- 15 Şubat 2014
- 775
- 549
- 128
Aa bilmiyodum canim :) iyi uykular oyleyse:)Yok canim biz abd'de yasiyoruz, saat burda gece 2:15 su anda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa bilmiyodum canim :) iyi uykular oyleyse:)Yok canim biz abd'de yasiyoruz, saat burda gece 2:15 su anda.
hmm iyi bakalım canm iyi tatiller olsun sana ama geciktirici için erken değil mi düşükten sonra 40 güne ancak oluyo adet
Kaygılı cok tatlisin sen yaa ☺soryy soryy öğretmenim :) lisansı biliyorum da sizde de alan var mı yok mu bilemedim ondan pazar var mıı dedim yoksa o kadarcık tanıyorum mogişimi :)![]()
Ay bebeğim hadi inşallah canım benim yapamadığımı yaptın valla helal olsun ama bendede gecikme yok ki daha günüm gelmedi. Bugünde çenemde ufak sivilce attı. Gelcek benimkiler eminim.
Kaygılı cok tatlisin sen yaa ☺
Insallah gelmezzzzAy bebeğim hadi inşallah canım benim yapamadığımı yaptın valla helal olsun ama bendede gecikme yok ki daha günüm gelmedi. Bugünde çenemde ufak sivilce attı. Gelcek benimkiler eminim.
tatllım sen dostinex kullandın mı?Günaydın bebekler gününüz güzel geçsin
Canım çok teşekkürler sonra kan testide yaptırdım ordada pozitif çıktı, kan testine kadar hala inanmıyordum... Adetten önce gece 9larda koltukta uyuya kalıyordum demek bundanmış...
Allah isteyen herkese versin inş bunu çok içten söylüyorum...
Eşimle ayrı şehirlerde çalışıyoruz, umarım bu bebişte bizi biraraya getirsin inş. Dualarınızı eksik etmeyin
hemen umutsuzluğa düşme bakiim öyle buranın sloganı oldu artık gelmeyen kırmızıdan ümit kesilmez hem sen bir hafta önce çıkar kocaman demiştin ama pzarı beklemekle çok iyi edersin zaten şurda ne kadar kaldıAy bebeğim hadi inşallah canım benim yapamadığımı yaptın valla helal olsun ama bendede gecikme yok ki daha günüm gelmedi. Bugünde çenemde ufak sivilce attı. Gelcek benimkiler eminim.
hemen umutsuzluğa düşme bakiim öyle buranın sloganı oldu artık gelmeyen kırmızıdan ümit kesilmez hem sen bir hafta önce çıkar kocaman demiştin ama pzarı beklemekle çok iyi edersin zaten şurda ne kadar kaldı![]()
Evet kuzum sabredicem ben zaten haftasonu evdeyim çabucak geçer pazara ne kaldı şurda.
Hayir canim almadım bile bitkisel devam ediyorum bu ay belli olur etkisi oldu mu olmadi mi bakcaz sende de mi vardi konustuk mu hic hatırlayamadım kac cikti senin canm ?tatllım sen dostinex kullandın mı?
Benim durumlar tuhaf adetin 18.gunundeyim testte tık yok ii aydır 17.gune denk geliyodu hayir olsun suprizli bi ay olacak heralde ☺sensin onasılsın beti durumlar nasıll ?
Kese kaç mm bilmiyorum hazırladım kendimi herseye kısmet canımBenim 6+5 te gözükmemişti canım kesem 16mm idi. Senin kese kaç mm? Ama benim geç döllenme ihtimali yoktu çünkü bat a 5 gün vardı idrarda öğrendim gebeliğimi o yüzden sen içini ferah tut 8. haftaya kadar gözükmeyebiliyomuş
Benim durumlar tuhaf adetin 18.gunundeyim testte tık yok ii aydır 17.gune denk geliyodu hayir olsun suprizli bi ay olacak heralde ☺
peki iki güncük kaldı inşallah gelmez kırmızılar inşallah o çenendeki sivilce bende çıkan hamilelik sivilcesindendir![]()
Benim durumlar tuhaf adetin 18.gunundeyim testte tık yok ii aydır 17.gune denk geliyodu hayir olsun suprizli bi ay olacak heralde ☺