Petty senin bu bebek bizi meraktan çatlatacak anlaşıldı.Hadi bakalım bekliyoruz heyacanla güzel haberi.
cıkıyorum bırazdan canım dua edin
yaz hemen olurmu canım hadı hayırlısı
selam kızlar ben yeni katılıyorum aranıza
Hoşgeldin canım başlık uğurlu gelsin başladın mı çalışmalara :)
selam kızlar ben yeni katılıyorum aranıza
hadi darısı bana o zaman canım:13:hosgeldın bak burası ugurlu ben sana dıyım
canım hastaneye gıt tahlıl yaptır kafanda rahatlasın ama benımkınden daha belırgın oglumunkıne baktım ondanda belırgın
Ben de geldim
2yıldır evliyim 1 senedir çocuk düşünüyoruz. Fakat bu zaman diliminde bazı sebeplerden dolayı 3-4 ay korunduğumuz bir süreç de oldu.
Eşim de ben de öyle çok ayılıp bayılmıyoruz çocuk diye ama işte hayırlısı ise olsun diyerekten korunmuyoruz bakalım. Rabbim cümlemize hayırlısını versin inş.
kan verdim 2 saat sonra sonucu alıcam dayanamıyorum zaten hayırlısı inş adet olcam diye korkuyorum rabbim hayırlara çıkarsın inş
kızlar aranızda inofolic kullanan var mı
Ben de geldim
2yıldır evliyim 1 senedir çocuk düşünüyoruz. Fakat bu zaman diliminde bazı sebeplerden dolayı 3-4 ay korunduğumuz bir süreç de oldu.
Eşim de ben de öyle çok ayılıp bayılmıyoruz çocuk diye ama işte hayırlısı ise olsun diyerekten korunmuyoruz bakalım. Rabbim cümlemize hayırlısını versin inş.
Şu listeye hüöüşü de ekleyin ilk denemede hamiş.
kan verdim 2 saat sonra sonucu alıcam dayanamıyorum zaten hayırlısı inş adet olcam diye korkuyorum rabbim hayırlara çıkarsın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?