2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Yok tatlım , yeni hamiş haberi yok daha...
sen nasılsın ? :)
cnm bn dün giremedm tekrar iyiyim bgn de okuldan yeni geldim yum günleri 3 gün ilişki oldu üstüste eşim sperm testi randevuu almış yrna inş artmıştır sonuçlar o yüzden baska çalışma yokbnmde 17.günüm bgn ama sol kasığım ağrıyo nedense

Onlar terbiyesizliklerini gormeyipte bidr sanami kiriliyorlarmis pes dogrusu bunlar nasil insanlar boyle anlamiyorum

Öyle güya bizi düşünüyorlar. Anlatamam o anki duygularımı o kadar incinmiştimki umrumda değildi kimin ne düşüneceği
Yakın akraba olunca insan bir şey diyemiyor. Birde eşim hariç kimse bilmiyordu düşük yaptığımı
Hatice canım düşük mü yaptın çok geçmiş olsun
Allah ım hayırlısını versin inşallah
Evet canım maalesef
Gecmiş

Geçmiş olsun canım bende oyle olmuştum 45 gun sonra ve uzun cok sancılıydı kontrole git ama Allah korusun
Benim düşük sonrası 2 günde bir kan tahlili için doktora çok gitmemden midir bilemiyorum ama artık gitmekte istemiyorum.

tatlım 4 ay sigara içmekten birşey olacağını sanmıyorum benim eşim 27 yaşında hemen hemen 15 yaşından beri içiyor; hem martta yaptırmış iyi çıkmış ne sigara tiryakilerinin çocuğu oluyor nasip işte; mesela annemin karşısında bir kadın oturuyordu böyle gariban evinde yemek pişmeyecek kadar gariban ama 5 tane boy boy çocuğu vardı kadın beşinci doğduktan bir kaç ay sonra bir baktım karnı şişmeye başladı en son duyduğumda 7. yi doğurmuştu. Allah'ın hikmeti işte...

D deminos ve W wuslt ikinizdende kasım ayı hayırlı haberler alıcam inşallah ama yaaaaa daha siz regli olmadınız bile belkiii hsg hayal olur sizlere
canım yaa kalbinin güzelliği yeter bende mümkün değil doğum kontrol hapı alıyorum bu ay ama siz ikiniz varyaaa Allahım bebişleri çifter çifter versin size inşallah :)

Geçmiş olsun canım benim
düşükten sonra hamile kalmak daha kolay oluyormuş arkadaşım yaşadı şu an hamile
beklemeye mi aldın kendini yoksa deniyor musun

Geçmiş olsun canım benim
düşükten sonra hamile kalmak daha kolay oluyormuş arkadaşım yaşadı şu an hamile
beklemeye mi aldın kendini yoksa deniyor musun
İnşallah bu ay deneyeceğiz
hüm bir geldi geldiği gibi gitti
hemde beklemediğim bir andı
acaba kendime dikkat etmedim ondan mı oldu diye düşünüyorum ara sıra kısmet bakalım

Nasıl bir şakadır bu ya.. İnsanların mizah kapasiteleri çok kızdırıyor beni.. Çookkk !!
Hele ki çocuk konusunda...

Daha oncede iciyordu biz nisanlandiktan sonra birakti 2 yil icmedi 4 aydir icmeye basladi bende dedim gerek yok yaptirma diye calistigi yer sicak olunca varikoselden suphelenmisti esim birazda agrisi vardi o yuzden yaptirmisti bi sorun cikmadi sukur cokiyi dedi dr bende yaptirmasini istemiyorum canim dun sana yazdim ama gormedin sanirim bebisini gormussun cok sevindim rabbim kucagina almayida nasip etsin hayirlisiyla sagligiyla

aslında bu kadar erken öğrenmek de pek iyi değil size tavsiyem gününüz en az birkaç gün geçsin çünkü ben hemen doktora gittim keseydi kalp atşıydı boşuna stres oldum

uşşştttt onlara mı kalmış evli adamı evlendirmek :) sen bunlara cevap verme gül geç hiç bi şey deme ki devamını getiremesinler diyorum beni dinlemiyorsun zaten sıfatlarına çarpasım var arsız edepsizlerin neyse fesatlıkları içlerini yiyeeee :)

Nasıl bir şakadır bu ya.. İnsanların mizah kapasiteleri çok kızdırıyor beni.. Çookkk !!
Hele ki çocuk konusunda...
Onlara gore sakaymis canim bende kiziyorum ama ne yapim esimin hatrina bisey dememeyecalisiyorum iste

aslında bu kadar erken öğrenmek de pek iyi değil size tavsiyem gününüz en az birkaç gün geçsin çünkü ben hemen doktora gittim keseydi kalp atşıydı boşuna stres oldum
Canım bebeğini görmüşsün hayırlı olsun.
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Bize de dua et lütfen şimdi dualarınız makbuldür sizin

Onlara gore sakaymis canim bende kiziyorum ama ne yapim esimin hatrina bisey dememeyecalisiyorum iste
Canım bizim bu nişan nişandan sonra bayram günü eşimin ailesiyle çıkan olayları hatırlıyor musun?
Hıh işte o meselede kayınvalide beni haksız çıkarmayı başardı kendince şimdi de özür mahiyetinde bugün yemeğe çağırdı.
Eşimin hatırına sessiz kalıyorum. Çünkü haklı olarak gösterdiğim tepkileri kıskançlık ve maddiyatçı olmama bağlamışlar.
Bazen diyorum eşime seni sevmesem bunca şeye katlanmam asla diye ama bunu davranışlarıyla ödeyen eşim olduğundan susuyorum sadece

canım benim normal sürdü ağrısı da normal oldu ben geciktirici kullandığım için adet ne zaman gelirdi bilmiyorum ama erken gelmedi yani o safhayı normal adetsiz geçirdim . sen kimyasaldan sonra beta hcg ne baktırdın mı ? bir de erken olman uzun sürmesi ve ağrılı olması 3 olgu birden olumsuz bir şey duyacağını sanmıyorum ama doktora gitmende yarar görüyorum hepsini düşününce

Canim sinirlendiriyorlar beni beni bosatip cocugu olan birini alacak herhalde yengesi esimde hic sevmiyor zaten yengesini bende amcanin hatrina bisey deme diyorum gulup geciyorum ama icten ice uzuluyorum tamam canim hic agzimi bile acmayacagim bakalim devam edecekler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…