kaygılım isminin aksine Relaks pozitif sevimli biri seviyorum onu
hahaha 'AMİN'bu cevapla beğen kısmının yerine bir tane amin koymamışlar bizimm için :)) rabbim bugünlerimizi aratmasın daim etsin mutluluğumuzu :))
Oyyyy kuşum yaaaaynen tatlım yemek yapmaya eriniyorum eşim yok ya bu üç gün sonra tatlı kafama vuruyorsonra çerez meyve bulduğum her şeyi yiyorum midem azcık bulanıyor ardından hamiş miyim ben diye düşünüyorum nolacak halim
maydanız ve vicksten mi bahsediyorsun kuzumO nasıl bir şey canım acaba bende denesem mi?
Esimin 28 i doğum günü ona hediye olsun istiyorum istanbuldan taşınmamış olsaydım test yaptırmıştım Antalya'ya taşındım bı ay oluyo 16 sında anneme gidicem o zmn yaptırıcam inşallah uğurlu gelsin burası bana :)şartlanma olmasa kullansan iyi olur ama olsun kafan nasıl rahat ediyorsa o şekilde davranman en iyisi bencede az kaldı bekliyoruzz
İnşaAllahh canım benim inşaAllaaah , sabahın köründe aldım randevuyu daha fazla beklememek içinAyyy ne kdr guzel insaAllah hayirli sonuclarla gelirsin randevundan
İyiiyiiz takılıyoruz , sen nasılsın canım hoşgeldinmerhaba hamiş adayları ve anneleri nasılsınız ?
Keyifler nasıl ne yapıyosunuz bakalım ?
İyiiyiiz takılıyoruz , sen nasılsın canım hoşgeldin
Akşam gideceğim bakalım nasıl geçecekBosver canim mesafeli ol evlenince anlayacaklardir eltinin nadil biri oldugunu esinin hatrina sesini cikarma
iyi kalpli arkadaşım benim zamanı var hepimiz için önemli olan bunun ayırdın da olmak ve ilk etapta 1 yılımızı doldurmak sonra zaten Allaha şükür doktorlarımız öyle böyle Allahın da izni ile gerekeni yapacaklar...İstihareden korkma canım benim çok araştırdım kişinin kendisinin yapması gereken bir sünnet bu ve herşey Allahtan...canım benim çok iyi yapıyorsun seni bu konuda destekliyorum, İstihare olayını bende istiyorum ancak işte korkuyorum yaaa göreceklerimden ya da görememekten, aynen bende ovu. testini doktorun söylediklerinden sonra bıraktım,zaten eşimle beraberlik uzaklarda olmamız sebebiyle zor oluyor, o yüzden sadece hafta sonları oluyor o da denk gelirmi hormonlarım izin verir mi bilmeden, bu hafta sonuda sırf dr. dedi diye değerlendirmeye çalıştım ama zaten hiç yatmadım denebilir, kalkıp hemen duşumu aldım, Rabbim biliyor o zamanı eğer olacaksa, ben ne kadar acele etsem denk getirmeye çalışsam boş.burası bana iyi geliyyor, dediğim gibi aahh aahhh vahh vahhh çocuğu olmuyor dr.a gittimi şunu yaptımı bunu yaptımı türünden söylemlere değil yüreklendirici cümleler duymaya ihtiyacım var, siz iyi kalpli insanlarda bunu fazlasıyla veriyorsunuz.size büyük bir teşekkür borçluyum,
İnşallah bu ay deneyeceğiz
hüm bir geldi geldiği gibi gitti
hemde beklemediğim bir andı
acaba kendime dikkat etmedim ondan mı oldu diye düşünüyorum ara sıra kısmet bakalım
MINIKKUS1 canım sen bu ay deniyosun dimi nasıl çalışmalar galiba bat ları birlikte bekliycez
Biz kandaki artış güzel olunca hemencecik söyledik... Sonuçta Rabbimin takdiri , o bebiş gelir veya gelmez ama saklanmaması taraftarıyım benBu çok güzel bir duygu... yeni bir can geliyor ... Rabbim sana hemen yaşatsın da bak nasıl saklamıyorsun
Evet canımmaydanız ve vicksten mi bahsediyorsun kuzum
Sen nasılsın kuzucuk nasıl isim düşündünüz mü? Uzun süredir göremedim seni.onunla alakası yok canım nasipse ne yaparsan yap durur bebek
demek ki o zaman hayırlısı değilmiş
Aynen kuzum işinle uğraş kitap oku film izle kendine bakım yap dua et gez toz...Hayatta önce kendimize faydamız dokunacak ki etrafımıza da faydamız dokunsunoyy iyi oldu böyle derli toplu bir bilgi aldım kesik kesik görüşünce anlayamıyorum iyi misin durumlar nasıl vs :)) çok doğru bende öyle hissediyorum olursa gelir bebişim ama olmazsa demek iş güç zaten daha müsait değiliz bi ay bi aydır toparlanmak için deyip yine mutlu ediyorum kendimi kısmet yani istiyorum ama olmuyo diye stres üzüntü yapmıyorum :) bence böyle yapınca çok daha rahat olacak vücudunda stresten arınacak böylelikle bebişte gelecek öyle düşünüyorum :) ilk günden bir bebiş gelmiş kucağına ne güzel :) bende testlerimle oynıyım koyuyu gördüğüm gibi bir çalışma yaparız sonrası kısmet :))
Esimin 28 i doğum günü ona hediye olsun istiyorum istanbuldan taşınmamış olsaydım test yaptırmıştım Antalya'ya taşındım bı ay oluyo 16 sında anneme gidicem o zmn yaptırıcam inşallah uğurlu gelsin burası bana :)
ohh yarasın elisacım bende basen kalça sende neresi dersen orası sıkılaşsın inş ben zevkle yapıyorum valla günlük 30 dk aynen açıyorum netten karşısına geçip yapıyorumSporu her aksam bende yapıyorum ılk ıkı gun 30 dk yaptım dun 40 dk cıktım ama nasıl yapıyorumbır gorsen suyum cıkıyor sunuyorum spordan sonra bıtap dusuyorum resmen :)
Akşam gideceğim bakalım nasıl geçecek
Kızlar şimdi Lem yelidi azıcık çekeyim dedim. Dosyadan bakıp adamın ismini çekiyormuşum meğersem kafa gidik.
Fethi ... fethi.... ne alaka kurduysam artık? Çocuk bu adama benzeyecek korkarım.
ohh yarasın elisacım bende basen kalça sende neresi dersen orası sıkılaşsın inş ben zevkle yapıyorum valla günlük 30 dk aynen açıyorum netten karşısına geçip yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?