Guzel haberlerini bekliyoruz canim
hımm ben idrar testini kaçırmışım o zaman Rabbim en yakın zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin diyelim tabii inşallah geç döllenmeden belli olmuyordur tatlım hayırlısı olsunYok canım çünkü idrarımda negatif çıktı, kana gerek duymamıştım.
Emekleriniz boşa çıkmaz inşallah canım..Benim migrenim var adet olunca fena yakalıyor beni, adet oldum da bugün
hımm ben idrar testini kaçırmışım o zaman Rabbim en yakın zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin diyelim tabii inşallah geç döllenmeden belli olmuyordur tatlım hayırlısı olsun
70000 olması lazımKızlar lem yelid i 7 bin mi yoksa 70 bin mi okuyoruz
Canım Hayırlısını Allah bilir bekleyelim görelim inşallah belki ben o saatte buraya bakamaya bilirim. Umarım erken yazarsın dualarımız seninleKızlar verdim kanı, 16:00'da alıcam sonucu. Benim hala umudum yok. Dün netten adet olmama nedenlerine baktım biraz. O ayın döngüsünde yumurtlama olmamasından dolayı regl olmayabilirmiş. Ki bence bana olan da bu. Ovülasyon testlerimde de sadece 1 gün koyu görmüştüm, ertesi gün hemen silikleşmişti. Bence ben bu ay yumurtlamadım. Dolayısıyla gebe değilim
Yer o yeeeerrrr , yapmaz öyle şeyler
Bu arada dünden beri midem bulanıyor , Rabbime şükür ki hafif hafif..inşaAllah böyle devam eder...
Olsun tatlım , sonuç bir çıksın hele , kötü düşünme kuzum...Kızlar verdim kanı, 16:00'da alıcam sonucu. Benim hala umudum yok. Dün netten adet olmama nedenlerine baktım biraz. O ayın döngüsünde yumurtlama olmamasından dolayı regl olmayabilirmiş. Ki bence bana olan da bu. Ovülasyon testlerimde de sadece 1 gün koyu görmüştüm, ertesi gün hemen silikleşmişti. Bence ben bu ay yumurtlamadım. Dolayısıyla gebe değilim
AYY CANIM BEN BU AY ÇOK VERİMLİ OLAMADIM SABAH ÇALIŞÇAZ DİYE HEP UYUYA KALDIKinş canım seni merak ediyorum pek karşılaşamadık naptın nasıl gidiyor kuşum
Bi düşüğüm var 13 oldu bu ama 3 ay eşimde yoktu 9 yada 10 desek daha doğru canım senin kaçıncı :)
onların bi zararı yok bana kocamanlar :) Sabaha göre daha iyiyim canım ama işyerindeyim çok sağolinşallah :) yaahepsi üstüste en iyisi ilaç al kapa gözlerini hiç açma diyeceğim ama yakışıklılar bırakmaz ki :) allah sabır versin böyle günlerde
AYY CANIM BEN BU AY ÇOK VERİMLİ OLAMADIM SABAH ÇALIŞÇAZ DİYE HEP UYUYA KALDIK2 SABAH ÇALIŞTIK BAKALIM YUM ZAMANLARI BU AY UMUDUM YOK O SEBEPLE
kesinlikle katılıyorum bizim şer bildiklerimizde nice hayırlar gizlidir değil mi, herşeyin hayırlısı diliyorum hepimiz için ben sonucunu yarın öğrenirim artık öpüyorum seni şekerim :)Amin canım, hayırlısıysa olsun, değilse olmasın. Olumsuz da olsa onda da vardır bi hayır.
benimde sümüklü eltim delirtiyor beni az kaldı laz damarım atacak vericem üç tel saçını eline de dur bakalım ya sabır çekiyorum şimdilik
Kızlar verdim kanı, 16:00'da alıcam sonucu. Benim hala umudum yok. Dün netten adet olmama nedenlerine baktım biraz. O ayın döngüsünde yumurtlama olmamasından dolayı regl olmayabilirmiş. Ki bence bana olan da bu. Ovülasyon testlerimde de sadece 1 gün koyu görmüştüm, ertesi gün hemen silikleşmişti. Bence ben bu ay yumurtlamadım. Dolayısıyla gebe değilim
gecmiş olsun canım inş Rabbim verir en kısa zamanda bakalım bende belirtiler var ama 4 gun kaldı belki 16 sında test yaptırım :)geçmiş olsun rabim bir daha vermesin . 9 zamanı gelmiş yani inşallah tez zamanda olur :)) benimde 2 deneme oldu hamile kaldım kimyasal oldu düştü 1 ay ara vermiştim bu ay düşükten sonraki ilk deneme :)
YA CANIM BEN BU ARALAR ÇOK YORGUN HİSSEDİYORUM KENDİMİ GECE YATAGA YATTIĞIMIZ ANDA UYKUM GELİYOR SABAH YAPALIM DAHA İYİ DİYORUM BIRAK BEBEK ÇALIŞMASINI ADAMIN İHTİYACINI BİLE DOĞRU DÜRÜST GİDEREMEDİM BAYRAMLARI EŞİMİN MEMLEKETİNE GİTMEK BENİ ÇOK YORUYOR Bİ KAÇ HAFTA KENDİMİ TOPLAYAMIYORUMayy alemsiniz ya sabah çalışmak için niye kastınız ki hiç gerek yok bence rahatça akşamdan çalışın nasıl rahat uykunuzu almış enerjinizi toplamışsanız o zamanlar olsun :)
Yer o yeeeerrrr , yapmaz öyle şeyler
Bu arada dünden beri midem bulanıyor , Rabbime şükür ki hafif hafif..inşaAllah böyle devam eder...
onların bi zararı yok bana kocamanlar :) Sabaha göre daha iyiyim canım ama işyerindeyim çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?