2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

günaydın herkese :) kızlar benim adetime 4 gün , kan tahlili verip vermemekte kararsızım. Sizce vermeliyim ? okudugum kadarıyla 10.gün de belli oluyormus:18:

Günaydın herkese uzun akıntım dün geldi benimde. En son adetten 2 gün sonra gelmişti. Yumurtlama tarihimi 21'i gösteriyordu otomatik hesaplayıcı ama uzun akıntı dün geldi. Ben dün mü yumurtlamış oldum şimdi?:44:

Son düzenleme:
Bismillahirrahmanirrahim... Hamileyim.

Cumartesi günü bir test yapayım dedim koyu çift çizgi ile karşılaştım adet günüm halbuki bugün. Hemen hastaneye gittim kan tahlili yaptırdım 216,6 çıktı. Doktoruma gittim, tebrik etti daha çok küçük 3 hafta 4 günlük dedi ve iki hafta sonra gel dedi. (Kese o zaman görünürmüş, bir sürü ilaç yazdı ve sağlık ocağından tahliller yaptıracakmışım onları yazdı)

Size benim geçirdiğim Süreci Anlatmak istiyorum belki faydası olur.

Çabalarım:

Eşime 4 gün keçiboynuzu kürü yaptım.
Kendim düzenli beslenmeye dikkat ettim. Kan ilacı ve folik asit içtim
ilişkiden sonra sadece ayağımı değil, belimi de havaya kaldırdım. Eşim bacaklarımdan kaldırdı hafiften salladı (silkeleme usulü yaptık yani )
Bir de en önemlisi Sabah namazımızı kıldık abdestli namazlı niyetli oldu.
Tabii ki En en en en en önemlisi Rabbim böyle istedi.

Belirtilerim:

İlk belirtim gözlerim rengi açıldı gözlerim ela renk, geçen hafta aynaya bir baktım gözümün rengi bal rengine dönmüş :) hala bakıyorum bal renginde.
Çok sivilcem çıktı, Hayatımda karnımda sivilce çıktığını hatırlamam karnımda sivilce çıktı.
Ateş basması çok oldu.
Sık idrara çıktım, idrarın rengi koyulaştı
Adet sancısında olur gibi bel ağrım oldu, kasığımda ise bir gerginlik hissettim.
En çok dikkatimi çeken ise, damarlarım oldu, bacağımın arkasına baktımki kılcal damarlarım belirginleşmiş ve diğer damarlarımda belirgindi.

Şimdilik aklıma gelen bunlar. Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin ( Amin)

Maşallah
Kucaginda saglikla gor insallah 😘
Allh isteyen herkese nasip etsin insallah.. M

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yasasiiiinnn ne guzel bu ay topic bebekle doldu ins haziran ayini da biz doldururuz :)
Bi de idrarda ne kadar erken cikmis sanslisin hemen ogrendigin icin :)

Son düzenleme:
Kacgunde bir adet oluyordun ben de adetten 2 gun once test yapsam cikar mi ki yaaaaa .bi de belirtilerin ne zaman aciga cikti? Aklinda hep hamilelik var mi idi gun saydin mi yani adete kadar ? Bu topicte yoktun bayadir stres yapmamak icin mi girmedin?

tebrik ederim evet benim de Sabah naamazından sonra oldu :13::13::13::13::13:

beraberiz o zaman çok yakın bugün tam 5 haftalığım

28 günde bir adet olurum. İşte bugün adet günüm, cumartesi yaptım koyu iki çizgi oldu. Belirtiler yumurtlama gününden bir hafta sonra çıktı. yooo gün saymadım :)

Stres yaptım da, ne bileyim çok umutta bağlamadım.

öğleden sonra 2 bucuk 3 gibi gitcem tekrar hastaneye bakalım ne dıcek kızlar verdım kan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…