Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.
Bakin bakalim kizlar su gördüğüm silik çizgiyi cizde goruyomusunuz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Pettyy hadi hayirli haberlerini bekliyoruz ins :)
gunaydın canım bende verdım bugun deger yukselmısmı dıye bakıcaz ıcıme doguyo var sendehaber alınca hemen sölücem canım ama kendımı kötüye hazırladım buyuk hayal kırıklıgı olmasın die
Bismillahirrahmanirrahim... Hamileyim.
Cumartesi günü bir test yapayım dedim koyu çift çizgi ile karşılaştım adet günüm halbuki bugün. Hemen hastaneye gittim kan tahlili yaptırdım 216,6 çıktı. Doktoruma gittim, tebrik etti daha çok küçük 3 hafta 4 günlük dedi ve iki hafta sonra gel dedi. (Kese o zaman görünürmüş, bir sürü ilaç yazdı ve sağlık ocağından tahliller yaptıracakmışım onları yazdı)
Size benim geçirdiğim Süreci Anlatmak istiyorum belki faydası olur.
Çabalarım:
Eşime 4 gün keçiboynuzu kürü yaptım.
Kendim düzenli beslenmeye dikkat ettim. Kan ilacı ve folik asit içtim
ilişkiden sonra sadece ayağımı değil, belimi de havaya kaldırdım. Eşim bacaklarımdan kaldırdı hafiften salladı (silkeleme usulü yaptık yani )
Bir de en önemlisi Sabah namazımızı kıldık abdestli namazlı niyetli oldu.
Tabii ki En en en en en önemlisi Rabbim böyle istedi.
Belirtilerim:
İlk belirtim gözlerim rengi açıldı gözlerim ela renk, geçen hafta aynaya bir baktım gözümün rengi bal rengine dönmüş :) hala bakıyorum bal renginde.
Çok sivilcem çıktı, Hayatımda karnımda sivilce çıktığını hatırlamam karnımda sivilce çıktı.
Ateş basması çok oldu.
Sık idrara çıktım, idrarın rengi koyulaştı
Adet sancısında olur gibi bel ağrım oldu, kasığımda ise bir gerginlik hissettim.
En çok dikkatimi çeken ise, damarlarım oldu, bacağımın arkasına baktımki kılcal damarlarım belirginleşmiş ve diğer damarlarımda belirgindi.
Şimdilik aklıma gelen bunlar. Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin ( Amin)
Pettyne yaptın canım
kan verdim geldim uzumun durumundayım suan beklemek cok zor coookkk
bence sen hamılesın baksana burdada cıkmıs ayy hadı ınsallah guzel haberını alırız canım benım
gunaydın canım bende verdım bugun deger yukselmısmı dıye bakıcaz ıcıme doguyo var sende
ayy yeni annişsin sen dogmustur inş içine ay napsam ki ben
ayy yeni annişsin sen dogmustur inş içine ay napsam ki ben
Canım umutsuzluga kapılmak yok. Rabbim isteyince veriyor. Korunan insanlar bile çocuk sahibi oluyor. Üst kat komsumla yeni tanıştık eve yeni tasindigim için. 5 aylık kızı var daha önce de hamile kalmış ama kızamikçık olduğu için bebeği aldırmak zorunda kalmış. Ve kendisi pkoluymus. Yumurtlama falan olmuyordu dedi. Ama hamile kalmış. Sen çalışmalara devam et. Soğan kuru falan denediniz mi canım
Kızlar bende bu pazar itibariyle folik asite başlayacağım. Folik asit dışında önereceğiniz başka neler var? Ben gnc women's ultra mega içiyorum vitamin olarak. Bir de bağışıklık sistemini güçlendirici bir ilaç. Bir de balık yağına başlıyım diyorum.
kan verdim geldim uzumun durumundayım suan beklemek cok zor coookkk
valla canım ben sadece folıkasıt kullandım folbıol baskada bıse kullanamdım oğlumda 2 seneye yakın kullandım bundada 8-9 ay dır kullanıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?