2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kızlar Lem Yelid'i içimizden gün içinde çeksek olur mu? Bi de tam olarak anlamı nedir?

elma yanak bulutların üstünde yürürken trafiğe dikkat hep böyle ol tatlım en kötü günün böyle olsun mutluluğun bize yansıyor bak..

Evet canım

Sen nasılsın kuzucuk nasıl isim düşündünüz mü? Uzun süredir göremedim seni.

Evet canım Zeynep ti zaten en başından beri kız olursa Zeynep koyacaz diyorduk
bizde ne yapalım işe gidip geliyoz teyzesi
ben 10 15 gündür girmedim hiç bayram falan kardeşim nişanlandı bi de yoğun günler yaşadık
kuzum iyi çok şükür ama beslenmem biraz kötü haftasına göre az kilosu

hadi inşaAllah gelir tatlım inşaAllaaahhh
İlla olur paylaşacakların , insan duramıyor zaten

inşallah çok çok güzel olur bizimde 27sinde senemiz doluyor bende dayanamaz bir erken gebelik testi yapabilirim sürpriz için kısmet inşallahdileklerimiz olur da eşssiz hediyeleri veririz :))
27 gun var aramızda demekki evlilik yıldönümlerimize hayırlısı olsun Rabbim gülsün yüzümüze mucizelerimizi bize nasip etsin :)

sagol tatlım sanada yarasın Ben göbek ve yanlar gıtsın ıstıyorum canım tek fazlaıgım oralarda pekı sen hp ılk 30 dk sını yapıyorsun cnaım
pump it up mı yapıyorsun elis .. ben onun 30 dksını yapıyorum tam30dk bilmem kaç saniyede hareket değişiyor ya duruyorum eskiden 40-50 arası bişey yapıyordum :) yeni başladım 2 gün oldu tekrar yavaştan arttırırım belki ek olrak ip atlarım :)

Aynen kuzum işinle uğraş kitap oku film izle kendine bakım yap dua et gez toz...Hayatta önce kendimize faydamız dokunacak ki etrafımıza da faydamız dokunsun

evet önce kendine bakacaksın kendini mutlu edeceksin kendindee olmayanı başkasına nasıl verir insan o yüzden enn en en güzeli ben kendimce kendime bakıyorum işime geliyorum insanlarla sevdiklerimde konuşup görüşüyorum kafamı rahatlatıyorum :) aferin bize yıldızlı on :)

Evet canım

Sen nasılsın kuzucuk nasıl isim düşündünüz mü? Uzun süredir göremedim seni.
Tatlım larsson arkadaşımızdan öğrendim o hamiş kaldığı ay bunları yapmış....şöyle ki, adet bitiminde ister 5 ister 7 gün yap... bi akşam tencerede yarım lt. süt ve bi demet maydanozu kaynat çamaşırını çıkar beline bi çarşafı dola ve buharına çömel...10 dk kadar dur üzerinde...bu enfeksiyon ve buna bağlı yapışıklık durumu için...diğer akşamda suyu kaynat kaynadıktan sonra içine bi çay kaşığı vicks koy ve aynı şekilde buharına çömel bu da yapışıklık için...yum dönemi ve sonrası yapma sakın

hadi inşaAllah gelir tatlım inşaAllaaahhh
İlla olur paylaşacakların , insan duramıyor zaten

inşallah canım benım inşallah
bende inankı duramam hamıle oldugumu ogrendıgım anı hayal edıyor kalnım pır pır edıyor sımdıden bu hayalle bu heyecan varsa gercekte gordugumde ne yaparım bılmıyorum:)

oooohhhh sefamız olsun

Hım evet canım onu yapıyorum bende ıkı gun 30 dk dun 40 dk cıktım artırmaya calısacagım yavas yavas ılk 30 dk ıle gobekte gıdıyor mu canım

ohh yarasın elisacım bende basen kalça sende neresi dersen orası sıkılaşsın inş ben zevkle yapıyorum valla günlük 30 dk aynen açıyorum netten karşısına geçip yapıyorum
ben sporla ugrasmiyorum ya yanlis bisey yaparsam hemde zorlanmak istemiyorum en fazla yuruyise cikarim yemekten sonra

Önce buraya gelip çığlık atarsın

çok iyimiş ya

:) kesnlıkle tatlım kesınlıkle sonra hemen kn vermeye ve aksama esıme söylemeye böyle hayal edıyorum mutlu oluyorum
Rabbım bana da nasıp edermı sirrieyvanım o mutlulugu bende yasarmıyım
Elbette ki kuzum benim ... her şeyin bir zamanı var işte , buna inanmamız gerekiyorr... benim arkadaşım da 6 ay denedi , tam artık olmayacak demeye başladı 7.ayda hamiş kaldı... sen hiç kafana takma e mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…