2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

yok yok başlama yeterince çabalamışsın :) stres yaratıyor belki de daha önce kullandıysan bu aylık akışına bırak ama sen bilirsin için nasıl rahat ederse :)
Olabilir tatlım;çünkü yaptığım ov.testlerinde 2. çizgim fazlaca koyu çıkmıyordu..
Şu soğan kürünü bir bitireyim Allah ın izniyle, zaten birdaha ki adetimde(ayın 24 i muhtemelen) kan tahlillerimin hepsini yaptıracağım..
Sonrasında da ne tür bir tedavi gerekiyorsa o yönden devam edeceğim..
Belki de böylesi hayırlı benim için..

aaa hiç koyuyu görmedin mi onu da bilemiyorum bu işin acemisiyim soğan kürü ile güzel sonuçlar alırız inşallah :)olmadı doktora gider baktırıp rahatlarsın hakkımızda hayırlısı ne zaman ve nasılsa öyle olsun :)

SON 15 DK MESAİNİN BİTMESİNE ARTIK DAYANAMIYORUM EKRANA BAKTIKÇA UYKUM GELİYOR ODA MİDE BULANTISI YAPIYOR KÜÇÜKLÜĞÜMDEN BERİ BÖYLE UYKUSUZLUK BULANTI YAPAR BENDE HAY ALLAH NE ZAMAN BÜYÜYÜCEM BEN İNŞALLAH HASTALIK HABERCİSİ DEĞİLDİR BU MİDE

yani burda arkadaşların paylaştıkları gibi hiç olmadı zaten yada koyuluk oldu ama o da parçalı oldu..
abudik gubidik işler beni bulur zaten
Soğan küründen şifa bulan arkadaşlar çok var.. İnşaAllah bizde onlardan oluruz.. RAbbim bize de hissettirsin o duyguyu..

Bünyen sinyal veriyor canım: "hadi kalk.. kalk dedim sanaaa.. kapat gözlerini"
İnşaAllah değildir canım.. süt iyi gelebiliyor bazılarına.. belki sana da iyi gelir, ya da başka bişeylerin de habercisi olabiler

benim canım arkadaşlarım az önce hamiş arkadaşım yanımdaydı ha bire yedirdim oturttum kızı sanki bana doğuracak o kadar seviniyorum bi de biraz bekledi de o bebiş için giderkende bizde pestil vardır çok sağlıklı ondan, kayısı çekirdeği ve kuru incir koydum ona nasıl seviniyor böyle şeyler söylenmez verilince ama çok hoşuma gitti bende hamiş olurum inş

AMİN İNŞALLAH SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLÜ BEBEK VERSİN ANALI BABALI BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN HEPSİ BİRBİRİNDEN ÖNEMLİ :) İNŞALLAH SOĞAN KÜRÜ İŞE YARAMIŞTIRDA BİZDE Bİ HAMİŞ YAZARIZ ADININ YANINA OHHH :))

Bünyen sinyal veriyor canım: "hadi kalk.. kalk dedim sanaaa.. kapat gözlerini"
İnşaAllah değildir canım.. süt iyi gelebiliyor bazılarına.. belki sana da iyi gelir, ya da başka bişeylerin de habercisi olabiler

yok olamaz adet biteli 10 gün oldu bi ilişki var tamamen uykusuzluk malesef evett çok kötü yaptı beni işten çıkar iki hava alırım hemen geçer bu böyle bi şey işte :))

Pestiiiil miiiii

10.günümdeyim bugün silik çizgi çıkmazsa testi iki gün sonra tekrar ederim benim 14.günden sonra yapmam gerek bu testleri de ben heyecanla bugün yapıyım bi tane :))

Sen normalde adetlerin düzenli ise 14. gün başla canım. Bugün hevesini gidermek adına 14'üne kadar 2 gün arayla yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…