elma yanak bulutların üstünde yürürken trafiğe dikkatohhh şimdi tam oldu bulutlardayım artık kimse tutamaz saçlarımı attıra attıra eve giderim değmeyin havama keyfime :) teşekkür ederim aldığımı veriyorum öyle güzel enerji alıyorum ki ortaya bunlar çıkıyor :) burda yanaklar kırmızı kırmızı oldu siz böyle dedikçe tabi göremiyorsunuz ben diyeyim
Evet canım
Sen nasılsın kuzucuk nasıl isim düşündünüz mü? Uzun süredir göremedim seni.
hadi inşaAllah gelir tatlım inşaAllaaahhhBen saklarım dıyorum ama 3 ay cok uzun gelıyor en azından dr gıder bır gorunum ondan sonra söylerım dıye dusunuyorum 3 ay ımkanı yok bekleyemem hatta ılk ogrendgımde paylasacıgım kısıler var sadece herkese söylemeyecegım ben hıc dayanamam cunku :) Amın canım benım agzından bal damlıyor o kadar cok yurekten ıstıyorum kı bır bebegımın olmasını ınsallah hayırlısıyla saglıgıyla bu ay dogru zamandırda gelır mınık tospam
27 gun var aramızda demekki evlilik yıldönümlerimize hayırlısı olsun Rabbim gülsün yüzümüze mucizelerimizi bize nasip etsin :)inşallah çok çok güzel olur bizimde 27sinde senemiz doluyor bende dayanamaz bir erken gebelik testi yapabilirim sürpriz için kısmet inşallahdileklerimiz olur da eşssiz hediyeleri veririz :))
pump it up mı yapıyorsun elis .. ben onun 30 dksını yapıyorum tam30dk bilmem kaç saniyede hareket değişiyor ya duruyorum eskiden 40-50 arası bişey yapıyordum :) yeni başladım 2 gün oldu tekrar yavaştan arttırırım belki ek olrak ip atlarım :)sagol tatlım sanada yarasın Ben göbek ve yanlar gıtsın ıstıyorum canım tek fazlaıgım oralarda pekı sen hp ılk 30 dk sını yapıyorsun cnaım
Aynen kuzum işinle uğraş kitap oku film izle kendine bakım yap dua et gez toz...Hayatta önce kendimize faydamız dokunacak ki etrafımıza da faydamız dokunsun
İhlas süresi 3.ayette geçer '' O ne doğurmuş '' demektir bu kısım canım... ve lem yuled... 'ne de doğmuştur'...Kızlar Lem Yelid'i içimizden gün içinde çeksek olur mu? Bi de tam olarak anlamı nedir?
27 gun var aramızda demekki evlilik yıldönümlerimize hayırlısı olsun Rabbim gülsün yüzümüze mucizelerimizi bize nasip etsin :)
Tatlım larsson arkadaşımızdan öğrendim o hamiş kaldığı ay bunları yapmış....şöyle ki, adet bitiminde ister 5 ister 7 gün yap... bi akşam tencerede yarım lt. süt ve bi demet maydanozu kaynat çamaşırını çıkar beline bi çarşafı dola ve buharına çömel...10 dk kadar dur üzerinde...bu enfeksiyon ve buna bağlı yapışıklık durumu için...diğer akşamda suyu kaynat kaynadıktan sonra içine bi çay kaşığı vicks koy ve aynı şekilde buharına çömel bu da yapışıklık için...yum dönemi ve sonrası yapma sakınEvet canım
Sen nasılsın kuzucuk nasıl isim düşündünüz mü? Uzun süredir göremedim seni.
sorma yakında onlar gibi başımda dönmeye başlar he ranOyyyy kuşum yaaa
Sende şu tv dizisindeki hatunlara mı özendin yoksam
hadi inşaAllah gelir tatlım inşaAllaaahhh
İlla olur paylaşacakların , insan duramıyor zaten
Oyyy operim senii , bebişten başlasın inşaAllah kuşumsorma yakında onlar gibi başımda dönmeye başlar he ran
oooohhhh sefamız olsunevet önce kendine bakacaksın kendini mutlu edeceksin kendindee olmayanı başkasına nasıl verir insan o yüzden enn en en güzeli ben kendimce kendime bakıyorum işime geliyorum insanlarla sevdiklerimde konuşup görüşüyorum kafamı rahatlatıyorum :) aferin bize yıldızlı on :)
pump it up mı yapıyorsun elis .. ben onun 30 dksını yapıyorum tam30dk bilmem kaç saniyede hareket değişiyor ya duruyorum eskiden 40-50 arası bişey yapıyordum :) yeni başladım 2 gün oldu tekrar yavaştan arttırırım belki ek olrak ip atlarım :)
ben sporla ugrasmiyorum ya yanlis bisey yaparsam hemde zorlanmak istemiyorum en fazla yuruyise cikarim yemekten sonraohh yarasın elisacım bende basen kalça sende neresi dersen orası sıkılaşsın inş ben zevkle yapıyorum valla günlük 30 dk aynen açıyorum netten karşısına geçip yapıyorum
Önce buraya gelip çığlık atarsıninşallah canım benım inşallah
bende inankı duramam hamıle oldugumu ogrendıgım anı hayal edıyor kalnım pır pır edıyor sımdıden bu hayalle bu heyecan varsa gercekte gordugumde ne yaparım bılmıyorum:)
Akşam gideceğim bakalım nasıl geçecek
Kızlar şimdi Lem yelidi azıcık çekeyim dedim. Dosyadan bakıp adamın ismini çekiyormuşum meğersem kafa gidik.
Fethi ... fethi.... ne alaka kurduysam artık? Çocuk bu adama benzeyecek korkarım.
:) kesnlıkle tatlım kesınlıkle sonra hemen kn vermeye ve aksama esıme söylemeye böyle hayal edıyorum mutlu oluyorumÖnce buraya gelip çığlık atarsın
Elbette ki kuzum benim ... her şeyin bir zamanı var işte , buna inanmamız gerekiyorr... benim arkadaşım da 6 ay denedi , tam artık olmayacak demeye başladı 7.ayda hamiş kaldı... sen hiç kafana takma e mi:) kesnlıkle tatlım kesınlıkle sonra hemen kn vermeye ve aksama esıme söylemeye böyle hayal edıyorum mutlu oluyorum
Rabbım bana da nasıp edermı sirrieyvanım o mutlulugu bende yasarmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?