2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kizlar 14. Gunum akintim yogunlasti ama test gulmuyor degerlendirsemmi bugunu

Evet canim tek basina olmuyor erkekler daha rahat bu konuda bizimkide bu ay adet olursam tekrar yaptiracak sperm testinini mart ayinda yaptirmisti sorun yoktu ben gerek yok yaptirma dedim ama o zaman sigara kullanmiyordu 4 aydir iciyor sigara belki o etkilemistir diye dusunuyor sanirim insallah bebislerimizin gelme vakti yakindir hepimizin bebisleri olur insallah hayirlisiyla sagligiyla

Haklisin canim herseyin vakti var biz ne yapsakta rabbim ol demeden olmaz insallah vakti yakindir bebislerimizin etrafin cenesi kapansin istiyorum

canim benim anliyorum seni, inan ki ben ne desem de cok zor dusunmemek. yok Allah nasip ederse bu ilk olacak. yasimda martta 31 oluyor. vakti geldi de geciyor, tabii bunu en iyi Allah bilir de.
En kısa zamanda olur inşallah Rabbim gönlüne göre versin :)

elisacım ben bu ay hiç birşey hesaplamadım sadece 3 günde bir oldu bazen gün aşırı oldu ve 28. günümde o incecik çizgiyi gördüm evet elisacım bende öyle düşünüyorum adet düzensizliğim vardı 40 gün falan sürerdi benim adet olmam hatta ben 2 ekimde toplu testte kızlara söz verdiğim için yaptım yoksa hiç ummuyordum yani o gün çıkacağını :) ama 70000 tane lem yelit çektim ona bağlıyorum en çok

buay bende bilmiyorum doktorhesapladi 5 gun erken oldum 5. de ve 9.unda sokuldum daha yeni temizlenecegim bu aksam banyo yapcam doktor 20 21 21 dedi bende gec temizleniyorum diye 20 21 23 24 diye dusundum hayirlisi

analdım o zaman doktorun dediği olsun bakalım o günlere yoğunlaşırsın hayırlısıyla sonrasında bebiş gelir inşallah :)

Benimki bugun sondu canim bende bu ay nedense icimden hic bisey yapmak gelmiyor onceleri yatiyordum yarim saat felan artik yatmiyorum direk kalkiyorum hayirlisi olsun insallah
zaten olduktan sonra gidenler iki uc dakika da gidiyormus bende en fazla onbes yirmi dakika yatarim olursa da olmazsada allahtan gonlumuzu rabbim hayirli kilar insallah

Gecen ay bayrama denk gelmisti canim o yuzden randevu alamadim bu ayda adet olursam once bi muayene olurum sonra hsg yi cekilirim kismet olursa sen ne zaman cekileceksin

erken gebelik mi yapsan ?:)

O nasıl bir şey canım acaba bende denesem mi?
peki gitme çok olsa zaten istemesende gidersin en iyisi biraz zamana bırakalım doktor işini :)
Öyle dayanılmayacak gibi olursam işte eşimin zoruyla gideceğim artık.
Eğilip kalkarken acı çekiyorum. Birde kasıklarım zaman zaman zorluyor.
Bakalım artık zaman ne gösterecek

Canım ilk günden beri düşüncemi biliyorsun hadi hayırlısı hemen bizede haber ver meraklandırma

Haklisin canim herseyin vakti var biz ne yapsakta rabbim ol demeden olmaz insallah vakti yakindir bebislerimizin etrafin cenesi kapansin istiyorum

Boşver canım etrafa kulak tıkayalım böyle yapmamız lazım bana herkes dıyor ama umursamama calısıyorum relaks olmalıyız gonlumuzu ferah tutmalıyız

inşallah iyi olur bazılarının ağrısı azalıyor doğumla bazısının artıyor ya hani belki bizde bir nevi hamilelik geçirdi rahim belki o etkilemiştir ama çok olursa ihmal etme bencede

Hım anladım canım ne guzel sızın duzenlı ılıskınız varmıs bızım ılıskıde duzen yok canım ınsallah sılıkte olsa rabbım gormeyı bızde nasıp eder cannım ıyıkı yapmıssn ve gormussun canım bende yolda gıderken calısırken sureklı lem yelıd demeye calısıyorum ama saymıyorum canım kac tane cektıgımı hayırlısı Rabbım gonlumuzu bılıyor bızlerede nasıp eder ınsallah

komşum biliyo istediğimi bebiş.. rüyasında yumurtalar görmüş ve kan görmüş sana yordum olmayabilir bu ay dedi üzdü beni hani umut etmesi de güzel sonuçta ama
şu komşulara birşey anlatmayalım bence tüm topic komşularla sadece merhaba merhaba bu nedir arkadaş benden sonra sende de komşu moralsizliği

Tamam canım merak etmeyin ilk size yazıcam kan sonucunu.

Boşver canım etrafa kulak tıkayalım böyle yapmamız lazım bana herkes dıyor ama umursamama calısıyorum relaks olmalıyız gonlumuzu ferah tutmalıyız
Artik arsizliga vuruyorum canim esimin yengesiyle kv yine cocuk mevzusu actilar esimin kuzeni dukkan acacakmis bebek sekeri falan yapacaklarmis ordan cikti konu sanada yaparlar artik dediler bende 1 kac sene sonra yaparlar dedim yengesi ordan ne bir kac senesi yapinsana cocuk dedi kvyle birlikte ben istemiyorum istiyorsaniz birer tane yspiverin dedim gulerek yengesi yapmazsan esini evlendiririz dedi sakayla guya bende esimde istemiyor dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…