Geçmiş olsun canım bende oyle olmuştum 45 gun sonra ve uzun cok sancılıydı kontrole git ama Allah korusunYok canım düşükten sonra ilk adetim olduğundan bir garip
cnm bn dün giremedm tekrar iyiyim bgn de okuldan yeni geldim yum günleri 3 gün ilişki oldu üstüste eşim sperm testi randevuu almış yrna inş artmıştır sonuçlar o yüzden baska çalışma yokbnmde 17.günüm bgn ama sol kasığım ağrıyo nedenseYok tatlım , yeni hamiş haberi yok daha...
sen nasılsın ? :)
Ben hatayin ilcesindeyim canimÖzele gidicem tatlım kendi doktorum çekecek anestezili olsun istedim zaten geriliyorum dayanamam vallahi. sen neredeydin ??
Onlar terbiyesizliklerini gormeyipte bidr sanami kiriliyorlarmis pes dogrusu bunlar nasil insanlar boyle anlamiyorumDaha çok var canım benim adetimin bile bittiğinden emin değilim düşün artık
Canım atlarsam lütfen özelden yaz çünkü geçmişe bakamıyorum genelde
Çok sabırsızlandım teyze olmak istiyorum
Ben düşük yaptığımda beni bebek istememekle suçlayıp doktora gitmemi söyleyen insanlar vardı.Birde kısır olduğumuzu söylüyorlardı. O ara zaten psikolojim berbat üstüne durmadan bebekte bebek diyen insanlar. Artık nasıl olduysa delirdim yeter be nasıl yapacağımızı da size soracak değiliz haddinizi bilin dedim. Kırılmışlar bana
Öyle güya bizi düşünüyorlar. Anlatamam o anki duygularımı o kadar incinmiştimki umrumda değildi kimin ne düşüneceğiçok üzüldüm kırılmışlar öylemi, saçma sapan insanlar psikolojimizi nasıl bozupta insanı demoralize ediyorlar konuşulacak kişi değiller aslında hatta akraba olmasalar merhaba kesilir ahh ahhh işte güya iyi niyetliler, güya bizi düşünüyorlar
Evet canım maalesefHatice canım düşük mü yaptın çok geçmiş olsun
Allah ım hayırlısını versin inşallah
Benim düşük sonrası 2 günde bir kan tahlili için doktora çok gitmemden midir bilemiyorum ama artık gitmekte istemiyorum.Gecmiş
Geçmiş olsun canım bende oyle olmuştum 45 gun sonra ve uzun cok sancılıydı kontrole git ama Allah korusun
tatlım 4 ay sigara içmekten birşey olacağını sanmıyorum benim eşim 27 yaşında hemen hemen 15 yaşından beri içiyor; hem martta yaptırmış iyi çıkmış ne sigara tiryakilerinin çocuğu oluyor nasip işte; mesela annemin karşısında bir kadın oturuyordu böyle gariban evinde yemek pişmeyecek kadar gariban ama 5 tane boy boy çocuğu vardı kadın beşinci doğduktan bir kaç ay sonra bir baktım karnı şişmeye başladı en son duyduğumda 7. yi doğurmuştu. Allah'ın hikmeti işte...Evet canim tek basina olmuyor erkekler daha rahat bu konuda bizimkide bu ay adet olursam tekrar yaptiracak sperm testinini mart ayinda yaptirmisti sorun yoktu ben gerek yok yaptirma dedim ama o zaman sigara kullanmiyordu 4 aydir iciyor sigara belki o etkilemistir diye dusunuyor sanirim insallah bebislerimizin gelme vakti yakindir hepimizin bebisleri olur insallah hayirlisiyla sagligiyla
canım yaa kalbinin güzelliği yeter bende mümkün değil doğum kontrol hapı alıyorum bu ay ama siz ikiniz varyaaa Allahım bebişleri çifter çifter versin size inşallah :)
Öyle güya bizi düşünüyorlar. Anlatamam o anki duygularımı o kadar incinmiştimki umrumda değildi kimin ne düşüneceği
Yakın akraba olunca insan bir şey diyemiyor. Birde eşim hariç kimse bilmiyordu düşük yaptığımı
Evet canım maalesef
Benim düşük sonrası 2 günde bir kan tahlili için doktora çok gitmemden midir bilemiyorum ama artık gitmekte istemiyorum.
İnşallah bu ay deneyeceğizGeçmiş olsun canım benim
düşükten sonra hamile kalmak daha kolay oluyormuş arkadaşım yaşadı şu an hamile
beklemeye mi aldın kendini yoksa deniyor musun
Nasıl bir şakadır bu ya.. İnsanların mizah kapasiteleri çok kızdırıyor beni.. Çookkk !!Artik arsizliga vuruyorum canim esimin yengesiyle kv yine cocuk mevzusu actilar esimin kuzeni dukkan acacakmis bebek sekeri falan yapacaklarmis ordan cikti konu sanada yaparlar artik dediler bende 1 kac sene sonra yaparlar dedim yengesi ordan ne bir kac senesi yapinsana cocuk dedi kvyle birlikte ben istemiyorum istiyorsaniz birer tane yspiverin dedim gulerek yengesi yapmazsan esini evlendiririz dedi sakayla guya bende esimde istemiyor dedim
Daha oncede iciyordu biz nisanlandiktan sonra birakti 2 yil icmedi 4 aydir icmeye basladi bende dedim gerek yok yaptirma diye calistigi yer sicak olunca varikoselden suphelenmisti esim birazda agrisi vardi o yuzden yaptirmisti bi sorun cikmadi sukur cokiyi dedi dr bende yaptirmasini istemiyorum canim dun sana yazdim ama gormedin sanirim bebisini gormussun cok sevindim rabbim kucagina almayida nasip etsin hayirlisiyla sagligiylatatlım 4 ay sigara içmekten birşey olacağını sanmıyorum benim eşim 27 yaşında hemen hemen 15 yaşından beri içiyor; hem martta yaptırmış iyi çıkmış ne sigara tiryakilerinin çocuğu oluyor nasip işte; mesela annemin karşısında bir kadın oturuyordu böyle gariban evinde yemek pişmeyecek kadar gariban ama 5 tane boy boy çocuğu vardı kadın beşinci doğduktan bir kaç ay sonra bir baktım karnı şişmeye başladı en son duyduğumda 7. yi doğurmuştu. Allah'ın hikmeti işte...
aslında bu kadar erken öğrenmek de pek iyi değil size tavsiyem gününüz en az birkaç gün geçsin çünkü ben hemen doktora gittim keseydi kalp atşıydı boşuna stres oldumHım anladım canım ne guzel sızın duzenlı ılıskınız varmıs bızım ılıskıde duzen yok canım ınsallah sılıkte olsa rabbım gormeyı bızde nasıp eder cannım ıyıkı yapmıssn ve gormussun canım bende yolda gıderken calısırken sureklı lem yelıd demeye calısıyorum ama saymıyorum canım kac tane cektıgımı hayırlısı Rabbım gonlumuzu bılıyor bızlerede nasıp eder ınsallah
Kızlar merhaba nasılsınız 4 gün kaldı bat a heyecan yaptım sizlere ne kadar kaldı :)
Artik arsizliga vuruyorum canim esimin yengesiyle kv yine cocuk mevzusu actilar esimin kuzeni dukkan acacakmis bebek sekeri falan yapacaklarmis ordan cikti konu sanada yaparlar artik dediler bende 1 kac sene sonra yaparlar dedim yengesi ordan ne bir kac senesi yapinsana cocuk dedi kvyle birlikte ben istemiyorum istiyorsaniz birer tane yspiverin dedim gulerek yengesi yapmazsan esini evlendiririz dedi sakayla guya bende esimde istemiyor dedim
Onlara gore sakaymis canim bende kiziyorum ama ne yapim esimin hatrina bisey dememeyecalisiyorum isteNasıl bir şakadır bu ya.. İnsanların mizah kapasiteleri çok kızdırıyor beni.. Çookkk !!
Hele ki çocuk konusunda...
Canım bebeğini görmüşsün hayırlı olsun.aslında bu kadar erken öğrenmek de pek iyi değil size tavsiyem gününüz en az birkaç gün geçsin çünkü ben hemen doktora gittim keseydi kalp atşıydı boşuna stres oldum
Canım bizim bu nişan nişandan sonra bayram günü eşimin ailesiyle çıkan olayları hatırlıyor musun?Onlara gore sakaymis canim bende kiziyorum ama ne yapim esimin hatrina bisey dememeyecalisiyorum iste
Belkide canım sende nasıl oldu bu süreç
Acaba anormal mi yoksa normali mi bu çözemedim?
Adet süresi daha uzun oldu ve 28 günden bile önce oldum ağrım hep var bir garip haldeyim.
Doktora gidip olumsuz bir şey duymak istemiyorum birde sanırım havalardan depresyonun eşiğinde geziyorum.
Canım zikirmatik alıp çeksen ben öyle en azından ne çektiğimi biliyorum arada yanımda olmadığında da sayısı belirsiz çekiyorum.70000 Ya Allah çektim şimdi de Lem Yelid çekiyorum kısmet ayın başında göreceğiz artık.
Canim sinirlendiriyorlar beni beni bosatip cocugu olan birini alacak herhalde yengesi esimde hic sevmiyor zaten yengesini bende amcanin hatrina bisey deme diyorum gulup geciyorum ama icten ice uzuluyorum tamam canim hic agzimi bile acmayacagim bakalim devam edecekler miuşşştttt onlara mı kalmış evli adamı evlendirmek :) sen bunlara cevap verme gül geç hiç bi şey deme ki devamını getiremesinler diyorum beni dinlemiyorsun zaten sıfatlarına çarpasım var arsız edepsizlerin neyse fesatlıkları içlerini yiyeeee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?