Günaydın belli oldumu senin iş:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hadi hayırlısı inşlh oluverir bi tane bebişin:)yok canım hala aynı bekliyorum 6 gün gecıktı adet 10 da hastaneye gidicem inş
10 da gidicem canım inş öğleden önce cıkar sonuç :) oturup beklıcem hastanede
Pettyy hadi hayirli haberlerini bekliyoruz ins :)10 da gidicem canım inş öğleden önce cıkar sonuç :) oturup beklıcem hastanede
bence var bebik hayirlara vesile olsun rabbim kucaginda gostersin😘
Bismillahirrahmanirrahim... Hamileyim.
Cumartesi günü bir test yapayım dedim koyu çift çizgi ile karşılaştım adet günüm halbuki bugün. Hemen hastaneye gittim kan tahlili yaptırdım 216,6 çıktı. Doktoruma gittim, tebrik etti daha çok küçük 3 hafta 4 günlük dedi ve iki hafta sonra gel dedi. (Kese o zaman görünürmüş, bir sürü ilaç yazdı ve sağlık ocağından tahliller yaptıracakmışım onları yazdı)
Size benim geçirdiğim Süreci Anlatmak istiyorum belki faydası olur.
Çabalarım:
Eşime 4 gün keçiboynuzu kürü yaptım.
Kendim düzenli beslenmeye dikkat ettim. Kan ilacı ve folik asit içtim
ilişkiden sonra sadece ayağımı değil, belimi de havaya kaldırdım. Eşim bacaklarımdan kaldırdı hafiften salladı (silkeleme usulü yaptık yani )
Bir de en önemlisi Sabah namazımızı kıldık abdestli namazlı niyetli oldu.
Tabii ki En en en en en önemlisi Rabbim böyle istedi.
Belirtilerim:
İlk belirtim gözlerim rengi açıldı gözlerim ela renk, geçen hafta aynaya bir baktım gözümün rengi bal rengine dönmüş :) hala bakıyorum bal renginde.
Çok sivilcem çıktı, Hayatımda karnımda sivilce çıktığını hatırlamam karnımda sivilce çıktı.
Ateş basması çok oldu.
Sık idrara çıktım, idrarın rengi koyulaştı
Adet sancısında olur gibi bel ağrım oldu, kasığımda ise bir gerginlik hissettim.
En çok dikkatimi çeken ise, damarlarım oldu, bacağımın arkasına baktımki kılcal damarlarım belirginleşmiş ve diğer damarlarımda belirgindi.
Şimdilik aklıma gelen bunlar. Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin ( Amin)
yasasiiiinnn ne guzel bu ay topic bebekle dolduBismillahirrahmanirrahim... Hamileyim.
Cumartesi günü bir test yapayım dedim koyu çift çizgi ile karşılaştım adet günüm halbuki bugün. Hemen hastaneye gittim kan tahlili yaptırdım 216,6 çıktı. Doktoruma gittim, tebrik etti daha çok küçük 3 hafta 4 günlük dedi ve iki hafta sonra gel dedi. (Kese o zaman görünürmüş, bir sürü ilaç yazdı ve sağlık ocağından tahliller yaptıracakmışım onları yazdı)
Çabalarım:
ilişkiden sonra sadece ayağımı değil, belimi de havaya kaldırdım. Eşim bacaklarımdan kaldırdı hafiften salladı (silkeleme usulü yaptık yani )
Belirtilerim:
İlk belirtim gözlerim rengi açıldı gözlerim ela renk, geçen hafta aynaya bir baktım gözümün rengi bal rengine dönmüş :) hala bakıyorum bal renginde.
Çok sivilcem çıktı, Hayatımda karnımda sivilce çıktığını hatırlamam karnımda sivilce çıktı.
Ateş basması çok oldu.
Adet sancısında olur gibi bel ağrım oldu, kasığımda ise bir gerginlik hissettim.
En çok dikkatimi çeken ise, damarlarım oldu, bacağımın arkasına baktımki kılcal damarlarım belirginleşmiş ve diğer damarlarımda belirgindi.
Bismillahirrahmanirrahim... Hamileyim.
Çabalarım:
Belirtilerim:
Ateş basması çok oldu.
günaydın herkese :) kızlar benim adetime 4 gün , kan tahlili verip vermemekte kararsızım. Sizce vermeliyim ? okudugum kadarıyla 10.gün de belli oluyormus:18:
Kacgunde bir adet oluyordun ben de adetten 2 gun once test yapsam cikar mi ki yaaaaa.bi de belirtilerin ne zaman aciga cikti? Aklinda hep hamilelik var mi idi gun saydin mi yani adete kadar ? Bu topicte yoktun bayadir stres yapmamak icin mi girmedin?
Tşkler. İnşallah canımda burda yazılanları okuyunca bi umutsuzluğa kapılma neredeyse vazgeçme durumu oldu bende
Hadi hayırlısı inşlh oluverir bi tane bebişin:)
Hayır canım manisa da yolun duserse buyur gel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?