2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ya MINIKKUS1 bnm bünye bi tuhaf. Az belirtiylede adet olduğum ayı bilirim bn yinede umutlanmıorum korku da var içimde. Senin bat ne zaman ? bu arada tatilin nasl geçti ?

o zaman umutlanmıyoruz ama umudu kaybetmiyoruz da :) benim tatilim iyi geçti bol muz yemiştik bakalım vitaminleri kaybetmeden çalışmalara başlasak :) batım belli değil 4 kasımda olabilir geciktiricinin etkisinden dolayı 4ünde olduysamm ay sonu da olabilir o sebeple ov testi sipariş ettim :)

Benimde bu ay 4. deneme olcak ama geçen aylar gibi kafaya takmadım.

yani adetin 13 gün gecikmiş olacak dimi benim bugün adet başlangıcından 39. gündü
benimde 40. gün yarın 41 olucak
canım benim biliyorum ilk bebek ilk heyecan şimdi sen herşeyi sorgular olursun ama hamileliğinin sakin geçmesi için evham yapma tamam mı stress hamileliği çok etkiler kuzum:)

O zaman ben bugün ve yarını da es geçeyim en iyisi. En son pazar olmuş olur. Bir dahaki çarşamba perşembe cuma olsun.

hmm iyi yapmışsın. Gitti gidiyordan laboquick markasından mı siperiş verdin ?

Benimde bu ay 4. deneme olcak ama geçen aylar gibi kafaya takmadım.
canım inşaAllah bu ay gelir bebeğin annesinin göbeşine ama sakın bebeğim olmuyor deme kendini strese sokma...ben senden umutluyum bu ay hadi gazağın mübarek olsun ilişkiden 1 saat önce içir türk kahvesi bugün çalışma yapmama fikride güzel

benimde 40. gün yarın 41 olucak
canım benim biliyorum ilk bebek ilk heyecan şimdi sen herşeyi sorgular olursun ama hamileliğinin sakin geçmesi için evham yapma tamam mı stress hamileliği çok etkiler kuzum:)
bende öyle düşünüyorum belkide bu stres büyümesini engelledi ama en azından kesenin içinde bebeği gördü bu bile çok güzel dimi:)

O zaman ben bugün ve yarını da es geçeyim en iyisi. En son pazar olmuş olur. Bir dahaki çarşamba perşembe cuma olsun.
test silikleştikten sonra çatlamış oluyo en koyu(c den daha koyu olacak)hangi gün gördüysen muhtemelen 12 saat içinde çatlayacak demek o günü kaçırma mutlaka

bende öyle düşünüyorum belkide bu stres büyümesini engelledi ama en azından kesenin içinde bebeği gördü bu bile çok güzel dimi:)
tabiki kuzum ama bak sen hala bu cümlende bile bir evham varr neden düşünüyorsun ki bu kadar Allah a sığın her zaman şükret inşaAllah hiç bir şey olmaz bebeğim

Evet verdim bi heves bekliyorum ama hala gelmedi cuma verdim siparişi bugün gelmesi gerek

bende sipariş verdiğim günü sayarsak sipariş verdiğim günle 3. gün öğlen geldi araya haftasonu girdi ya bugün gelmesse de yarın kesin gelir.

bende sipariş verdiğim günü sayarsak sipariş verdiğim günle 3. gün öğlen geldi araya haftasonu girdi ya bugün gelmesse de yarın kesin gelir.

Evet belki gelir ben bi iki bardak daha su içerim sonra içmem gelirse akşama yaparım ilkini :)) sen kaç aydır yapıyorsun ov testini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…