• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

hmm iyi bakalım canm iyi tatiller olsun sana ama geciktirici için erken değil mi düşükten sonra 40 güne ancak oluyo adet

doktor 35 40 dedi 35 te olursa tam tatilin ortası bir de karnımda hafif ağrı vardı sivilcelerimde çıktı korktum birazcık :)

Canım çok teşekkürler sonra kan testide yaptırdım ordada pozitif çıktı, kan testine kadar hala inanmıyordum... Adetten önce gece 9larda koltukta uyuya kalıyordum demek bundanmış...
Allah isteyen herkese versin inş bunu çok içten söylüyorum...
Eşimle ayrı şehirlerde çalışıyoruz, umarım bu bebişte bizi biraraya getirsin inş. Dualarınızı eksik etmeyin

tebrikk ederim çok sevindim allah sağlıklı uzun ömürlü bir bebek getirsin yuvanıza ve değil şehirlerarası odalar arası bile ayırlmayın :):):)

Ay bebeğim hadi inşallah canım benim yapamadığımı yaptın valla helal olsun ama bendede gecikme yok ki daha günüm gelmedi. Bugünde çenemde ufak sivilce attı. Gelcek benimkiler eminim.
hemen umutsuzluğa düşme bakiim öyle buranın sloganı oldu artık gelmeyen kırmızıdan ümit kesilmez hem sen bir hafta önce çıkar kocaman demiştin ama pzarı beklemekle çok iyi edersin zaten şurda ne kadar kaldı:stop:

hemen umutsuzluğa düşme bakiim öyle buranın sloganı oldu artık gelmeyen kırmızıdan ümit kesilmez hem sen bir hafta önce çıkar kocaman demiştin ama pzarı beklemekle çok iyi edersin zaten şurda ne kadar kaldı:stop:

Evet kuzum sabredicem ben zaten haftasonu evdeyim çabucak geçer pazara ne kaldı şurda.

Benim 6+5 te gözükmemişti canım kesem 16mm idi. Senin kese kaç mm? Ama benim geç döllenme ihtimali yoktu çünkü bat a 5 gün vardı idrarda öğrendim gebeliğimi o yüzden sen içini ferah tut 8. haftaya kadar gözükmeyebiliyomuş
Kese kaç mm bilmiyorum hazırladım kendimi herseye kısmet canım

Benim durumlar tuhaf adetin 18.gunundeyim testte tık yok ii aydır 17.gune denk geliyodu hayir olsun suprizli bi ay olacak heralde ☺

ov testinde mi hala çatlamadı yani ? kaçıncı gününden beri yapıyorsun bitkisellerden ötürü erken çatlamış olmasın ?

Merhaba kızlar naıslsınız uzun zamandır gıremıyordum ıslerım cok yogundu kızlar ben bebek olayını 1 sene ertelıyorum bu ay suana kadar korunmadık hamıle kaldıgımı dusunmuyorum bundan sonra yenıden korunmaya baslayacagız esım bayramdan sonra ısten cıkıyor dershaneye gıdecek kpss hazırlanacak bu sartlar altında bebıs dusunemem Rabbım en kısa zamanda sızlere saglıklı hayırlı bır bebıs nasıp eder sonrada zamanı geldıgınde bana

peki iki güncük kaldı inşallah gelmez kırmızılar inşallah o çenendeki sivilce bende çıkan hamilelik sivilcesindendir :KK43:

Çok küçük birşey çıktı önceki adetlerimdeki gibi değil yanağımda bir tane kocaman atardı. Eğer hamileysem gerçekten çok şaşırırm.

Back
X