footodan bile görünüyo 2.çizgi canım...yarın tekrarla emin olursun
bata kaç gün var :)))
aaaaaaaaaaaaa mogami listeyi paylaştı az önce :)) kız 6 haziranmış ya....e benimkiyle aynı ben de mi yapsam
aaaaaaaaaaaaa mogami listeyi paylaştı az önce :)) kız 6 haziranmış ya....e benimkiyle aynı ben de mi yapsam
kuzum yapsana sende bende şaşırdım 6 gün kala çıkmasına demek ki sağlam tutunmuş sıpa
kuzum yapsana sende bende şaşırdım 6 gün kala çıkmasına demek ki sağlam tutunmuş sıpa
Elinde test var mi yarin eczaneler de kapali.benim de hafif bi belirtimolsa dayanamayip yapacagim ama hic belirti yokerken döllenme olmuştur...bi de şimdi yapamam ki sabahı beklemem lazım
Elinde test var mi yarin eczaneler de kapali.benim de hafif bi belirtimolsa dayanamayip yapacagim ama hic belirti yokbelirtisiz hamile oldugunu ogrenen var midirki acaba ya da hamile degilim
Oooonceden tedarik etmisiz :)) hamilelik belirtisi yasiyo musun pekivar canım 4 tane önceden almıştım :))))
Ben çok küçük bir ilçede görev yapıyorum canım burda bir tane eczane var burdan almıyorum canım hemen dedikodu baslar diye önceden buraya yakın başka bir ilçeden almistim :)))Oooonceden tedarik etmisiz :)) hamilelik belirtisi yasiyo musun peki
footodan bile görünüyo 2.çizgi canım...yarın tekrarla emin olursun
bata kaç gün var :)))
6 gün var canım ama hiç inanamıyorum çünkü ben yumurta takibi yapıyorum ve buay henüz yumurtlamadım
6 gün var canım ama hiç inanamıyorum çünkü ben yumurta takibi yapıyorum ve buay henüz yumurtlamadım
Ben hatırlıyorum Mogamicim hiç belirgin çift çizgi görmemiştikızlar missladybird ovulasyon testi ile belirlemişti ovulasyonunu hatta ovulasyondaki çizgi hiç çok belirgin olmamıştı ve muammadaydı ama o günleri değerlendirmişti ben öyle hatırlıyorum bi geçmiş sayfalara bakın ya da direkt arkadaşın forumdaki cevaplarından bulun ya da kendisinin gelmesini bekleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?