2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bakin bakalim kizlar su gördüğüm silik çizgiyi cizde goruyomusunuz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence sen hamılesın baksana burdada cıkmıs ayy hadı ınsallah guzel haberını alırız canım benım

herkeze gunaydın gununuz cok guzel gecsın allah tum kotuluklerden uzak tutsun

hayırlı olsun canım rabbim gönlüne göre vermiş..güle güle kucagına al

bence sen hamılesın baksana burdada cıkmıs ayy hadı ınsallah guzel haberını alırız canım benım

inş canım suan senin durumundayım oturamıyorum kalkamıyorum içimdeki bütün kurtlar kelebek oldu ucuyo wuhuuu

ayy yeni annişsin sen dogmustur inş içine ay napsam ki ben

ıcın hop hoptur senın sımdık kıyamam ya benım tahlılle aynı saatte cıkıcak senınkıde bende verdım bugun oğleden sonra cıkacak dedı ben basından berı dıyorum sende var dıye allahım guzel sonuclar versın hepımıze

ayy yeni annişsin sen dogmustur inş içine ay napsam ki ben

Yaaaa neden cok gec bi saat vermisler hani 1 saattr belli oluyordu petty neredeyse 3 saat var zaman gecmez ki .bence sen ya uyu ya da git carsiya gez dolas biseyler yap ancak oyle gecer bu vakit

yenı hamıs arkadaşlar tebrık edıyorum hepınızı allahım saglıklı sıhatlı kucagınızada almayı nasıp etsın

soğan kürünü denedim ama yapamadım midem rahatsız. inciri yaptım herşey cok güzel giderken 10. gün sürekli istifra ettm 2 gün daha zorladım o halde ama ı ıhh onu da bıraktım ya bana ağır geldi yada ben cok nazlıyım :) geçen gün yine incire başlamaya karar verdim almaya gittim kalmamış sonra küre başlama günü gecti bir dahaki aya dedim. şimdi yeni bi doktor buldum ona başlayacağım ama bütün tahlillerim yapılmıştı tekrar baştan başlatırsa diye endişedeyim. artık tetkik değil tedavi istyorum çift çizgi görme hayaliyle yaşıyorum :) hayırlısı inşallah hepimiz için. bir gun gebelik takibimizi konuşmak dileğiyle..

ayyyy cıkmıs sonucum 356 cıkmıs ohh ıcım rahatladı degerımde yukselıyo

Kızlar bende bu pazar itibariyle folik asite başlayacağım. Folik asit dışında önereceğiniz başka neler var? Ben gnc women's ultra mega içiyorum vitamin olarak. Bir de bağışıklık sistemini güçlendirici bir ilaç. Bir de balık yağına başlıyım diyorum.

valla canım ben sadece folıkasıt kullandım folbıol baskada bıse kullanamdım oğlumda 2 seneye yakın kullandım bundada 8-9 ay dır kullanıyodum

valla canım ben sadece folıkasıt kullandım folbıol baskada bıse kullanamdım oğlumda 2 seneye yakın kullandım bundada 8-9 ay dır kullanıyodum

Omega 3te çok önemliymiş canım ben o yüzden öncesinde ve sonrasında omega 3'te mi alsam diyorum. Neyse bu hafta doktoruma sorarım bununla ilgili güzel bir yazıyada rastladım kk'da onu da paylaşacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…