Eki Görüntüle 1268033 buda benim ailem ramazan bayraminda tatildeyken kizlarim kardes diye bizi yediler olursa bizde istiyoruz artik hayirlisi allahtan[/QUO
:) ne güzel büüykler maşallah kızların pek güzel uzun uzunlar :) allah bağışlasın 3.yü de nasip etsin sende fizik hiç kızların annesi gibi değil .:)
insallah rabbim gonlumuzu hayirli kilar:)Maşallah sende çok genç anne olmuşsun Rabbim sana da erkek çocuk nasip etsin :)
Ama ben kaç aydır bu sistemde çalışıyorum birşey olduğu yok.
maaşAllah hiç iki kız annesi gibi değilllEki Görüntüle 1268033 buda benim ailem ramazan bayraminda tatildeyken kizlarim kardes diye bizi yediler olursa bizde istiyoruz artik hayirlisi allahtan
ben koyulaşmaya başladığı gün, en koyu olduğu gün ( ki akşama doğru yaptığımda silikleşmeye başlamıştı) ve ertesi gün çalıştım canım...Ama ben kaç aydır bu sistemde çalışıyorum birşey olduğu yok.
bende başlıyorum ama ben testle beceremem eminimtestlerim de gelmedi hala bekliyorum
ben koyulaşmaya başladığı gün, en koyu olduğu gün ( ki akşama doğru yaptığımda silikleşmeye başlamıştı) ve ertesi gün çalıştım canım...
O zaman yarın , öbür gün ve mümkünse ondan sonraki gün çalışın derim acizane , en doğrusunu sen bilirsin tatlım :)Kuzu ben iki akşam koyu görüyorum ertesi gün öğlen yapıyorum silinmiş çıkıyor. Bakalım bu ay nasıl çıkcak. Bugün akşam koyu görürüm kesin, yarın görürüm yine çarşamba silik görürüm.
canim findik yesin keci boynuzu yesin artimuz bunlarin biri bile yeter findik heledeBen günlerce yapmadım hadi dün yapayım bir tane acaba ovulasyon günlerimin neresindeyim dedim koyuya yakın çıktı testim. Muhtemelen bugün koyu görürüm ama aylardır her gün yapıyorum 2 aydır zaten ovulasyonla tespit ediyorum ona rağmen tutmuyor. Bugün koyu görürsem çalışmayı düşünmüyorum çünkü az boşalma oluyor spermler birikmeden. Mesela dün çok oldu ve ona rağmen hiç çıkmadı.
O zaman yarın , öbür gün ve mümkünse ondan sonraki gün çalışın derim acizane , en doğrusunu sen bilirsin tatlım :)
canim findik yesin keci boynuzu yesin artimuz bunlarin biri bile yeter findik helede
Tamam bakalım öyle yap canım benimmm , öncesinde takviyeler yedir , kahve içirmeyi de unutmaKuzum bende bu akşam testim dediğim gibi çıkarsa yarın ve sonraki gün çalışmayı düşünüyorum.
keci boynuzuda yedir normal al kitir kitir yesin arkadasim bu sekil hamile kaldiCanım bu ay deli gibi muz yedi zaten bizimki. Diğer meyvelerinide yedi. Akşam gene alayım. Sadece fındık, muz, portakal hepsini yedireyim yarın akşamda çalışma olsun o zaman.
Ben günlerce yapmadım hadi dün yapayım bir tane acaba ovulasyon günlerimin neresindeyim dedim koyuya yakın çıktı testim. Muhtemelen bugün koyu görürüm ama aylardır her gün yapıyorum 2 aydır zaten ovulasyonla tespit ediyorum ona rağmen tutmuyor. Bugün koyu görürsem çalışmayı düşünmüyorum çünkü az boşalma oluyor spermler birikmeden. Mesela dün çok oldu ve ona rağmen hiç çıkmadı.
Tamam bakalım öyle yap canım benimmm , öncesinde takviyeler yedir , kahve içirmeyi de unutma
Oy oy oyy.. maaşaAllah.. O zaman olma ihtimali çok yüksek.. Sende olmasa bile çocuklarında olma ihtimali daha da yüksek.. :) bende çok severim ikizleri ama bizde hiç yokAilede çok var ikiz amcalarım amca çocuklarım annem tarafında da var, eşimin ailesinde de var ama bize denk gelir mi bilemem :)
keci boynuzuda yedir normal al kitir kitir yesin arkadasim bu sekil hamile kaldi
süper öyleyse bugün hala geçerliliğini korur spermler :) öyleyse bence yarın yap öbürgün duruma göre yaparsınız sonra sal 3 günde bire gitsin kısmet nasip senin aklını koyuda sonrasında yapıyorum niye olmuyor kısmı var ama o kısma takılma hiç :) biz de 5 gündüir tık yokiyice 60 yaş üstüne döndük dedim bizimkine yakında vermicem de vermicem e dönücem ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?