Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşaallah:)Eki Görüntüle 1267999 Kizlar bugun ki halimiz doktorumuz gelmemizi soyledi ben zaten dunden raziyim gitmeyeerkek gibi sanki ama uyuyor bizimki her zamanki gibi belli olmazmis kucukmus daha gelecek hafta persembe yada cuma gelmemi istedi ense kalinligina bakilacakmis:)
Kuzu biz geçen ayın 16'sında yapmıştık bu ayın 8'inde bir daha oldu düşün arada kaç gün dokunmamışız birbirimize. 3 günde bir olur diyorduk 8'inden sonra pazar oldu 4. gün. En azından 2 gün biriksin çünkü geçen aylar 6-7 gün üst üste oldu ama olmadı bu ay arayı açıp deniyorum.
keci boynuzuda yedir normal al kitir kitir yesin arkadasim bu sekil hamile kaldi
selam kizlar uzun zamandir girmiyordum akit yoktu...Bugun doktora gitdim sonunda benimde falikullarim buyumus doktor cook iyi dedi ben incir kurune bagliyorum bence o buyutmus onun faydasi var cunki tedavi almiyordum aldigimda bile buyumuyordum coook sevindim kizlar yaaa hamile kalmasam bile onlarin buyumesi beni umutendirdi birde gunler verdi ozaman iliski olacakmis....birde kizlar benim 12 gunum bugun ates olcmeye baslasam catlamasini anlarmiyim acaba?????????????? yoksa gec mi kaldim ?????????????
bencede böyle iyi oldu hem ara verince birbrinizi özleyince daha zevkli olur bebiş tutkuyla gelsin diyorummm :)
selam kizlar uzun zamandir girmiyordum akit yoktu...Bugun doktora gitdim sonunda benimde falikullarim buyumus doktor cook iyi dedi ben incir kurune bagliyorum bence o buyutmus onun faydasi var cunki tedavi almiyordum aldigimda bile buyumuyordum coook sevindim kizlar yaaa hamile kalmasam bile onlarin buyumesi beni umutendirdi birde gunler verdi ozaman iliski olacakmis....birde kizlar benim 12 gunum bugun ates olcmeye baslasam catlamasini anlarmiyim acaba?????????????? yoksa gec mi kaldim ?????????????
Söyledim şimdi çok kötüymüş nerden biliyorsa artık tadını yemem dedi.
Selam kızlar batı 16 ekim ve nana yakın olanlar ne alemdesiniz ? ağrı sızı var mı ?
nerden biliyorsa artıkbende sevmiyorum onu kayınvalidem veriyordu faydası varmış diye bir keresinde ama yok katır kutur tatsız
yarın gidicem canım bakalım biz ne durumdayız?sorma abla belkide ondan büyüyemedi bebişim sen gittin mi doktora
Bende 13. Gundeyim bi degisiklik yok.moealim bozulmaya basladiKuzu ben iki akşam koyu görüyorum ertesi gün öğlen yapıyorum silinmiş çıkıyor. Bakalım bu ay nasıl çıkcak. Bugün akşam koyu görürüm kesin, yarın görürüm yine çarşamba silik görürüm.
Yemem dedi zaten bir kere yemez artık. Almıcam o yüzden. Biz bu ay meyveye yüklendik olursa vitamin bebeği olcak. Olmazsada önümüzdeki aya ben yıllık izne çıkıyorum eşimde izin alcak doktora gidicez bir testlerden bişiylerden geçelim ikimizde dedik.
ileriye atmazsa batımı 16 ekim canım
sabır hayatım sabır bende 4 . ayda tuttu spermlerinde kaliteli olmalı dinlenmiş olmalı yumurtlama tarihin az çok bellidir artık ona göre hesaplarını yap 4 gün kala bırak çalışmayı yumurtlamadan 1 gün önce başla 3 gün devam etAma ben kaç aydır bu sistemde çalışıyorum birşey olduğu yok.
3 güncük kalmış nasıl durumlar peki vücudunda ?
senin adetin kaçıncı günü olacak yarın?yarın gidicem canım bakalım biz ne durumdayız?
bencede dene canim 1yil 5 aydir tedavi aliyodum buyumuyordu ama bu ay buyumus hemde 3 aydir tedavi almiyordumbnde bu ay adet olursam hormonlarımı tekrar ölçtürüp prolaktinim düşükse incir kürünü mutlaka yapcam. Eşimin kuzeninin eşi baş hemşire. hastaneden iş arkadası iki çocuğuna da incir kürüyle hamile kalmış. sende mutlaka dene dedi
bencede dene canim 1yil 5 aydir tedavi aliyodum buyumuyordu ama bu ay buyumus hemde 3 aydir tedavi almiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?