin
De canm belki hiç tutamayz kendimizi bayılrz bağırırız belkide yaşayıp görecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?