Olabilir tatlım;çünkü yaptığım ov.testlerinde 2. çizgim fazlaca koyu çıkmıyordu..yok yok başlama yeterince çabalamışsın :) stres yaratıyor belki de daha önce kullandıysan bu aylık akışına bırak ama sen bilirsin için nasıl rahat ederse :)
Olabilir tatlım;çünkü yaptığım ov.testlerinde 2. çizgim fazlaca koyu çıkmıyordu..
Şu soğan kürünü bir bitireyim Allah ın izniyle, zaten birdaha ki adetimde(ayın 24 i muhtemelen) kan tahlillerimin hepsini yaptıracağım..
Sonrasında da ne tür bir tedavi gerekiyorsa o yönden devam edeceğim..
Belki de böylesi hayırlı benim için..
yani burda arkadaşların paylaştıkları gibi hiç olmadı zatenaaa hiç koyuyu görmedin mi onu da bilemiyorum bu işin acemisiyimsoğan kürü ile güzel sonuçlar alırız inşallah :)olmadı doktora gider baktırıp rahatlarsın hakkımızda hayırlısı ne zaman ve nasılsa öyle olsun :)
Lem yelid di sanırım :)
tşk ederım kuzu :)Melek oldu o annesi...Gelecek olan miniğin önemli şimdi bizim için....Rakamların pek bi önemi yok aslında sadece istatistiksel anlamda iyi oluyor...ekledim kuzum
Bünyen sinyal veriyor canım: "hadi kalk.. kalk dedim sanaaa.. kapat gözlerini"SON 15 DK MESAİNİN BİTMESİNE ARTIK DAYANAMIYORUM EKRANA BAKTIKÇA UYKUM GELİYOR ODA MİDE BULANTISI YAPIYOR KÜÇÜKLÜĞÜMDEN BERİ BÖYLE UYKUSUZLUK BULANTI YAPAR BENDE HAY ALLAH NE ZAMAN BÜYÜYÜCEM BENİNŞALLAH HASTALIK HABERCİSİ DEĞİLDİR BU MİDE
Hergün 1500 mü okuyorsun canım ve belirli bir süreye kadar mı okuman gerekiyor?Bugünde 1500 okudum ama çenem çok yoruldu.
yani burda arkadaşların paylaştıkları gibi hiç olmadı zatenyada koyuluk oldu ama o da parçalı oldu..
abudik gubidik işler beni bulur zaten
Soğan küründen şifa bulan arkadaşlar çok var.. İnşaAllah bizde onlardan oluruz.. RAbbim bize de hissettirsin o duyguyu..
Bugünde 1500 okudum ama çenem çok yoruldu.
Bünyen sinyal veriyor canım: "hadi kalk.. kalk dedim sanaaa.. kapat gözlerini"
İnşaAllah değildir canım.. süt iyi gelebiliyor bazılarına.. belki sana da iyi gelir, ya da başka bişeylerin de habercisi olabiler
Pestiiiil miiiiibenim canım arkadaşlarım az önce hamiş arkadaşım yanımdaydı ha bire yedirdim oturttum kızısanki bana doğuracak o kadar seviniyorum bi de biraz bekledi de o bebiş için giderkende bizde pestil vardır çok sağlıklı ondan, kayısı çekirdeği ve kuru incir koydum ona nasıl seviniyor böyle şeyler söylenmez verilince ama çok hoşuma gitti bende hamiş olurum inş
Pestiiiil miiiii
20. gündeyim hala yumurtlamamış olabilirmiyim ????? 35 günde adet oluyorum
hımmm boşa kurek cekiyoruz gibi geldide ....durmak yok calışmalara devam o vakitolabilirsin belki yarın öbürgün olursun belki adetin gecikir :S
10.günümdeyim bugün silik çizgi çıkmazsa testi iki gün sonra tekrar ederim benim 14.günden sonra yapmam gerek bu testleri de ben heyecanla bugün yapıyım bi tane :))
hahaha canım ekşi şeyler isteyip duruyor da , ismini görünce acaba bu mudur aradığım dedim bir anyok yok hiç güzel değilmiş o yok yok zaten bayatmış ıyy kuru fln kötüymüş tadı
35 se her zaman gelmemiş olma ihtimali çok yüksek canım... yarın veya öbür gün olabilir , ov.kullanıyor muydun kuşum ?20. gündeyim hala yumurtlamamış olabilirmiyim ????? 35 günde adet oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?