2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kızlar şimdi aldım sonucumu, 1.20 çıktı. Gebe değilim demek di mi? Daha önceki aylarda kan testi sonucumda 0.01 çıkardı hep. Sizce 1.20'ye umutlanmalı mıyım? Doktorumu aradım açmadı.
Ayyy hadi inşallah yükselir ama buna göre yok sanki canım ya O ilacı içme ben bile içmedim kimyasal olmasına rağmen gideceği varsa kendiliğinden gitsin dedim..Sakın içme adet olacaksan da zamanı gelince olur elbet canım

Bence hamilesin canım bebiş olmasa cıkmazdı ikinci çizgi..adet gecikmesi haricinde herhangi bir belirtin var mı?
yani adet olacak gibiyim çok da gecikmedi aslında 1 gün gecikti.dayanamadım test yaptım ikinci çizgi baya belirgin 20 dk sonra yine yaptım çok silik oldu ikinci testim..ha bide gögüslerde adet öncesi olan bi gerginlk onun dısında belirti yok

Hamilesin bence canım sıkma canını olumlu düşün. sabah testini tekrarla sonra kan verirsin..

inş. canm darısı başına ama burda bi sürü sey okuyorum yok kimsayal gebelk bilmem ne offf hep bi şüphe çok istiyorum artık Allahım tün isteyenlerin başına ins. senin deee D
Simdiden bunlari kafana takma iyi seyler dusun.bende yasadim kimyasal gebelik alnimiza ne yazildiysa o.ortada kotu bi durum yokken stres yapma.

Yoksam benimdemi kiz ama doktor erken saatte bakildigi icin daha uyku saatidrsaat 8.30 ta ultrasona grdim biseyde yememiatm bi alakasi varmi bisey yiyip yememeklebide tatli ye oyle gel dedi

Iyiyim tatlim bebiste iyi herhalde suanlik bisey yok sen nasilsin calismalara basladnzmi:)

Allah iyili verisn canım daha iyi olun inşallah evet canım basladık calısmalara haftaya yum gunlerım ınsallah bu ay spremcıkler ve yumrtacıklar tanısırlarda ask yasarlar :)

Evet canım içmicem zaten. Bi şeyin nedeni araştırılmadan ilaç mı verilir ya? Sinir oldum doktora, ameliyatımı da ona olmayacağım. Güvenimi yitirdi. Kuzenimle konuştum, o da diyo ki fark etmeden düşük mü yaptın acaba, o yapmıştı 1.40 çıkmış betası düşükte. Yani bütün bunlara bakılması gerekir ilaçtan önce.

Kizlar ben farkettimde burdaki takbimde bebegin boyu 31 mm diyor benim ultraso kagidinda crl yani bebegin boyu 42 mm uzun olacak benim minnak galiba

Bencede icme ilaci simdi

Kizlar ben farkettimde burdaki takbimde bebegin boyu 31 mm diyor benim ultraso kagidinda crl yani bebegin boyu 42 mm uzun olacak benim minnak galiba

Masallah masalah canım benım uzun olsun selvı boylum benım dersın tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…