2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canım senın ateş ölçerın markası ne?

microlife canım eşim aldı eczaneden 7.5 liraya dil altından her sabah ölçüyorum adette hep 36.1 gitti adetten sonra 36,2 ye çıktı böyle gidiyor bakalım takipteyim

microlife canım eşim aldı eczaneden 7.5 liraya dil altından her sabah ölçüyorum adette hep 36.1 gitti adetten sonra 36,2 ye çıktı böyle gidiyor bakalım takipteyim

bugun ilk gunum ağrım var carsıya çıkmayayım int.ten siparıs vereyim dedım.heralde salı elımde olur

tatlım istersen ağustosa kadar kal hem deneyeceksin de normal yolla ağustosa kadar, tabi yine de istemezsen çıkarırım, ne dersin

Normal yolla imkansız gibi canim tabi Rabbimden ümit kesilmez temmuz u yazdığında eklersen canim o zaman

Normal yolla imkansız gibi canim tabi Rabbimden ümit kesilmez temmuz u yazdığında eklersen canim o zaman

tamam canım belli mi olur yahu Allahtan umudu kesmemek lazım temmuzu hazırlayınca haber ver kaçıp gitmek yok

bugun ilk gunum ağrım var carsıya çıkmayayım int.ten siparıs vereyim dedım.heralde salı elımde olur

internete gerek yok yahu hem adette oldun bugünden başla ölçmeye yakında eczane yok mu

canım senın ateşte artış olması gerekıyo dimi bundan snra

Tatlım yumurta çatladığı gün ani bi yükseliş lazım yani 36,2 den 36,5 gibi yani sonrasında da hep yüksek gitmeli

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr orda bişey varrrrrrrrrrrrr ya da ben delirdimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Tatlım yumurta çatladığı gün ani bi yükseliş lazım yani 36,2 den 36,5 gibi yani sonrasında da hep yüksek gitmeli

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tamm canım anladım inş hep yuksekgider

Canım evet hafif bi çizgi var ayy hadi inşallah vardır hemen mi çıktı boyle

bilmiyorum tatlım cenazemiz vardı sabah haber geldi 6 da hemen kaltım aklımdaydı bugün yapmak hemen yaptım çıktım hiç beklemedim başında öğlen geldiğimde wcye girince aklıma geldi bi baktım böyle o yüzden de pek emin olamıyorumtestin üstünden çok geçti çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…