2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İnşallah canım benım bende bır sure kımseye söylememyı dusunuyorum canım Allah'ım bıze o gunlerı nasıp etsınde canım hayırlısıyla
aynen 3 ay bende kimseye söylemeyeceğim zaten anlayana kadar 1 ile 1,5 ay oluyor yaklaşık bir ayda dişimizi sıkalım zaten burada konuşuyoruz buraya dökeriz içimizi :)

Annneeemm ısırırım maaşAllah , barekAllaaahh , kucağına alacağın günleri de görmek nasip olsun , minnoş sağlıkla büyüsüün

SirriEyvan cim doktora gittin mi bebişin ne durumdaymış
Kuşum ben garanti olsun , kendimi strese sokmayayım diye perşembeye randevu almıştım , nasipse bu perşembe göreceğim minnakımı

Olsun önemli değil , iyi ne güzel , inşaAllah güzel bir süpriz yapar bebişiin ve geliiir

larsoonun tatlı yumuk bebişini gördükkk :)) tospaa kan vermeye gitti doktoru istemiş gerisi saldı çayıra bir de afrodit yarın doktora gidecek ağrıları için danışacak :) işte booolleee :))
Ayyy nerde minik hangi sayfada :) Başım çok ağırıyordu girmedim sabah okuyamadım geçmişi..Tospaa hamiş çıkarmış ne güzel olur haydi hayırlı haberlerle gelsin..Afroditin şikayeti ne bilmiyorum ben..Sen nasılsın?

Evet canim hatirladim eslerimixin hatrina sesimizi cikarmadigimiz icin mi ustumuze geliyorlar anlamadimki onlarda ogrenecekler canim eltin bi evlesin gercek yuxunu daha cok gorecekler benim kaynimda nisanlandigi zamanda banada biraz soguk davranmaya baslamislardi eltim ne istese yapiyorlardi kullaniyordu eltim onlari esim hic hoslanmadi kizdan ailesi kiskaniyorsun dediler esime bayram gelir bayramda kiyafetler aldirirdi esim sanada alsinlar derdi hayir sakin oyle bisey deme istemiyorum ben sen aliyorsun iste ne gerek var derdim bana takilan altinlarin gramlarini sorardi bana benim tuhafima giderdi neyse sonra ayrildi bunlar anladilar ne oldugunu bana donduler sonra

Canım kanda sıfırlanana kadar devamlı gidip geldim. Bir sorun olmadığı söylendi. Bir sonraki adet tarihinin 10 günü geçebileceğinden endişelenmeme mi söylemişti. Şimdiyse ağrım fazla o zamanda fazlaca olmuştu vücut hamile olduğunu düşündüğünden tepki veriyor olabilir demişti. Düşükteki kan yoğunluğu ve ağrılara bakınca

inşallah tospa sürpriz yapar hangi sayfa bilemedim ki profilinden son paylaşımlarından bulursun belki . başın mı ağrıyordu geçmiş olsun üşüttün mü acaba bende iyiyim ov testine başladım 10.günde ilk çalışmam oldu daha verimli günlere var bekliyorum heyecanla :))

canımmm görmedim dün hatta sonradan bktım cevap yazmadığım oldu mu diye ama kusura bakma evet gördük çok şükür bakalım şimdide kalp atışı evresi var bakalım inşaallah 15 gün sonra onu da duymak nasip olur wuslt çım Allah en kısa zamanda sana da mogamiye de nasip edecek inanıyorum ben zaman hepimizi farklı şekilde imtihan ediyor Allah hayırlısı ile sizlere de nasip etsin

aynen yani karşımıza çıksa sen sağdan ben soldan çaksak da şu wuslatınkiler dize gelseler dimi

Doğru aslında, Eşlerimizi de düşünmemiz gerekiyor bu durumda..
Bende bazı kez dalgaya alıyorum.. Hatta eşimin babaannesi her telefonla konuşmamız, yüzyüze görüşmemizde ; daha selam bile vermeden varmı bişeyler; ne zaman bir torun yapacaksınız vs diye sorduğunda: bakacaksan yapayım yok dersen yapmıyorum : diyorum

Emekleriniz boşa çıkmaz inşallah canım..Benim migrenim var adet olunca fena yakalıyor beni, adet oldum da bugün

Oyy teyzesi sevsin minnosunu onemli degil bitanem siz iyi olunda gormesende olur sizler iyi oldukca bamada moral oluyorsunux insallah kalp atisinida duyacaksin pit pit diye amin canim bende inaniyorum hepimizin olacak vakti ne zamansa

aynen 3 ay bende kimseye söylemeyeceğim zaten anlayana kadar 1 ile 1,5 ay oluyor yaklaşık bir ayda dişimizi sıkalım zaten burada konuşuyoruz buraya dökeriz içimizi :)
Bende senin gibi söylemek istemiyorum. Eşimide tembihledim. Bak bebeğimizi kaybettik yaşadıklarımı görüyorsun yine öyle bir şey olur çevreden olumsuz bir şey duyarsak kaldıramam deyince hak verdi.
Müstakbel eltim facede takip ediyor beni akrabasıda beni arıyor. Artık hiç bir şey olmamış gibi davranıyorum ama eskisi gibi ilgilenmiyorum. Kayınpederime de, kaynıma da mesaj atmıyorum. Anneside bu ara çok hasta ondan dolayı yaptıklarını görmemezlikten geliyorum. Evde şuara yalnız kaldığından da gidip görüyorum. Rölantide olur ya insan işte bu şekilde bu arayı atlatıp evlendikten sonraki durumu izlemek istiyorum.
Valla ben kayınalideme dedim. Ben çalışıyorum. Eğer çok istiyorsanız çocuğa bakacaksınız. İşi bırakmayı düşünmüyorum. Ücretsiz izine de ayrılmayacağım.İşinize gelirse

evet bakalım hatta gülme bile hiç o laflar denmemiş duymamışsın gibi yap birde böyle deneyelim olmadı b c planı uygularız saygı çerçevesini bozmadan mücadele etmek bizim gibi hassas insanlar için oldukça yıpratıcı bir durum ama üstesinden geliriz :) ağırlığımızı koruyalım olmadı ağırlığımızı üstlerine direk koyalım eşinin de onların yaptıklarını kötü bulması sana katılması en güzel destek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…