Ayyy hadi inşallah yükselir ama buna göre yok sanki canım yaKızlar şimdi aldım sonucumu, 1.20 çıktı. Gebe değilim demek di mi? Daha önceki aylarda kan testi sonucumda 0.01 çıkardı hep. Sizce 1.20'ye umutlanmalı mıyım? Doktorumu aradım açmadı.
yani adet olacak gibiyim çok da gecikmedi aslında 1 gün gecikti.dayanamadım test yaptım ikinci çizgi baya belirgin 20 dk sonra yine yaptım çok silik oldu ikinci testim..ha bide gögüslerde adet öncesi olan bi gerginlk onun dısında belirti yokBence hamilesin canım bebiş olmasa cıkmazdı ikinci çizgi..adet gecikmesi haricinde herhangi bir belirtin var mı?
inş. canm darısı başına ama burda bi sürü sey okuyorum yok kimsayal gebelk bilmem ne offf hep bi şüphe çok istiyorum artık Allahım tün isteyenlerin başına ins. senin deeeBence hamilesin.bende bu ay ovu.test yapiyorum darisi basima artik.
yani adet olacak gibiyim çok da gecikmedi aslında 1 gün gecikti.dayanamadım test yaptım ikinci çizgi baya belirgin 20 dk sonra yine yaptım çok silik oldu ikinci testim..ha bide gögüslerde adet öncesi olan bi gerginlk onun dısında belirti yok
Simdiden bunlari kafana takma iyi seyler dusun.bende yasadim kimyasal gebelik alnimiza ne yazildiysa o.ortada kotu bi durum yokken stres yapma.inş. canm darısı başına ama burda bi sürü sey okuyorum yok kimsayal gebelk bilmem ne offf hep bi şüphe çok istiyorum artık Allahım tün isteyenlerin başına ins. senin deeeD
Yoksam benimdemi kizŞİMDİ BAKTIM GÖRDÜM UFAKLIĞI MAŞAALLAH... RABBİM ESİRGESİN.UYSAL BİR ÇOCUK OLACAK O ZAMAN BENİM KIZLARDA ULTRASONDA POZLAR AYNEN BÖYLEYDİ.BENİ HİÇ ÜZMEDİLER EVLATLARIM İNŞAALLAH SENİNDE ÖYLE OLUR.BENCE SİR AGDA YAPMA ŞİMDİ CANIM GÖZENEKLERİ AÇIYOR YA DAHA FAZLA YAĞLANIYOR CİLT...
Evet yarim saat oncesinden tatli yersen bebek hareketleniyormus.onu bende duydum.Yoksam benimdemi kizama doktor erken saatte bakildigi icin daha uyku saatidrsaat 8.30 ta ultrasona grdim biseyde yememiatm bi alakasi varmi bisey yiyip yememekle bide tatli ye oyle gel dedi
Daha neler duyucaz ya..o zaman cikolata yiyip gideyimEvet yarim saat oncesinden tatli yersen bebek hareketleniyormus.onu bende duydum.
Daha neler duyucaz ya..o zaman cikolata yiyip gideyim
Iyiyim tatlim bebiste iyi herhalde suanlik bisey yok sen nasilsin calismalara basladnzmi:)Elifim iyi geceler nasılsın bebıs nasıl
Iyiyim tatlim bebiste iyi herhalde suanlik bisey yok sen nasilsin calismalara basladnzmi:)
InsaAllah insaAllah Rabbim hepinize yasatsin su guzel duyguyu aminnnAllah iyili verisn canım daha iyi olun inşallah evet canım basladık calısmalara haftaya yum gunlerım ınsallah bu ay spremcıkler ve yumrtacıklar tanısırlarda ask yasarlar :)
InsaAllah insaAllah Rabbim hepinize yasatsin su guzel duyguyu aminnn
Ayyy hadi inşallah yükselir ama buna göre yok sanki canım yaO ilacı içme ben bile içmedim kimyasal olmasına rağmen gideceği varsa kendiliğinden gitsin dedim..Sakın içme adet olacaksan da zamanı gelince olur elbet canım
Bencede icme ilaci simdiEvet canım içmicem zaten. Bi şeyin nedeni araştırılmadan ilaç mı verilir ya? Sinir oldum doktora, ameliyatımı da ona olmayacağım. Güvenimi yitirdi. Kuzenimle konuştum, o da diyo ki fark etmeden düşük mü yaptın acaba, o yapmıştı 1.40 çıkmış betası düşükte. Yani bütün bunlara bakılması gerekir ilaçtan önce.
Kizlar ben farkettimde burdaki takbimde bebegin boyu 31 mm diyor benim ultraso kagidinda crl yani bebegin boyu 42 mm uzun olacak benim minnak galiba
Olsun olsun hayirli saglikli uzunboylu olur insaAllahMasallah masalah canım benım uzun olsun selvı boylum benım dersın tatlım :)
Olsun olsun hayirli saglikli uzunboylu olur insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?