2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bende başlıyorum ama ben testle beceremem eminim testlerim de gelmedi hala bekliyorum

Ben günlerce yapmadım hadi dün yapayım bir tane acaba ovulasyon günlerimin neresindeyim dedim koyuya yakın çıktı testim. Muhtemelen bugün koyu görürüm ama aylardır her gün yapıyorum 2 aydır zaten ovulasyonla tespit ediyorum ona rağmen tutmuyor. Bugün koyu görürsem çalışmayı düşünmüyorum çünkü az boşalma oluyor spermler birikmeden. Mesela dün çok oldu ve ona rağmen hiç çıkmadı.

ben koyulaşmaya başladığı gün, en koyu olduğu gün ( ki akşama doğru yaptığımda silikleşmeye başlamıştı) ve ertesi gün çalıştım canım...

Kuzu ben iki akşam koyu görüyorum ertesi gün öğlen yapıyorum silinmiş çıkıyor. Bakalım bu ay nasıl çıkcak. Bugün akşam koyu görürüm kesin, yarın görürüm yine çarşamba silik görürüm.

O zaman yarın , öbür gün ve mümkünse ondan sonraki gün çalışın derim acizane , en doğrusunu sen bilirsin tatlım :)

canim findik yesin keci boynuzu yesin artimuz bunlarin biri bile yeter findik helede

Canım bu ay deli gibi muz yedi zaten bizimki. Diğer meyvelerinide yedi. Akşam gene alayım. Sadece fındık, muz, portakal hepsini yedireyim yarın akşamda çalışma olsun o zaman.
keci boynuzuda yedir normal al kitir kitir yesin arkadasim bu sekil hamile kaldi

süper öyleyse bugün hala geçerliliğini korur spermler :) öyleyse bence yarın yap öbürgün duruma göre yaparsınız sonra sal 3 günde bire gitsin kısmet nasip senin aklını koyuda sonrasında yapıyorum niye olmuyor kısmı var ama o kısma takılma hiç :) biz de 5 gündüir tık yok iyice 60 yaş üstüne döndük dedim bizimkine yakında vermicem de vermicem e dönücem ama

Ailede çok var ikiz amcalarım amca çocuklarım annem tarafında da var, eşimin ailesinde de var ama bize denk gelir mi bilemem :)
Oy oy oyy.. maaşaAllah.. O zaman olma ihtimali çok yüksek.. Sende olmasa bile çocuklarında olma ihtimali daha da yüksek.. :) bende çok severim ikizleri ama bizde hiç yok Nasip..

Kuzu biz geçen ayın 16'sında yapmıştık bu ayın 8'inde bir daha oldu düşün arada kaç gün dokunmamışız birbirimize. 3 günde bir olur diyorduk 8'inden sonra pazar oldu 4. gün. En azından 2 gün biriksin çünkü geçen aylar 6-7 gün üst üste oldu ama olmadı bu ay arayı açıp deniyorum.

selam kizlar uzun zamandir girmiyordum akit yoktu...Bugun doktora gitdim sonunda benimde falikullarim buyumus doktor cook iyi dedi ben incir kurune bagliyorum bence o buyutmus onun faydasi var cunki tedavi almiyordum aldigimda bile buyumuyordum coook sevindim kizlar yaaa hamile kalmasam bile onlarin buyumesi beni umutendirdi birde gunler verdi ozaman iliski olacakmis....birde kizlar benim 12 gunum bugun ates olcmeye baslasam catlamasini anlarmiyim acaba?????????????? yoksa gec mi kaldim ?????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…