canım bugün adetin 6. günü bitti adet yani benim bu ayki ovulasyon akıntıma göre 9. gün yani ayın 3 ü ama robotlara göre 14. gün yani ayın 9 uydu kuzum biz hepsini değerlendirdik ama eşim ayın 10 unda ankaraya gitti ay sonuna kadar değerlendiremedik eğer yumurtlama 1. günden sonra olduysada tutmaması normal ilişki olmadı
hımmm hayırlı olsun inşallah bende ateş ölçümüne başlıycam
Tatlım dur bakalım belki hamilesindir bu ay :) Eğer olmazsa da adetin ilk günü başla sabah 6 30 gibi yataktan çıkmadan ağızdan ölç ben termometre ile uyuyorum
Valla ben o değeri anlamadım canım senin 10 haftalık mı olaması lazım yani
Deneyimlilere sorum var
Hamilelikte cinsel ilişki durumu nedir
kızlar başka marka test yaptım bu sabah oda silik biraz belirginleşmesi gerekmezmiydi eşim kanda baktır diyor korkuyorum ya yoksa diye çok halsizim belirtide var başımda dönüyo yoksa testlerdenmi psikolojim bozuldu hastaneye gitmeye halim yok
Arkadaslar cahilligime verin
Bu 4 arti uc falan ne demek oluyor.
Ilki ay ikinci sayi gun mu?
Kusura bakmayin
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
buraya yazdıktan hemen sonra kan verdim özel hastanede. 1.2 cıktı((( yani negatif. Acaba daha 4 gün var pozitif olur mu?? (((
buraya yazdıktan hemen sonra kan verdim özel hastanede. 1.2 cıktı((( yani negatif. Acaba daha 4 gün var pozitif olur mu?? (((
ıyıde erken vermıssın canım benımkı adet gunumde 56 cıktıkı senınkının cıkmamaıs gayet normal bıde gec yumurtladıysan da hemen cıkmaz bence bı bekle adet gunun gelsın gecsın oyle yaptır bılıyorum sabırsızlanıyosun ama bekle yalnıs olmasındansa beklemekte yarar var
15 mayısta çift çizgi çıkmıştı. 16 mayısta yumurtlama oldu sanırım. 2 gün dğerlendirdik sadece. adet gecerse oyle yaptırırım artık
pöfff geçmiyor saatler
sen gıtmedınmı kanı kacta verdın kız gıtsene cıkmıstır o ayyy ben olsam kosardım ben catladım burda hadı durma gıt yemekte bıttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?