2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hadi ben çıkışıma kadar biraz daha okuyayım kızlar 1 saat daha. Sonra akşam okuyabilirsem evde devam ederim. Nasıl bitircem 70 bini bilmiyorum.

35 se her zaman gelmemiş olma ihtimali çok yüksek canım... yarın veya öbür gün olabilir , ov.kullanıyor muydun kuşum ?
aldım test ama kullanmadım gün aşırı ilişki yapıyoruz adetim bittiğinden beri bi bayramda yapamadık sonrası nda gün aşırı yaptıkda ne bilim acaba bayramda olduda gectide anlamadıkmı yani 10.gündü bayram akıntı vardı ama nasip işi biraz heralde

Ne kadar sevap kuzum, çok iyi yapmışsın valla :) darısı başına olsun tez vakitte ve sağlıcakla inşallah

adet döngün uzunsa ovulasyon faydalı oluyoro canım benim..çünkü belli olmayabiliyor ne zaman yumurtlayacağın..Hayırlısı olsun yaa, sen çalışmaya devam et bakalım canım...

adet döngün uzunsa ovulasyon faydalı oluyoro canım benim..çünkü belli olmayabiliyor ne zaman yumurtlayacağın..Hayırlısı olsun yaa, sen çalışmaya devam et bakalım canım...
ya aslında hiç atlamıycakdık da bayramda misafir geldi öle 3 gün ara verdik artık o ara da gectiyse bilememhani yumurtlama 28 gün döngünde 14 gün oluyoya 10. gün olmaz diyede pek umursammaıştım ama 20. güne geldik tık yok insallah olur ya

olur kuşum inşaAllah olur , stres yapma , Allah yardımcın olsun

Aynen canim bende ısrarlı davranmiyorum bizim de bebeğimiz olacak bir gün sadece buna inanıyorum ve zamanını bekliyorum benim de prolaktin yukselince anlıyorum ağrısından. Vardır bi zamanı elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…