- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
yumda 2 gün sabah diyorsun tatlıcım bence bu iyi bişey hem biriktirmişsiniz de :) işe yarayacak umarım :)AYY CANIM BEN BU AY ÇOK VERİMLİ OLAMADIM SABAH ÇALIŞÇAZ DİYE HEP UYUYA KALDIK2 SABAH ÇALIŞTIK BAKALIM YUM ZAMANLARI BU AY UMUDUM YOK O SEBEPLE
Kaygılı nerden buluyorsun bu lafları ya üslubuna bayılıyorumİdolümsün yeminle
Hmm kıyamam kuşum vardır , sen çok iyisin maaşAllah barekAllah , inşaAllah bende iyi geçiririm , bulantım dün başladı benim... bütün gün sürdü , bugün de öyle... ama bu kadarına şükürAmin canim benim kokulara karsi hassasiyetm var o da cok koku gelince bulanti oluyor biraz istahsizlik bide baskada yok dizidekiler daha ilk geceden kusuyor ne bicim is bu esimle izleyince baya guluyoruz
aynen memurem yaaa şimdiden ona kalırsa kırmızıyı beklemeliyimşu komşulara birşey anlatmayalım bence tüm topic komşularla sadece merhaba merhaba bu nedir arkadaş benden sonra sende de komşu moralsizliği
hehehe ya damlatır bebişlerimiz için her şey feda olsun bakalımsağlığıyla büyüsünde çorbaları halılara damlatsınn :)) annesi yapmaz diyee düşünsün halayaparlar zamane bunlarr enerjik vitaminlerle doğuyorlar başladın annelik hislerine hadi bakalım sel su gibi çabucak sağlıklı bir şekilde geçsin de pıt diye gelsin minnakımız:)
kaygılım isminin aksine Relaks pozitif sevimli biri seviyorum onuayy teşekkür ederim bi sevindirik oldum an itibaryle ofiste rezil oluş anımı ağzım kulaklarımdayken şu an çekebilirsiniz ben böyle kafiye uydurmalarını çok yapıyorum istem dışı kafam bi böyle şeylere çalışıyor
Hmm bu tez doğru olabilir elbet...benim de yengem iki oğlan doğurdu... ikisinde de hafif hafif olmuş bulantısı... arkadaşımınki kız onda çok oldu... bir komşumun da iki kızı var o da hastanelik olmuş... bakalım canım sağlıklı olsun da , bu kadar bulantıya şükür inşaAllah , daha fenaları var neticede... Rabbim hayırlısını versin
Seninde @memure ninde diger hamile arkadaslariminda insaAllah belirtileri hafif gecerHmm kıyamam kuşum vardır , sen çok iyisin maaşAllah barekAllah , inşaAllah bende iyi geçiririm , bulantım dün başladı benim... bütün gün sürdü , bugün de öyle... ama bu kadarına şükür
Sorma yaa gülünmez mi hiç ona canım benim
Evet saç bazen ileri düzeyde hamilelikte yapıyormuş canım benim... ama kızlarda benim gözlemim hakikaten daha çok bulantı yapıyor ama tabii Rabbimin takdiri bakalım...ben birinden bebek kız olursa bir de saçları çok olursa bulantı yapıyormuş diye duydum ama tamamen kulaktan dolma :)
aynen 3 ay bende kimseye söylemeyeceğim zaten anlayana kadar 1 ile 1,5 ay oluyor yaklaşık bir ayda dişimizi sıkalım zaten burada konuşuyoruz buraya dökeriz içimizi :)
Aaamiiiiin bitanem inşaAllah bakalımSeninde @memure ninde diger hamile arkadaslariminda insaAllah belirtileri hafif gecer
Folic asitte kullanmıyorum öğrendiğim an kullanıcam cok sartlıyorum kendimi yoksa 2 ay kullandın bıraktım
Deli kız ye ye sonra spora sarİddia ediyorum kimse benim kadar tatlı yemedi bugün hamişler aşermede sizi solladımakşama sıkı spor var
hehehe ya damlatır bebişlerimiz için her şey feda olsun bakalım
Oyy oyy , hepimizde doğuştan olan o annelik duygusu içindeki minnakı bilince coşuyor... Rabbim hemencecik nasip etsin sana bitanem
Amiiin o güzel duana da inşaAllaaah
İddia ediyorum kimse benim kadar tatlı yemedi bugün hamişler aşermede sizi solladımakşama sıkı spor var
Biz kandaki artış güzel olunca hemencecik söyledik... Sonuçta Rabbimin takdiri , o bebiş gelir veya gelmez ama saklanmaması taraftarıyım benAynen canım bızım esımın kuzenın esı evde test yapmıslar karı koca pozıtıfı gormusler anında esımın kuzenı facede baba oluyoorum dıye paylasmıs :) face bır gırdım sasırdım sonra kıza dedım kan testı yaptınızmı yok dedım keske yapsaydın zaman gecseydı öyle söyleseydın dedı valla öyle bırseykı esım durmadı cok farklı bır sevınc hemen paylasmak ıstıyorsun dedı :)
aynen tatlım yemek yapmaya eriniyorum eşim yok ya bu üç gün sonra tatlı kafama vuruyorDeli kız ye ye sonra spora sar
Tabiii tatil de yaptın sardın tatlılara di miii
Ayyy ne kdr guzel insaAllah hayirli sonuclarla gelirsin randevundanAaamiiiiin bitanem inşaAllah bakalım
Perşembe minnakımı göreceğim nasipse çok tatlı heyecanlıyııımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?