canım senın ateş ölçerın markası ne?
microlife canım eşim aldı eczaneden 7.5 liraya dil altından her sabah ölçüyorum adette hep 36.1 gitti adetten sonra 36,2 ye çıktı böyle gidiyor bakalım takipteyim
tatlım istersen ağustosa kadar kal hem deneyeceksin de normal yolla ağustosa kadar, tabi yine de istemezsen çıkarırım, ne dersin
Normal yolla imkansız gibi canim tabi Rabbimden ümit kesilmez temmuz u yazdığında eklersen canim o zaman
bugun ilk gunum ağrım var carsıya çıkmayayım int.ten siparıs vereyim dedım.heralde salı elımde olur
tamam canım belli mi olur yahu Allahtan umudu kesmemek lazımtemmuzu hazırlayınca haber ver kaçıp gitmek yok
Yok canim tek tesellim buralar oluyor zaten
internete gerek yok yahu hem adette oldun bugünden başla ölçmeye yakında eczane yok mu
anneme aldırayım o carsıda ben çıkmayım havada yağmurlu eririm :)
aynen öyle yap canım :)
Benimde betam ilk.önce 20 bugün 78 cikti doktorun diş gebelikten supheleniyoda sana bişiy dedimi doktorun die sordum
Oncelikle nereden anladi ki dis gebelik olduğunu. ..benim dun ki degerim 88.9 cikti. .olumsuz birsey demedi kafanda ne olur buyultme sana merhaba diyecek annesi)
canım senın ateşte artış olması gerekıyo dimi bundan snra
Eki Görüntüle 1139008
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr orda bişey varrrrrrrrrrrrr ya da ben delirdimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Eki Görüntüle 1139008
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr orda bişey varrrrrrrrrrrrr ya da ben delirdimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Tatlım yumurta çatladığı gün ani bi yükseliş lazım yani 36,2 den 36,5 gibi yani sonrasında da hep yüksek gitmeli
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım evet hafif bi çizgi var ayy hadi inşallah vardır hemen mi çıktı boyle
Eki Görüntüle 1139008
Eki Görüntüle 1139008
Eki Görüntüle 1139008
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?